Tutusti ja turvallisesti suihkussa (ja arvonta!)

tunnetila: tykkäys

honey
Tykkään käyttää hyväntuoksuisia ja ylellisiä suihkutuotteita ja vartalovoiteita eri brändeiltä. Aina silloin tällöin kyllästyn kuitenkin hedelmäisiin tai makeisiin tuoksuihin, ja silloin yksi brändi on ylitse muiden. Palaan noina hetkinä aina, vuodesta toiseen, Nivean tuotteiden pariin.

Ra-kas-tan Nivean tuotteiden tuoksuja ja koostumuksia! Tuotteet ovat edullisia ja niitä saa joka marketista. Siksi harva yhdistääkään niitä ylellisiin suihkuhetkiin. Tuotteet ovat kuitenkin niin tuttuja ja turvallisia, että ne ruokkivat minussa sellaista fiilistä, johon mitkään ylellisyystuotteet eivät pääse. Kun elämä on hektistä ja pahin stressi on päällä, kaivan aina Niveat esiin ja nautin. Lapsuus, puhtaus ja tuttuus. Minulle Nivea edustaa tuota kaikkea.

honey1

Tällä hetkellä käytössäni on Nivean Honey&Milk suihkusaippua* sekä Repair & Care vartaloemulsio. Paksun kermainen hunaja-maitosuihkusaippua tuoksuu pökerryttävän ihanalta ja jättää ihon silkkisen sileäksi. Vartaloemulsio taas kosteuttaa täydellisesti, tuoksuu perinteiseltä Nivealta eli puhtaalta ja tutulta, ja kuivuu todella nopeasti iholla.

Jos minulta kysytään, niin nämä ovat parhaita tuotteita mitä muutamalla eurolla kaupasta saa! Ja vaikkei kysytä, niin kerron silti.

Onko Teillä kosmetiikassa omia suosikkituotteita joihin palaatte säännöllisin väliajoin?

Ps. Blogissani on meneillään kosmetiikkaviikko! Viikon aikana julkaisen joka päivä kosmetiikka-aiheisen postauksen. Jokainen viikon aikana blogiini kommenttinsa jättänyt osallistuu kommentillaan päivittäin tapahtuvaan kosmetiikka-arvontaan. Tämän päivän palkintona on tuotepaketti Nivealta. Paketissa on mukana mm. postauksen suosikkituotteet ja jo aiemmin hyväksi havaitsemiani tuotteita ihonhoitoon ja kasvojen puhdistukseen. Julkaisen kaikki arvontojen voittajat ensi viikolla. Onnea kaikille arvontaan!

0

(51) Kommentit

  1. moonangel says:

    Tuo honey&milk kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Kosmetiikassa taitaa olla Osiksen hiuspuuteri sekä hiuslakka ja Kanebo38 ripsiväri omia kestosuosikkeja.

  2. Emm says:

    Four Reasons hiuspuuteri on yksi ehdoton suosikki, samoin Bare minerals mineraalimeikit.

  3. Vaihtelen kosmetiikassa paljon tuotteita, mutta käsilaukussani käsivoiteena kulkee aina Benecosin käsivoide 🙂

  4. laika says:

    Osallistuuko siis yhdellä kommentilla koko viikon arvontoihin vai siihen kyseiseen arvontaan, johon kommentoi?

    Minä palaan aina Lacto Line -nestesaippuaan ja perusvoiteeseen. Edullista, ihoa ärsyttämätöntä, kotimaista ja eläinkokeetonta. 🙂

    1. Nina says:

      Hyvä laika kun kysyit! Joka päivä kannattaa kommentoida, sillä jokaisen päivän kommenteista arvotaan sen päivän voittaja. 🙂

  5. PS says:

    Sait tuon suihkusaippuan kuulostamaan todella hyvältä. 🙂
    Lumenen tuotteita multa taitaa löytyä aina, ainakin kynsilakka, jos ei muuta.

  6. Adalmina says:

    Minulla ei ole kummemmin suosikkituotteita, mutta Lumenea löytyy kyllä aika paljon niin meikeissä, kuin ihonpuhdistuksessakin 🙂

  7. Niveaa on aina hyllyllä varaputeleita – ja aina kylpyhuoneessa vaihtoehtona;)

  8. Sandi Österlund says:

    Lumeneen palaan aina uudelleen, samaten Nivean pyöreään purkkivoiteeseen talvisin lisäkosteutusta antamaan, Klover huulivoide myös kesto-ostos aina kun siihen törmää!.:)!

  9. Teija H says:

    Lumene on ehdoton suosikkini.

  10. Siinatar says:

    Honey&Milk suihkusaippua kuulostaa kivalle =)!

  11. Anne says:

    Nivean ja Lumenen tuotteet hyviä.

  12. Sofia says:

    Nivean tuotteita käytän,kohtuu hintaisia ja hyviä.

  13. sikkuralla says:

    Repair & Care vartaloemulsiota täytyykin kokeilla, pidän täyteläisistä kosteusvoiteista. Doven kosteusvoide on myös yksi suosikkini, edullinen, mutta kuitenkin tehokas.

  14. pauliina says:

    kokeilunhaluisena kosmetiikankäyttäjänä tulee usein ostettua uusia ja ennalta tuntemattomia tuotteita. mutta louis widmerin silmänympärysvoidetta pitää aina olla ja korresin suihkugeelejä on mennyt eri tuoksuissa vaikka kuinka monta.

  15. Sanni says:

    Erisan, Nivea, Lumene.. Hyviä ja edullisia luottomerkkejä!

  16. -Selma- says:

    Niveaa en olekaan pitkään aikaan käyttänyt, kiitos siis muistutuksesta! 🙂
    Hyviä tuotteita, mutta jostain syystä, melkein päässeet unohtumaan.

  17. Jenna M says:

    Eucerinin voiteet ovat kestosuosikkeja!: )

  18. arja says:

    käytän nivea vartalovoidetta ahkerasti! tuntuu hyvältä eikä jää tahmeaksi!

  19. jutska says:

    olen kova vaihtelee tuotteita! eikä lempparia ole velä osunut kohdalle!

  20. Rouva R says:

    Nivean tuotteet on todella luottojuttuja, joissa hinta-laatusuhde todella kohdallaan!

  21. Mari says:

    Nivean tuotteet ovat suosikkejani! 🙂

  22. Laura says:

    Nivea on tuttu ja turvallinen. Puhdistusemulsio on ihan parasta.

  23. Sanna says:

    Nivean tuotteet on marketeista saatavien tuotteiden ykkösiä, Lumenen ohella.

  24. elluj says:

    nivean tuotteet on <3 !

  25. Nina S. says:

    Mä tykkään kyllä kovasti Nivean tuotteista. Se tuoksu tuo lapsuuden mieleen! Käsivoide on tosi hyvää ja pelastanut kädet usein.

  26. kikke says:

    lumene

  27. sanna says:

    Blistex huulirasva ja Erisan kasvovoiteet, tutut ja turvalliset 🙂 Usein myös XZ vaniljakahvishampoo, ostan sitä usein silloin, kun joku erikoisempi kokeilu on lopuillaan ja en ole aivan varma mikä olisi kiva ja hyvä shampoo seuraavaksi.

  28. Tainak says:

    Samat fiilikset Niveasta! Itse palaan lähinnä Sephoran suihkutuotteisiin ja huulirasvaan (perfection!) kun pääsen reissuun tai joku ihana tuo mukanaan 🙂

  29. Nelliina says:

    Nivean se ihan perus pyöreä sininen purkkivoide on paras <3 HTH-kosteusemulsio myös on kuivan ihon "herkkua".

  30. MM says:

    Tuoksuissa muutama lemppari johon tulee aina palattua

  31. MinnaP says:

    Nivea on yksi luottomerkeistäni. Mukana arvonnassa.

  32. Nivean vartalovoiteet on luottotuotteita, joihin palaan, jos en ole tullut hankkineeksi erikoisempaa. Samoin löytyy Erisania ja apteekin perusvoiteita. Suihkusaippuana yleensä on ihan Palmolive, koska en jaksa panostaa erikoisempien etsiskelyyn. Meikeissä Lumene meikkipohjien suhteen ja ripsari Maybellinen.

  33. Ellu says:

    Kosmetiikassa mulla on sekä vakiotuotteita että vaihtuvia tuotteita. Ihonhoitotuotteet ovat vuosia olleet samat mut vartalotuotteita tykkään vaihdella. Tai johtuuko se siitä että en ole vielä löytänyt täydellistä suihkusaippuaa ja vartalovoidetta 😉

  34. kaija says:

    ei ole vakituotteita, erilaisia perusvoiteita tulee eniten käytettyä

  35. saya says:

    Erisanin kasvovoidetta olen käyttänyt teiniajoista asti, ensin pöllin isosiskolta ja en ole kokenut tarvetta vaihtaa 🙂 Tuttu ja turvallinen tuote.

  36. Nivean sininen perusrasva, siinä metallirasiassa

  37. klaara says:

    Olen myös ihastunut Nivean suihku- ja vartalonhoitotuotteisiin. Ihania arvontoja sinulla!

  38. Ansa-Maria says:

    Lorealin värjättyjen hiusten shampoo ja hoitoaine ovat ainakin sellaisia markettituotteitta, joita ilman en voisi kuvitella olevani.

  39. anna s. says:

    Minulla ei varsinaisesti ole lempituotteita. Tykkään kokeilla aina uutuuksia. Jos jotain täytyy valita, niin Body Shopin tuoksuvat suihkugeelit ovat ihania! 🙂

  40. Marjo says:

    Olen kokeilunhaluinen ihminen, joten kiva aina uusia tuotteita testailla, mutta ainakin Nivean peltipurkissa olevaa voidetta löytyy aina kaapista.

  41. Jenni M says:

    Lumene on suomalaisuudessaan mulle se tuttu ja turvallinen merkki 🙂

  42. Annahoo says:

    Lumenen kulmakarvavaha ja cc-voide, Shiseidon 38-ripsari, Dermosilin red orange-deodorantti, Kerastasen kiharien hiusten suihke – siinä ainakin osa vakkarituotteistani.

  43. Lumenella ja Nivealla on muutamia tuotteita, joihin aina palaan

  44. Olen ihastunut Nivean uusiin huulirasvoihin. Se ihan uusin kookoksen tuoksuinen on aivan ihana!

  45. Lumene ja Nivea ovat ne tutut ja turvalliset merkit, joihin aina tulee palattua. Nivean sininen rasvaputeli on ollut käytössä jo vuosia.

  46. Nivean perusvoide valkoisessa ja talvisin sinisessä purkissa on ollut käytössäni AINA 🙂 Uudet huulirasvat miellyttävät myös, kivan kokoisia ja ihania makuja eikä hinnallakaan ole pilattu.

  47. Lumenea olen käyttänyt vuosia. Nivealta myös perusrasvoja. Jotenkin koen nuo merkit turvallisiksi, joten niitä tulee ostettua kerta toisensa jälkeen.

  48. Apteekkituotteet, Nivea, Lumene…siinäpä suosikkini, joihin aina palaan hairahduksien jälkeen.

  49. Tätini oli aikoinaan Lumenen tuote-esittelijä, joten olen ollut vannoutunut käyttäjä nuoresta lähtien. Nivea on toinen tuttu merkki, jota käytän. Erityisesti ihan perusvoiteet ovat jatkuvassa käytössä muillakin perheessämme.

  50. Joskus ostelin ja kokeilin usein ns. laatumerkkejä, mutta ne vain ärsyttivät herkkää ihoani ja upotin niihin ”omaisuuden”. Totesin, että parasta pitäytyä tutussa ja turvallisessa Niveassa. Nivean sinipurkkinen rasva on vain paras mahdollinen kuivalle ja herkälle iholleni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.