Aamupuuro

tunnetila: ilo

aamupuuro

Kuivuri hurisee makuuhuoneemme ja keittiön välillä seuraavat puolitoista viikkoa. Sen jälkeen tilat kosteusmitataan uudestaan. Toivo kohtuullisessa ajassa tehtävästä kuivauksesta ja remontin valmistumisesta on siis olemassa.

Paras uutinen oli kuitenkin se, että puhkaistu seinä ei yltänyt sittenkään uuniin ja lieteen asti. Saimme siis ruoanlaittomahdollisuuden käyttöömme. Kokkailu rakennuspölyn keskellä ei tietenkään ole herkkua, mutta aamun aloittaminen kaurapuurolla tuntuu silti mahtavalta.

Sain Havilta ihanan yllätyksen jokunen aika sitten. Paketista löytyi upeita uutuuskynttilöitä*, kynttiläklassikoita* joihin olen luottanut aina, sekä kauniita Havin ja Samujin yhteistyöstä syntyneitä servettejä*.

Osa serveteistä on jouluisen tunnelmallisia sini- ja punakultaisine kuvioineen, mutta osa sopii kauniiseen arkeen ympäri vuoden. Oma suosikkini arkeen sopivista kuosesta on Taite. Sinisessä ja punaisessa värissä löytyvä Taite on kaunis molemmissa väreissä. (Kuvassa yllä Taite sinisenä.)

Olin suunnitellut järkkääväni pienimuotoiset pikkujoulut parin viikon päästä meillä kotona. Ajattelin koristella pöydän mm. Havin kynttilöin ja uusin servetein. Remonttikaaos taitaa kuitenkin siirtää pikkujoulut hamaan tulevaisuuteen. Onneksi kauniita servettejä voi käyttää myös arjessa, ja kynttilät luovat tunnelmaa koska tahansa.

0

(4) Kommentit

 1. Mistä SamujixHavi servettejä saa ostaa, tiedätkö? Sokoksella ei ainakaan ollut 🙁

  1. Nina says:

   Kysäisin asiasta Havilta ja sain seuraavan vastauksen: ”Havin tehtaanmyymälöiden lisäksi Havi design by Samuji –lautasliinoja saa ainakin Prismoista, Citymarketeista ja Stockmannilta. Myös pienemmistä S- ja K-ryhmän kaupoista niitä voi löytyä kaupasta riippuen.” Eli ihan ympäri Suomen mallistoa pitäisi olla jo saatavilla.

   1. Kiitos! Metsästän 🙂

    1. Nina says:

     Toivottavasti löytyy! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.