Jouluasu

tunnetila: ilo

241215_05joulupallo1 241215_01

haalari Cubus*, huivi Balmuir*

241215_03 241215_04241215_02

Ai että miten ihana joulu meillä taas olikaan!

On valtavaa luksusta saada viettää kokonainen viikon rakkaan perheen seurassa vailla kiireitä ja huolia. Äiti leipoo ja kokkaa talon aina niin täyteen herkkuja, että niiden tuhoamiseen tarvittaisiin pataljoona. Nelihenkinen perheemme tekee silti aina parhaansa, ja syömme koko viikon syömästä päästyämme.

Jouluherkut näkyvät yleensä vyötäröstä kiristävinä housuina, joten paras asu joulunviettoon oli tänä jouluna kuminauhavyötäröinen haalari*. Sievä haalari sopi asuksi niin joulupäivän illallispöytään, kuin yleiseen sohvalla makoiluunkin.

Haalarin (ja ihan kaikkien muidenkin joulun asujen) kaverina oli tänä jouluna maailman täydellisin huivi. Joulupukki toi kuin toikin minulle harmaan Avignon -huivin*. Myönnän tirauttaneeni pari onnen kyyneltä sitaistessani huivin kaulaani ensimmäistä kertaa.

Jokainen, joka näki joulun aikaan huivin kaulassani, halusi ostaa heti omansa. Enkä ihmettele. Huivi on TÄY-DEL-LI-NEN!

Kuvista kiitos siskolleni!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Johanna
  30/12/2015 at 15:45

  Tuo huivi <3 <3 <3 Pakko saada! Onneksi on synttärit alkuvuodesta. 😉

  Ihanan jouluinen tunnelma kuvissa. 🙂

  • Reply
   Nina
   30/12/2015 at 17:57

   Huivi on kyllä ihanin ikinä! Ja livenä vielä ihanampi kuin kuvissa. <3

 • Reply
  pauliina
  30/12/2015 at 18:15

  on se ihana. 🙂 itse lahjoin itseäni balmuirin alessa tällä http://www.balmuir.com/index.php/shop/sale/amelie-scarf-charcoal.html

  • Reply
   Nina
   01/01/2016 at 12:03

   Oi miten kaunis ja keveä tuokin huivi on! Minäkin tarvitsin juuri vähän kevyemmän huivin kevääksi, ja Avignon ajaa sen asian upeasti.

 • Reply
  Tarja
  30/12/2015 at 21:14

  Voi ei Nina: juuri kun sain sen pitkään himoitun mustan Helsingin hankittua (kaulassa joka päivä…), marssittaa Balmuir kehiin jotain muuta yhtä himoittavaa… Ei kait sitten muuta kuin miettimään, millä syyllä itseäni (taas) palkitsisin 😀
  Mutta tuo huivihan on täydellinen! Joulupukki kyllä tuntee sinut tosi hyvin! 🙂

  Ihanaa uutta vuotta! <3

  • Reply
   Nina
   01/01/2016 at 12:02

   Tarja mä tiedän!!! Tämä huivi on juuri sellainen, joka olisi myös sinulle täydellinen. 🙂 Anteeksi aiheuttamastani himotuksesta. 🙂 Oli vaan pakko hehkuttaa huivin täydellisyyttä, sillä luulen että nämä myydään loppuun aika pian. Ellei niitä valmisteta jättimäistä määrää. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.