Onni onnettomuudessa

tunnetila: ällöttävän positiivinen

120616_00

”Mikset sä käytä sitä maailman ihaninta laukkuasi?” Kuulen tuon kysymyksen nykyään aika usein. ”Koska se on ihan paska”, vastaan yleensä silmää räpäyttämättä. ”Sinne ei mahdu yhtään mitään!”

Ostin viime kesänä laukun, josta olin unelmoinut jo vuosia. Minulle maailman kaunein merkkilaukku, Célinen Box Bag, oli unelmieni täyttymys. Olin hetken täysin laukun lumoissa, mutta pian huomasin, ettei kamerani mahtunut laukkuun. Ei, vaikka miten päin sitä sinne yritin tunkea.

Bloggaajana kameran mukana kulkeminen on minulle hyvin tärkeää, ja niinpä valitsen yleensä arjessa mielummin mukaani kameran, kuin laukkuihanuuden.

120616_01

raitapaita Marimekko, takki My Hailys (DefShop)*, farkut Primark,
aurinkolasit Triwa, laukku Céline, espadrillot Nome*

120616_02120616_06

Kuten kerroin, kadotin lompakkoni keskiviikkona. Otin kadonneen lompakon tilalle käyttöön pienen Marc Jacobsin nahkaisen pussukan. Ja kas, jumankekka, kun laukussa ei ole isoa lompakkoa, kamerani mahtuu Céline-kaunokaiseen!

Olen ihan varma, että kun viimeksi kokeilin mahduttaa kameraa tyhjään laukkuun, se ei mahtunut sinne silloinkaan. Olisikohan laukku antanut hieman periksi käytössä?! Nyt kamera kuitenkin mahtuu sinne ja minusta tuli superonnellinen!

120616_03 120616_04

Olipa siis tuosta lompakon häviämisestä jotain hyötyäkin. En nimittäin usko, että olisin yrittänyt taas kerran tunkea kameraa laukkuun ilman lompakon katoamista.

On ihan parasta saada laukku aktiivikäyttöön. Kunhan en nyt stressipäissäni kadota myös sitä… Hui olkoon! Tuosta asiasta en uskalla edes vitsailla.

Kiitos kuvista Johanna!

0

(6) Kommentit

 1. Mä olen siirtynyt täydellisestä ja isosta DKNY:n lompakosta ihan vaan sellaseen läppämalliseen, johon mahtuu muutama kortti. Se ja Lumin mini-kolikkopussukka mahtuu mihin vaan! Kaupungilla tykkään kantaa mahdollisimman kevyttä olkalaukkua, eli valinta on lähestulkoon aina Laurenin ohut ja kompakti laukku. Mahtilöytö hullareilta, jolle on tullut käyttöä lähes päivittäin! 🙂

  1. Nina says:

   Joo, taidan siirtyä itsekin jatkossa pienempään lompakkoon. Ei ole mitään järkeä kuskata mukana niin paljon rahanarvoista tavaraa mitä minulla oli nyt lompakossa. Lahjakorttejakin useiden satojen eurojen arvosta. Mitä hittoa? 🙂

   Laurenin laukkulöytösi kuulostaa tosi kivalta. Täytyypä tarkkailla laukkuasi, kun seuraavan kerran nähdään. 😉

 2. Kaikella on tarkoituksensa vai miten se meni. 😉

  1. Nina says:

   Hih, siltä se tuntuu! Tulin kyllä tosi iloiseksi kun kamera yllättäen mahtuikin laukkuuni. Jee! 🙂

 3. Jee! Kaikki meni siis lopulta hyvin. Tavallaan! 😀

  1. Nina says:

   Joo, loppu hyvin, kaikki hyvin! Lompakkonikin nimittäin löytyi koskemattomana. Pa-ras-ta!!! (Lompakossa oli myös sushi-paikkamme leimakortti. Kohta voidaan taas mennä sushille niin saan korttini täyteen.) 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.