Onni onnettomuudessa

tunnetila: ällöttävän positiivinen

120616_00

”Mikset sä käytä sitä maailman ihaninta laukkuasi?” Kuulen tuon kysymyksen nykyään aika usein. ”Koska se on ihan paska”, vastaan yleensä silmää räpäyttämättä. ”Sinne ei mahdu yhtään mitään!”

Ostin viime kesänä laukun, josta olin unelmoinut jo vuosia. Minulle maailman kaunein merkkilaukku, Célinen Box Bag, oli unelmieni täyttymys. Olin hetken täysin laukun lumoissa, mutta pian huomasin, ettei kamerani mahtunut laukkuun. Ei, vaikka miten päin sitä sinne yritin tunkea.

Bloggaajana kameran mukana kulkeminen on minulle hyvin tärkeää, ja niinpä valitsen yleensä arjessa mielummin mukaani kameran, kuin laukkuihanuuden.

120616_01

raitapaita Marimekko, takki My Hailys (DefShop)*, farkut Primark,
aurinkolasit Triwa, laukku Céline, espadrillot Nome*

120616_02120616_06

Kuten kerroin, kadotin lompakkoni keskiviikkona. Otin kadonneen lompakon tilalle käyttöön pienen Marc Jacobsin nahkaisen pussukan. Ja kas, jumankekka, kun laukussa ei ole isoa lompakkoa, kamerani mahtuu Céline-kaunokaiseen!

Olen ihan varma, että kun viimeksi kokeilin mahduttaa kameraa tyhjään laukkuun, se ei mahtunut sinne silloinkaan. Olisikohan laukku antanut hieman periksi käytössä?! Nyt kamera kuitenkin mahtuu sinne ja minusta tuli superonnellinen!

120616_03 120616_04

Olipa siis tuosta lompakon häviämisestä jotain hyötyäkin. En nimittäin usko, että olisin yrittänyt taas kerran tunkea kameraa laukkuun ilman lompakon katoamista.

On ihan parasta saada laukku aktiivikäyttöön. Kunhan en nyt stressipäissäni kadota myös sitä… Hui olkoon! Tuosta asiasta en uskalla edes vitsailla.

Kiitos kuvista Johanna!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Elisa
  13/06/2016 at 08:14

  Mä olen siirtynyt täydellisestä ja isosta DKNY:n lompakosta ihan vaan sellaseen läppämalliseen, johon mahtuu muutama kortti. Se ja Lumin mini-kolikkopussukka mahtuu mihin vaan! Kaupungilla tykkään kantaa mahdollisimman kevyttä olkalaukkua, eli valinta on lähestulkoon aina Laurenin ohut ja kompakti laukku. Mahtilöytö hullareilta, jolle on tullut käyttöä lähes päivittäin! 🙂

  • Reply
   Nina
   13/06/2016 at 20:15

   Joo, taidan siirtyä itsekin jatkossa pienempään lompakkoon. Ei ole mitään järkeä kuskata mukana niin paljon rahanarvoista tavaraa mitä minulla oli nyt lompakossa. Lahjakorttejakin useiden satojen eurojen arvosta. Mitä hittoa? 🙂

   Laurenin laukkulöytösi kuulostaa tosi kivalta. Täytyypä tarkkailla laukkuasi, kun seuraavan kerran nähdään. 😉

 • Reply
  JonnaH.
  13/06/2016 at 10:40

  Kaikella on tarkoituksensa vai miten se meni. 😉

  • Reply
   Nina
   13/06/2016 at 20:16

   Hih, siltä se tuntuu! Tulin kyllä tosi iloiseksi kun kamera yllättäen mahtuikin laukkuuni. Jee! 🙂

 • Reply
  Iina / MouMou
  13/06/2016 at 13:53

  Jee! Kaikki meni siis lopulta hyvin. Tavallaan! 😀

  • Reply
   Nina
   13/06/2016 at 20:17

   Joo, loppu hyvin, kaikki hyvin! Lompakkonikin nimittäin löytyi koskemattomana. Pa-ras-ta!!! (Lompakossa oli myös sushi-paikkamme leimakortti. Kohta voidaan taas mennä sushille niin saan korttini täyteen.) 😀

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.