Kaikkea hyvää vuodelle 2016!

tunnetila: uteliaisuus

lyhty2

Loisteliasta alkanutta vuotta 2016 Teille kaikille!

Oma vuoteni vaihtui kotona rauhallisissa merkeissä.

Keittiö- ja makkariremonttimme valmistui juuri ennen joulua, joten läksimme joulun viettoon koti vielä kaaoksessa. Tavoitteena oli kuitenkin saada koti kuntoon ennen vuoden vaihtumista. Niinpä siivosimme koko eilisen päivän.

Lopulta kaiken rehkimisen jälkeen pääsimme nukkumaan ensimmäistä kertaa viikkoihin makuuhuoneessamme. Olipa kuulkaa ihanaa!

Nyt kun koti on taas kunnossa, voi hyvillä mielin keskittyä tulevaan vuoteen. En aio tehdä tänäkään vuonna uuden vuoden lupauksia. Viime vuonna tein itselleni tavoitelistan, ja ainoastaan yksi tavoitteista täyttyi. Noh, parempi edes yksi kun ei mitään…

Tänä vuonna toivon kaikille meille terveyttä, onnistumisia, uusia kokemuksia, mielenkiintoisia haasteita ja aikaa ystävien ja läheisten kanssa. Ja tietysti ihan kaikkea muuta hyvää mitä toivoa saattaa. Olkoon vuosi 2016 meille kaikille hyvä!

Kiitos menneestä vuodesta, olette arvokkaita! <3

0

(4) Kommentit

 1. saara says:

  Kiitos taas kerran menneestä vuodesta ja että saamme edelleen lukea mukavia juttujasi Nina! Ja hyvää tätä vuotta myöskin, toivotaan paljon positiivisia elämän tapahtumia 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos ihana Saara! <3 Kiitos itsellesi että jaksat olla mukanani vuodesta toiseen. 🙂 Paljon hyviä asioita vuoteesi 2016!

 2. Virpi says:

  Onnellista ja iloista vuotta sinulle Nina! <3 ja suuret kiitokset tästä aina yhtä kotoisesta ja rakkaasta blogista, joka sinun ansiostasi ilostuttaa, inspiroi, lohduttaa ja rentouttaa meitä aina tarpeen mukaan. 😀 Kiitos kun yhä lähdet kanssamme uuteen vuoteen!

  Meilläkin vaihtui vuosi rauhassa ja tyytyväisin mielin omassa kotona. Joulun sukuloinnin ja matkustelun (ja välipäivien töiden :D) jälkeen oli ihan parasta olla vain rakkaimman kanssa kotona. Toivon kaikille onnellista, tervettä ja tapahtumarikasta uutta vuotta! Ja ennen kaikkea toivon, että jokainen saa tehdä niitä asioita, joista itse nauttii. Toivon, että jokainen oppii tuntemaan itsensä ja sitä kautta löytää ne asiat, jotka tekevät meidät onnellisiksi. 🙂

  1. Nina says:

   Ihana kommentti sinulta Virpi! Kiitos että luet blogiani! Olen etuoikeutettu saadessani kirjoittaa blogia empaattisille, huumorintajuisille ja kaiken kaikkiaan ihanille ihmisille! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.