Vuoden 2015 asuja

tunnetila: muistelu

150315eka070315 toka060615_toka240615_toka300615_ekaasu3_03120915_2130915_5300715_04101015_4211215_01

Tässä muutama asukuva vuodelta 2015. Mitä uutta viime vuosi toi pukeutumiseeni? Entä mikä on ja pysyy eikä muuksi muutu?

Viime vuonna yritin lisätä väriä asuihini, ja muutamaan otteeseen siinä näemmä onnistuinkin.

Tavoitteena oli myös lisätä ikuisten housujen lisäksi pukeutumiseen helmoja, ja siihenkin pystyin nähtävästi pari kertaa. En kuitenkaan voi sille mitään, että housut jalassa tunnen oloni valtavan paljon kotoisammaksi kuin helman hulmutessa.

Viime vuoden parhaita ostoksia olivat syksyllä Berliinin Uniqlosta löytynyt tummansinnen pitkä villakangastakki (kuva 12) ja keväällä ostamani Gina Tricotin harmaa t-paita (kuva 5). V-pääntiellä varustetussa t-paidassa on jo reikä. Olen käyttänyt sen kirjaimellisesti puhki, mutta se on silti edelleen suosikkivaatteeni.

Viime vuoden kaunein asu oli päälläni The Blog Awardseissa (kuva 11). Lindexin housuasu oli minulla valitettavasti vain lainassa, mutta onneksi muistona on kivoja kuvia illasta.

Balmuirin huivit olivat arjessani joka päivä, ja voin oikeasti todeta, että en enää pärjäisi lainkaan ilman niitä. En pärjää enää myöskään ilman Wolfordin nudeja alusvaatteita. Onneksi ostin niitä useamman setin varastoon.

Tein viime vuonna myös muutaman hintavamman hankinnan. Ostin Burberryn trenssin, Louboutinit ja Célinen laukun. Haaveilin noista jokaisesta useita vuosia, ja ne kaikki tulivat kohdalle yllättäen viime vuoden aikana. Saapa nähdä millaisia hankintoja tulee tänä vuonna tehtyä…

Onko joku viime vuodelta poimimistani asuista suosikkinne?

0

(16) Kommentit

 1. LauraL says:

  Viides asu on mun suosikki. Näyttää niin mukavalta ja rennolta ja siistin huolettomalta 🙂

  1. Nina says:

   Jos minun pitäisi valita missä vaatteissa elän loppuelämäni, niin se olisi juuri tuo viides asu. Ihan ehdoton oma suosikkini myös, ja tismalleen samoista syistä mitä luettelit. ?

 2. pauliina says:

  toiseksi alimmainen kuva on suosikkini. ei mitään liikaa eikä liian vähän vaan just hyvä. toki mistä tahansa asustasi voisi sanoa samaa mutta jos yhden vain valitsee niin se. 🙂

  1. Nina says:

   Toiseksi alimmainen on myös yksi omia suosikkejani. Ja tuo niin paljon Berliinin mieleen, että hymy tulee huulille välittömästi. 🙂

 3. Ellu says:

  Asu numero 8 on mun suosikki. Siinä on mun mielestä kaikki kohdallaan. Muistaakseni kommentoin silloin siihen postaukseenkin tästä asusta.

  Tuli noista sun tämän vuoden hankinnoista mieleen se, kun sain sulta idean listata kaikki vuoden aikana ostetut vaatteet ja asusteet. Mulla on nyt saldoa kahdelta vuodelta ja on ollut oikeesti kiva vertailla miten monta kappaletta sitä on tullut ostettua. Näitä kahta vuotta vertaillessa huomasin, että rahasumma oli molempina vuosina lähes sama, mutta tänä vuonna on tullut ostettua silti vähemmän. Mutta ostamani vaatteet ovatkin olleet vähän hintavampia mutta myös laadukkaampia. Aikaisemminkin olen kyllä pitänyt kirjaa siitä kuinka paljon rahaa on kulunut mm. tähän osa-alueeseen, mutta tämä kappalemäärän kirjaaminen ylös on vielä tehokkaampaa ja tosi hyödyllistä. Nyt voi katsoa listalta, mitä on ostanut ja mitä mahdollisesti voi puuttua. Toki sen näkee ihan vaatehuoneeseenkin kurkkaamalla (paitsi että se pursuaa kaikkea liikaa, kun se pitäis käydä läpi) mutta jotenkin rakastan tällaista analyyttistä tarkastelua ihan faktan valossa 🙂

  1. Nina says:

   Hei huippua Ellu että olet innostunut tekemään hankintalistoja! Teen niitä itsekin koko ajan ja seuraan miten ostelen. Itsellä on ostot vakiintuneet jo monta vuotta samalle tasolle. Laukkuja olen ostanut viime vuosina joka vuosi yhden, kenkiä kolmet/vuosi (yleensä espadrilloja tai balleriinoja vanhojen puhki käveltyjen tilalle). Vaikka välillä tuntuu että ostan tosi vähän, niin vuoden lopussa taas yllätyin miten paljon olin kaikkea uutta hankkinut. Kivaa tuo listojen luonti kyllä on! 🙂

 4. CurryKaneli says:

  Mun suosikki on kuva numero 11. Niin tyylikäs asu. Toisn kauniita kaikki sun asut on. Kun katsoin kuviasia ja mulla oli ruudulla se, jossa sulla on se valkoinen mekko, niin ohikulkenut puolisoni pysähtyi ja kysyi, että onks toi Jenni Haukio? Todettiin, että kun ei kasvot näy suoraan, niin jotain samaa teissä on :). Molemmat kauniita nuoria naisia, jotka osaavat pukeutua hyvin.

  1. Nina says:

   Heh, apua! Vai Jenni Haukio?!?! Jenni on kyllä aika tyylikäs, eli otan vertauksen kohteliaisuutena. 😉

 5. Tarja says:

  Olet kyllä onnistunut lisäämään väriä ja helmoja asuihisi 100% enemmän kuin minä 🙂 Mulle harmaa on jo väri-iloittelua ja housut tuntuvat päätyvän jalkaan aina vain. Viime kesänäkään en käyttänyt helmoja kertaakaan… (oli kyllä niin kylmääkin…)

  Olet ehdottomasti edelleenkin mun tyyli-idoli ja tykkään säännönmukaisesti kaikista asuista. Tuo Lindexin housuasu on aivan mahtava ja samoin pidän ihan tosi paljon tuosta viimeisestä asusta – sekä mekko että jakku ovat ihania! Balmuirin huivit ovat jotain sellaista, jota ei osaa edes kuvitella ennen kuin sellaisen omistaa. Laatu on aivan omaa luokkaansa: omani on kyllä kaulassa joka päivä, eikä mitkään muut huivit enää tunnu miltään. Niin kevyt, niin pehmeä, niin lämmin! Seuraavasta haaveillen uuteen vuoteen <3

  1. Nina says:

   Joo, tuo värien lisääminen on kyllä edistynyt huikeasti. Tosin blogiin tulee ikuistettua usein ne ainoat hetket kun uskallan käyttää väriä. Normaalia, ”väritöntä” arkea, on sitten se 98% vuodesta mikä ei blogiin päädy. 🙂

   Balmuir <3 <3 <3 Ihaninta mitä rahalla saa. Nyt olen alkanut haaveilla Balmuirin kashmiraamutakista. Se maksaa yli 400€! Auts! En millään raski hankkia sitä... 🙁

 6. HanKo says:

  Tuo neloskuvan kuviollinen mekko säväyttää ehkä eniten. Kuosi ja sävy ovat kauniita. Ja sitten tuo kuvan 11 asu leveälahkeisine farkkuineen. Oon tähän asti vastustanut näitten takaisintuloa ja vannonut pillien nimeen, mutta näköjään mieli alkaa muuttua. 😀

  1. Nina says:

   Heh, niin se mieli muuttuu kun tarpeeksi paljon näkee kuvia uusista (tai tässä tapauksessa vanhoista) jutuista. 🙂 Minä käytän nykyään sulassa sovussa pillejä ja levareita. Vaihtelu virkistää. 🙂

 7. HEI! Sullakin on (ollut) tuo Mukavan hame!!! Mulla ei omana, mutta joskus kuvauslainassa kylläkin. mietin välillä päätä puhki että haluanko sen/ enkö halua. On aika vangitseva väri ja kuosi! Great minds think alike 😉 Mistä on tuo sininen minimekko? Siinä ihanat värit ja kuosi!

  http://www.thewildethings.com

  1. Nina says:

   Minulla on tuo Mukavan hame edelleen. Ostin sen hetken mielijohteesta kun ihastuin kuosiin täysin! Kuosi/hameen väri on kuitenkin minulle vähän liikaa, vaikka siitä edelleen tosi paljon tykkäänkin. On siksi jäänyt harmillisen vähälle käytölle. Pöh! 🙁

   Sininen minimekko on Indiskasta.

 8. Miun suosikki on tuo vikan kuvan asu. Minkä merkkinen on tuo sininen mekko? 🙂 Tosi ihanan värinen ja kaunis kuosi kerta kaikkiaan! 🙂

  1. Nina says:

   Viimeisessä asussa on H&M:n mekko. Tarjolla vieläkin täällä: http://www.hm.com/fi/product/39401?article=39401-A Istuu päälle täydellisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.