Yllättävä hamekausi

tunnetila: yllätys

silja_line1

Nyt on kuulkaa sellainen homma, että meikätyttö on alkanut käyttää hameita!

Maailmankirjat menivät kohtalaisen sekaisin kun ostin syksyllä Marimekolta mustan Biak-mekon. Mekko on niin helppo vetäistä ylle ja päällä mukava, että olen alkanut tottua sukkahousujen käyttöön ja sen myötä myös hameisiin.

Biak-mekko on kuin huomaamatta ollut käytössä joka viikko sen hankkimisesta lähtien, ja niinä päivinä kun olo ei ole otollinen mekolle, olen alkanut kaivaa kaapista esiin hameita. Olen muutoksesta hirmuisen iloinen!

251116_01

poolo Katri Niskanen, hame H&M Premium,
kengät Dune London, kangaskassi Samuji*

251116_05251116_02

Yksi syy hameiden käytön sisääntymiseen saattaa olla New Yorkista ostamani Dune Londonin nilkkurit. Tykkään harvoista kengistä näin paljon!

Nilkkureiden ohuet ja liukkaat pohjat alkavat olla jo näillä säillä vähän huonot käyttää, ja kenkien herkkä mokkapinta menee varmasti huonoksi jos se joutuu kosketuksiin lumen kanssa. Täytyy varmaan ottaa nämä kengät sisäkäyttöön talveksi. En nimittäin mitenkään malta odottaa kevääseen, että saan lempinilkkurit taas jalkaan.

Toinen syy hameiden lisääntyneeseen käyttöön on Katri Niskaselta ostamani musta merinovillinen poolo. Niukkalinjainen poolo tuntuu kapeiden farkkujen parina vähän alastomalta, mutta hameiden ja levarihousujen kanssa se on ihana!

kansi1251116_03silja_line3

Tekisi tässä yllättävässä hameilupuuskassa mieleni ostaa pari hametta lisää, mutta jos vanhat merkit pitävät paikkansa, kyllästyn hameisiin ihan kohta.

Tällä kertaa hamekausi on kestänyt yllättävän pitkään, jo pari kuukautta, joten eiköhän tämä tästä kohta kyllästymiseksi muutu. Siihen asti täytyy käyttää jo kaapista löytyviä vaatteita.

Vaikka vaatekaapissani roikkuvat hameet on monta vuotta vanhoja, ne tuntuvat silti mukavan uusilta kun niitä käyttää aniharvoin. Eli yleinen vinkki ”jos et ole käyttänyt vaatetta vuoteen hankkiudu siitä eroon”, ei minun tapauksessani kannata.

Pari hyvää hametta kannattaa näemmä aina pitä kaapissa yllättäen tulevan hamepuuskan varalta.

Kuvat minusta Sanna / Siveltimellä

7

(4) Kommentit

  1. OI, kaunis asu ja kaunis Nina! Sinulle kyllä sopii mekot ja hameet älyttömän hyvin, kannustan jatkamaan hamelinjalla :). Entä jos koitatkin löytää jonkun yhtä kauniin yläosan vaihtelemaan hameasujen luukkia? Toisaalta makusi on minusta sen verran klassinen, että ei haittaa ollenkaaan jos mekot joutaa välilllä kaappiin pidemmäksikin aikaa, kyllä ne kelpaa sieltä myöhemmin taas kaivaa käyttöön fresheinä.

    1. Voi kiitos saara! <3 Juu, onneksi kaapista löytyy aika klassisia hameita eikä vain yhden hetken muotivillityksiä. Vaatteet tuntuvat tosiaankin ihan uusilta kun niitä käyttää harvemmin.

  2. Emilia says:

    Tuo hame on I-H-A-N-A! Ihastelin sitä koko lauantain <3 Kannustan myös Saaran tavoin jatkamaan hameiden ja mekkojen käyttöä, koska ne sopivat sulle aivan älyttömän hyvin! Housuja – kuten toki myös hameita ja mekkoja – ehtii käyttämään myöhemminkin, mutta kauniit helmat ansaitsevat päästä käyttöön mahdollisimman usein 😀

    1. Hih, kiitos ihana ystäväin! <3 Ehkä mulla ei vaan ole aikaisemmin ollut "oikeita" hameita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.