Punaisen sävyjä

tunnetila: innostus

060915_2060915_1

takki H&M Conscious*, huivi Becksöndergaard*, college Arela,
farkut Cubus, laukku Marc by Marc Jacobs, lenkkarit Adidas (Def-Shop)*

060915_6060915_4 060915_5

Löysin koneelta julkaisematta jääneet asukuvat, jotka kuvattiin vähän ennen Berliiniin lähtöäni.

Kuvien ottamisesta on aikaa vajaat kaksi kuukautta, mutta silti kuvat näyttävät todella vanhoilta ja ihan kesäisiltä. Ehkä tuo johtuu siitä, että vaikka Berliinissä oli välillä lämmintä +16, niin mieleltäni olin siellä jo ihan syksyssä. Pukeuduin ohueen villakangastakkiin tai kevytuntsikkaan, ja fiilistelin syksyn värejä.

Vaikka yllä olevat asukuvat näyttävät jo hieman vanhoilta, päätin julkaista ne silti. Kuvissa näkyy nimittäin hyvin alkusyksyn ihastukseni viininpunaisen eri sävyihin.

Joskus vuosia sitten käytin enemmänkin viininpunaista ja tiettyä tummanvihreää sävyä, mutta sitten kyllästyin väreihin ja jätin vaatekaappiin ainoastaan mustat, valkoiset ja harmaat vaatteet. Tuolla kaavalla mentiin ainakin viisitoista vuotta, mutta muutaman viime vuoden aikana olen opetellut pitämään tummansinisestä, ja nyt aika on selvästi kypsä myös erilaisille punaisille.

Viininpunainen laukku on ostos New Yorkista neljän vuoden takaa. Tumman luumun sävyinen Becksöndergaardin ruutuhuivi* taas oli alkusyksyn lemppari. Sain valita Becksöndergaardin syysmallistosta muutaman suosikkituotteen, ja vaikka tätä samaista huivia oli myös musta-valkoisena, valitsin hetkeäkään epäröimättä tämän sävyn.

Omistan ohuita silkkihuiveja ja paksuja kashmirunelmia, mutta tällaista välikausihuivia minulla ei ole, uskomatonta kyllä, ollut. Huivi on 100% paksua silkkiä ja juuri sopiva alkusyksyn säille. Näyttäisiköhän tuo huivi liian kesäiseltä ohuen villakangastakkini kanssa…?

Kiitos kuvista Johanna!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.