Seksikkäät nahkabyysat

tunnetila:  hauskuus

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki H&M Conscious*, toppi Falconeri, huivi Becksöndergard*,
nahkahousut H&M Studio*, laukku Céline, espadrillot Selected Femme

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Treffattiin ystäväni Hertan kanssa pitkästä aikaa kunnolla vähän yli viikko sitten, ja lähdettiin yhdessä kerrankin ihmisten ilmoille! Olin skipannut lähes kaikki kivat tapahtumat selkäkivun vuoksi parin viikon ajalta, joten oli kiva päästä hyvässä seurassa vähän tuulettumaan.

Piipahdimme (okei, viihdyimme lähes kolme tuntia…) PR-toimisto Polhemin uusien tilojen avajaisissa, ja siitä jatkoin vielä iltaa niin ikään hetki sitten muuttaneen Dynastian avajaisiin. Ilta oli tosi kiva, mutta seuraavana yönä tiesi todella seisoskelleensa tapahtumissa (ilman lenkkareita) tuntikausia. Selkäni oli ihan älyttömän kipeä!

Pukeuduin alkaneen syksyn kunniaksi pitkästä aikaa nahkahousuihin, ja hauskin illan aikana kuulemani kommentti oli ”Sä näytät ihan siltä Nightwishin entiseltä laulajalta! Siltä ruotsalaiselta…” ”Ai Anette Olzonilta?” ”Niin!!!!! Olet ihan järjettömän seksikäs noissa nahkahousuissa!!!”

Öööh, no en kyllä mielestäni näytä yhtään Anettelta, enkä tiedä oliko se kohteliaisuus vai ei, mutta harvoinpa sitä saa kuulla näyttävänsä ”järjettömän seksikkäältä”. Etenkin kun nahkahousut on vähän isot ja lököttävät jalassa, ja pöksyihin ei ole yhdistetty hotteja korkkareita vaan tossumaiset espadrillot…

No mutta, niinhän sitä sanotaan että kauneus (tai seksikkyys tai mikä ikinä) on katsojan silmässä. Mutta pakko myöntää että tuo illan hauskin kommentti huvitti minua aikalailla.

Kuvat Hertta/Lilou’s Crush

0

(4) Kommentit

 1. Johanna says:

  No onhan nuo pöksyt tosi hot! 😀 Kiva asu muutenkin.

  1. Nina says:

   Hah, kiitos Johanna! <3 Viihdyin kyllä asussa, vaikka housut vähän lököttivätkin. 🙂

 2. Jenni says:

  Ihana asu! Ja hei sun hiukset!!! Ne on kasvanut tosi paljon.

  1. Nina says:

   Kiitos Jenni! Ja niin on, mun hiukset yltää jo PONNARILLE!! 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.