Aarikan syksyä Pop-upissa

tunnetila: ihastus

saaga_kaulakoru_necklace

*yhteistyössä Nordic Designers’ Pop-up Shop*

Vinkkasin kuun alussa Itikseen kuukaudeksi pystytetystä Nordic Designers’ Pop-up Shopista.  Ehdin itse käymään liikkeessä viime viikolla, ja voi että miten iloiseksi tuosta piipahduksesta tulinkaan!

Tarjolla oli valtavasti kaikkea ihanaa! Esimerkiksi Kasperin nahkalaukut olivat superhienoja, Uhana Designin mallisto oli kauniimpi kuin koskaan ja Hakolan riippuhylly on vaan ihan pakko saada.

Eniten kuitenkin ilahduin kotimaisen klassikkobrändin Aarikan mukanaolosta. Oli mahtava nähdä miten vuosikymmeniä suosiossa ollut arvostettu kotimainen brändi oli lähtenyt mukaan nuorten suunnittelijoiden joukkoon, ja miten Aarikka sopi uutuustuotteineen mukaan saumattomasti.

Tulin Itiksestä kotiin inspiroituneena, ja klikkailin heti itseni Aarikan kuvapankkiin. Ja voi kuulkaa, ihastuin täysin! Poimin postaukseen suosikkini Aarikan uudesta korumallistosta, ja oli pakko napata myös muutama fiiliskuva Aarikan sisustustuotteista. Miten ihania kaikki! Katsokaa vaikka!

ariel_rannekoru_bracelet kassiopeija_korvakorut_earrings loitsu2_kaulakoru_necklace_41 pohjola_rannekoru_braceletpallas2_rintakoru_broochkelo_korvakorut_earrings puro_korvakorut_earrings_ unna2_kaulakoru_necklace_40neptunus_korvakorut_earrings_31

Syksyn mallistossa on Aarikalle tuttuja muotoja ja materiaaleja, mutta myös juuri sopivasti uutta raikasta twistiä.

Marianne Siponmaan suunnittelemat koruneulat ovat jotain ihan uutta, ja pienet suloiset Kelo-puukorvikset sopivat asuun kuin asuun. Unna-kaulakoru antaa kauluspaidalle uuden ilmeen, ja näyttävät Ounas-korvakorut olivat livenä huikeat.

Alla olevassa kuvassa näkyy pieni pyöreä pöytäkello nimeltään Tovi, johon ihastuin ensisilmäyksellä livenä pop-upissa. Myös Reitti-kattovalaisinta olen ihaillut jo aikaisemmin, ja pop-upissa pääsin tutkailemaan valaisinta läheltä.

Vaikka Aarikka on omannut aina kotimaisessa muotoilussa tietyn statuksen, niin juuri nyt, kun kotimainen käsityö ja luonnonmateriaalit ovat muodissa, on mallistojaan hieman uudistanut ja yksinkertaistanut Aarikka ajankohtaisempi kuin aikoihin.

pouta_reittikidekombo_nuppukaamos-1helmi_peili_mirror kynttilanjalat_candle-holders poiju tovi_peili_mirror

Nordic Designers’ Pop-up Shop on Itiksessä vielä tämän viikon, tarkemmin sanottuna torstaihin 29.9. asti. Menkää ja tutustukaa kotimaiseen suunnitteluun ja tehkää liikkeestä löytöjä!

Nordic Designer’s Pop-up Shop
Itiksen 1. kerroksessa  2.9.–29.9.2016.
Aukioloajat: ma-pe 10.00–21.00

4

(4) Kommentit

  1. Johanna says:

    Ihania!!!! Muistan nähneeni blogissasi tuollaisen pallolampun jo aikaisemminkin ja ihastuin heti. Se on niin hieno! Ja nämä kuvat muutenkin on tosi houkuttelevia.

    1. Pallolamppu on mahtava! Sitä ei tuolla Pop-upissa valitettavasti ollut, mutta tuo toinen ”pampulajohdon” päässä roikkuva lamppu oli, ja sekin on tosi kiva. Ihastuin näihin kuviin ikihyviksi, ja oli tosi vaikea valita mitä julkaisen. Olisin halunnut lykätä eetteriin kaikki kuvat! 🙂

  2. koshka says:

    Aarikka on kyllä brändinä ollut itseltäni ihan unohduksissa vuosikausia, mutta nytpäs näyttää hyvältä! Korvakoruharakalle löytyi heti pari ihanaa mallia, jotka sopisi omiin kokoelmiin 🙂 Ja sisustusjutuissa myös mukavan raikasta ja yksinkertaista settiä; tällä hetkellä ei ole vaan yhtään sisustusolo – ne menee jotenkin kausissa, että koska kiinnostaa vaatteet, koska korut ja koska taas sitten kotijutut 🙂

    1. Just näin koshka! Se on tosi jännä, miten joskus on sisustusolo ja joskus ei yhtään. 🙂 Mulla on just nyt sisustusolo, koska olen päättänyt mennä vähemmän ja olla enemmän kotona. Ihana olla kotona ja miettiä sinne uusia juttuja. Kiva jos sait näistä uutta koruinspiraatiota. Mä olen aivan ihastuksissani monista Aarikan jutuista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.