Luonnon oma Photoshop

tunnetila: ihastus

undgretel_ilse

Kerroin löytäneeni kauppakeskus Bikini Berlinin mahtavasta Andreas Murkudis -liikkeestä itselleni jotain pientä, sievää ja tarpeelista. Ja tässä se nyt on. Maailman hienoin puuteri, valkoiseen alumiinirasiaan pakattu Ilge!

Berliiniläinen luonnonkosmetiikkabrändi UndGretel näyttää jo päälle päin niin hyvältä, että haluaisin ostaa ihan jokaisen tuotteen heiltä! Brändin tuotteet ovat (onneksi) vähän hintavampia, joten suurimmat ostohalut karisevat samalla kun kurkkaa lompakkoon.

En yleensä käytä puuteria perusmeikissäni, mutta nyt, Ilgen hankkimisen jälkeen, olen oivaltanut puuterin erinomaisuuden. ”Tämä puuteri toimii kuin Photoshop.” Noilla sanoilla maailman sympaattisin myyjä esitteli tuotteen minulle ja sipaisi puuteria kasvoilleni. Minun ei tarvinnut kuin katsoa peiliin ja olin myyty.

undgretel_ilse2undgretel_ilse1

Sievään alumiinirasiaan kompaktiin kokoon pakattu puuteri viehätti minua jo pelkällä ulkonäöllään niin paljon, että halusin ostaa sen. Onneksi puuteri osoittautui myös ominaisuuksiltaan erinomaiseksi. Puuterin jälki iholla on todella näkymätön, mutta se toimii tismalleen kuin kuvankäsittelyohjelma. Tasoittaa, silottaa ja poistaa kiillon. Aivan täydellistä!

Tuo sama sympaattinen myyjä meikkasi minut juttelumme lomassa täysin uuteen uskoon, ja yhdessä välissä tokaisi ”Anteeksi honey, mutta saanko sanoa sinulle yhden jutun? Sinulla on ihan liian tummaa meikkivoidetta!” ”TIEDETÄÄN! Otin vahingossa mukaan päivettyneen kesäihoni sävyyn sopivan meikkivoiteen ja olen Berliinissä kuukauden.” ”Apua!”

Ja sitten sain mukaani ensiavuksi piri pintaan täytetyn testeripurkillisen UndGretelin meikkivoidetta.

Erinomainen tuote tuokin. On ihan lähellä etten marssi takaisin AM:n huippumyyjän hellään huomaan. Siinä on vain se vaara, että pian huomaan hankkineeni koko UndGretelin tuotevalikoiman meikkipussiini, vaikken mitään oikeasti tarvitsisikaan…

0

(14) Kommentit

 1. maya says:

  Hahha, olin niin vaikuttunut sun kehuista, että klikkailin itseni suorilta heidän nettikauppaansa ja puuterin tilaukseen… Postikulut oli kyllä jäätävät, mutta olin päässyt jo vahvistuvaiseen, kun tajusin etteivät ne olleetkaan se alussa näkynyt viitonen, niin annoin mennä. 🙂 mutta tuota kuulosti niin mahtavalta että pakko päästä testaamaan.

  1. Nina says:

   Eikä?! 😀 😀 😀 Paljonko ne postikulut oikein oli??? 😀 😀

   Mutta mä lupaan, ettet tule pettymään! Tuote tekee iholle ihmeitä, ja puuterin pakkaus on hienoin mitä olet koskaan omistanut. Vannon! 😀

   1. maya says:

    Köh – no jotain viidentoista euron luokkaa… ? luulin tosiaan et vitonen, kun toimitusmaana oli Suomi ja näytti siinä vaiheessa sitä, mutta ilmeisesti se päivittyi vasta myöhäisemmässä vaiheessa. Mut kyllähän mä Real life PhotoShopista olen valmis vähän maksaankin. ?

    Nyt sit vaan malttamattomana odottelen koska paketti ilmestyy laatikkoon. ?

    1. Nina says:

     😀 😀 No onneksi tuote oli vähän arvokkaampi etkä maksanut vaikka kympin tuotteesta postareita enemmän kuin tuotteen hinta oli. 🙂 Ja onhan tämä nyt aika kiva tuote omistaa. Eksklusiivista luonnonkosmetiikkaa Berliinistä… 😉

 2. pauliina says:

  ilmeisesti vähän samanlainen kuin YSL:n valkoinen puuteri? siitäkin olen blogeista hehkutusta lukenut. itselläni on niin rutikuiva iho ettei se puutereita kaipaa mutta luettuani siitä YSL:sta ja nyt tästä niin alkaa kyllä tekeen ihmeesti mieli. pieni photoshoppaus ei tekisi pahaa!
  mahtavalta vaikuttaa muuten koko bikini berlin.

  1. Nina says:

   Oih, tuosta YSL:n tuotteesta en ole lukenutkaan mitään! Voi olla että tuotteet toimivat samalla tavalla. Minulla on ollut myös viimeiset 15 vuotta hyvin kuiva iho, mutta nyt se on muuttunut paljon rasvoittuvammaksi. Siksi en omistanut tätä ennen ollenkaan puuteria. Toivon, että pärjään tällä puuterilla seuraavan vuosikymmenen. Niin vähän tätä tarvitsee ihon t-alueelle levittää. (Tiedä sitten miten tuote säilyy hyvänä… Eiköhän näitä puristepuutereita voi käyttää vuosia kun eivät ole nestemäisiä…)

 3. Johanna says:

  Tuo rasia on oikeasti hienoin ikinä! Sitähän voi käyttää vaikka mihin muuhunkin sitten kun puuteri on loppunut. Toivotaan kuitenkin että puuteri kestää pitkään kuten yllä kirjoitit. 😉

  1. Nina says:

   Niin on! Siis hienoin ikinä! Toivon ettei tämä ihmeaine lopu koskaan. 😀

 4. SatuKoo says:

  Sait kyllä himoamaan tuota puuteria onnistuneella myyntipuheella 🙂
  Minä järkytyin nettikaupan postimaksuista (17,50€) sen verran pahasti, että vielä hetken pitää niitä sulatella, ennenkuin pystyn laittamaan tilauksen menemään.

  1. maya says:

   Mä tajusin niiden suuruuden vasta maksuvaiheessa, ja annoin vaan mennä. ? onhan ne kyllä järkyttävät.

   1. Nina says:

    Ai kauheeta! 😀 Aikamoinen hinta noin minimaalisen pienen tuotteen postituksesta. Tosin tuo on aika painava ja täytyy pakata hyvin ettei hajoa matkalla… Enemmän on hyötyä kalliista postikuluista ja hyvästä pakkauksesta, kuin pussin pohjalle murentuneesta puuterista. Tai en minä kyllä tiedä miksi postistus maksaa noin paljon… Höh!

  2. Nina says:

   Voi ei… Onpa harmi että postitus on noin arvokasta. Toivottavasti kuitenkin pakkaavat tuotteen huolella.

   Jos tuote ei maksaisi yli neljää kymppiä niin voisin ostaa noita muutaman ja tuoda tullessani. Halukkaat saisivat tuotteet sitä kautta. Nyt tuo hinta on vähän liikaa jotta voisin ostaa noita jemmaan… Hmm…

 5. Repa says:

  Pienellä googlailuilla löytyi muitakin webbikauppoja, joista tuota saa, esim.

  https://www.naturdrogerie.de/dekorative-kosmetik/gesicht/puder/und-gretel-ilge-translucent-powder-clear/a-6732/

  Puuteri oli 42€ ja lähetyskulut sille Suomeen 9€. Ei siis mikään megasäästö, mutta jos nyt vähän kuitenkin 🙂

  1. Nina says:

   Jes! Kiitos googlailusta Repa! Onnekseni ostin oman puuterini Berliinistä joten säästin kaikki postikulut. 🙂 Mutta tuolta voisin tilata kyllä testiin muita brändin tuotteita. Vaikuttivat kaikki liikkeessä tosi hyviltä pikaisella silmäyksellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.