Tuoksujen huumaa

tunnetila: ihastus

chloe_lovestory2

Joskus menee vuosia ennen kuin löytää ”sen oikean” uuden tuoksun itselleen. Joskus taas on hyvät tuoksuapajat, ja itselle mieluisia tuoksuja tulee markkinoille useita lähes samaan aikaan. Viime aikoina on ollut ainakin allekirjoittaneelle täydelliset tuoksumarkkinat.

Hurahdin vähän yli vuosi sitten Chloén Love Story -tuoksuun. Käytin onnellisuutta huokuvan tuoksun loppuun supernopeasti ja olin hetken hukassa kun en tiennyt mistä löytäisin sille uuden yhtä ihanan seuraajan.

Käytin vähän aikaa useita tuoksuja fiiliksen mukaan, mutta kun sain testiin kosmetiikkasuosikkini Sensain ensimmäiset parfyymit, The Silk -tuoksut (kevyemmän eau de toiletten* ja intensiivisemmän eau de parfumen*), olin jälleen myyty.

sensai_thesilk1

Sensai ei petä minua koskaan! Jostain syystä rakastan ihan kaikkea mitä he tekevät, ja kaikki heidän tuotteensa sopivat minulle hyvin.

Käytin The Silk -tuoksuista ensin loppuun kevyemmän edt:n ja tämän jälkeen siirryin tuoksun vahvempaan versioon. Molemmissa tuoksuissa oli samat raaka-aineet, mutta raaka-aineiden suhde vaihteli tuoksun voimakkuuden mukaan. Bergamotti, päärynä, rosepippuri, kielo ja pioni. Mm. noista raaka-aineista muodostuivat Sensain The Silk -tuoksut.

Ensimmäisen The Silk -tuoksun käytin loppuun Berliinissä, eau de parfume loppui maanantaina. 50ml tuoksut kestivät minulla noin kolmisen kuukautta. Käyttötahdista huomaa, että olen todella pitänyt tuoksuista ja käyttänyt niitä hyvin ahkerasti.

chloe_lovestory_edt

Ehdin tiistaiaamuna hetken miettiä mihin tuoksuun tänä keväänä tarttuisin, mutta kuin tilauksesta sain samana päivänä postissa ihanan paketin. Paketista löytyi testiin Chloén Love Story eau de toilette*. Ja oih, tuoksu on (taas!) ihana!!!

Tuoksu on yhtä onnentäyteinen ja ylellinen kuin edeltäjänsä Love Story, ja se pääsi käyttöön saman tien.

Jos ihan totta puhutaan, niin en oikein huomaa mitä eroa Love Storyllä ja maaliskuussa kauppoihin tulevalla uutuustuoksulla on. Edt on ehkä hieman kevyempi ja raikkaampi mitä edeltäjänsä, voimakkaan kukkainen silti, mutta hyvin samankaltaisia tuoksut kuitenkin ovat. Kun en voi verrata tuoksua vanhaan, niin luulisin melkein että tuoksu on sama.

Edt:ssä on kuitenkin uutuutena mukana luumunkukkaa ja pipurista krassia. Intensiivisimpänä tuoksuna molemmissa esiintyy appelsiininkukka. Yhtä kaikki, tuoksu on ihana.

Kiva tietää taas millä tuoksulla otan kevään vastaan!

0

(6) Kommentit

 1. Johanna says:

  Voi että noi Chloen pullot on aina kauniita! Täytyy käydä tuoksuttelemassa uutuutta kun se tulee kauppoihin.

  1. Nina says:

   Nuo pullot on kyllä ihania! Ja jos tykkäsit edellisestä Love Storystä tulet pitämään myös tästä tuoksusta.

 2. Sä olet kyllä ahkera kuluttaja! Mulla kestää 50ml:n pullo ikuisuuden, toisaalta olen paljon enemmän sekakäyttäjä, mutta on mulla itselläkin ne omat suosikit, joista pitää olla aina avaamattomat paketit varastossa. Tää uusi Chloè oli aikas ihana. 🙂

  1. Nina says:

   Joo, en ymmärrä miten sain nuo The Silk -pullot kulumaan loppuun tuollaisella tahdilla! Ihan harmitti kun ihanat tuoksut loppuivat. Näistä edes toisen voisi hommata kaappiin odottelemaan uutta tulemista. Uskon nimittäin että nämä ovat uusia ikisuosikkituoksujani. Vähän ovat kyllä harmillisen tyyriitä…

 3. Huhhuh, mikä kulutustahti 😀 Mulla tuoksut kestää kauan, mutta käytänkin muutamaa vaihtoehtoa enkä edes joka päivä tuoksua suihkikaan. Ja silloin kun laitan tuoksua, lisään sitä vain aamulla, en enää myöhemmin päivällä.

  Chloèlla on kyllä ihastuttavia tuoksuja, rakastan myös noiden pullojen designia!

  1. Nina says:

   Heh, en oikein itsekään ymmärrä miten sain pullot kulumaan noin mopeasti. 😀 Näemmä ihanat tuoksut vaativat runsaan käytön. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.