Juhla-asu ilta-auringossa

tunnetila: hauskuus

davdav

toppi ja housut Lindex (lainassa), korvikset Efva Attling*,
laukku Céline, avokkaat Louboutin

davdav

Mietin viimeiseen asti lähdenkö mukaan perjantaina järjestettyihin The Blog Awardseihin. Jos olisin ollut yhtään järkevä, olisin jäänyt kotiin pakkaamaan. Tiesin kuitenkin, että juhlimaan oli tulossa kaikki ihanat ja minulle tärkeät blogityypit, ja tiesin, etten tulisi näkemään ketään heistä ainakaan kuukauteen. Viime metreillä päätin jättää pakkaamisen ja lähteä juhlahumuun.

Kun kemuttelupäätös oli tehty alkoi asun miettiminen. Vaatekaapistani löytyy maailman kaunein mekko, mutta pukeuduin siihen vuosi sitten toiseen blogigaalaan. Halusin tällä kertaa ylleni jotain vähän erilaista.

En ehtinyt kaupungille asun metsästykseen, joten tein täsmäiskun PR-toimistolle, josta luvattiin lainata minulle gaala-asu. Olin suunnitellut turvautuvani PR-toimiston edustaman Zalandon runsaaseen juhla-asuvalikoimaan, mutta kuinkas kävikään.

Ensimmäinen asu minkä kymmeniltä vaaterekeiltä bongasin, oli juuri se oikea. Mitään muuta en edes sovittanut. Täydellinen housuasu löytyi Lindexin tämän syksyn mallikappaleista! Asu istui päälleni kuin tehty, ja se oli ihanan linjakas, graafinen ja sopivasti erilainen.

Yhdistin Lindexin housuasun Célinen laukkuun ja Louboutinin korkoihin. Sain vastailla illan aikana kymmeniä kertoja kysymykseen ”Kenen suunnittelijan asuun olen pukeutunut?” Ihmisten ilme oli poikkeuksetta hämmästynyt, kun kerroin asun olevan Lindexiltä.

Olin asuvalintaani todella tyytyväinen! Etenkin kun asu sisälsi moisen yllätysmomentin. Ihastelin jo aikaisemmin Lindexin syksyä, ja tämä asu on kyllä syysmalliston helmi!

Kuvat Anna-Maria / Secret Wardrobe

0

(18) Kommentit

 1. Emilia says:

  No ollaanpas sitä oltu juhlavan tyylikkäänä 🙂 Aivan mieletön asu!! En ihmettele että osui heti ensimmäisenä silmään. Istuu kuin valettu, ihan kun sulle tehty 🙂

  1. Nina says:

   Hih, kiitos Emilia! 🙂 Juhlavan tyylikäs oli juuri se mitä hain, joten kommenttisi perusteella meni nappiin. 🙂

 2. Tarja says:

  Tuo asu on kertakaikkisen upea! Ja todellakin istuu kuin hansikas sinulle. Ei tulisi ensimmäisenä mieleen, että asu on Lindexiltä, mutta kun sen tietää, niin asuhan näyttää vieläkin upeammalta! On hienoa, että ketjuliikkeistäkin voi nykyään löytää erinomaisen tyylikkäistä juhla-asuja! 🙂

  1. Nina says:

   Olisitpa nähnyt ihmisten ilmeet kun vastasin”Lindex”. 🙂 Moni odotti että asuni on joku superkallis design-vaate. Ja muuten, superkalliilta designilta tuo tuntui, sillä istui päälle kuin minulle teetetty. Ihan huippu löytö!

 3. Virpi says:

  Näytät upealta Nina! Todella tyylikäs asukokonaosuus, vau! Kyllä nousi Lindexin pisteet mun silmissä. 🙂

  1. Nina says:

   Kiitos Virpi! En kyllä olisi itsekään uskonut että Lindexiltä voi tehdä moisia löytöjä. Mutta nähtävästi voi. Parhautta! Upea juhla-asu josta ei tarvitse maksaa satoja euroja, ja jota voi käyttää jatkossa vaikka arjessa. Toppia farkkujen kanssa, ja housuja valkoiseen t-paitaan yhdistettynä. Love it! 🙂

 4. Merja says:

  Kyllä on täydellinen kokonaisuus upean naisen päällä, alla ja olalla.

  1. Nina says:

   Kiitos Merja! Neljä ja puoli tuntia Louboutineilla oli kieltämättä vähän tuskaa, mutta näytti kyllä hyvältä. Paitsi siinä vaiheessa kun en pystynyt liikkumaan muuta kuin polvet koukussa. 😀

 5. Sallah says:

  Upea! Mikä asu on kyseessä? Vai onko vielä saatavilla Lindexiltä?

  1. Nina says:

   Kiitos SallaH! Asu tulee myyntiin muistaakseni viikolla 45, eli muutaman viikon päästä. Pakko lähteä metsästämään… 😉

 6. merikukka says:

  UPEA!!!

  1. Nina says:

   Kiitos Merikukka! Olen kyllä valtavan iloinen että löysin tuon asun. Pelasti juhlaillan!

 7. Aivan järjettömän tyylikäs asu! Tykkään! 🙂 Pisteet sulle ja Lindexille 😉

  1. Nina says:

   Voi kiitos Ninni! Otan mielelläni pisteet ja jaan ne Lindexin kanssa. 🙂

 8. maya says:

  Wau! Näytät upealta! Haluaisin sanoa paljon muutakin mutten jostain syystä löydä sanoja… Siis Wau.

  1. Nina says:

   Voi kiitos Maya! 🙂 Ihana kuulla että asu on myös teidän mielestä onnistunut. Tykkäsin siitä itse niin paljon. 🙂

 9. pauliina says:

  WAU!!

  1. Nina says:

   Hih, kiitos pauliina. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.