Kirppikseltä päivää!

tunnetila: pohdiskelu

Viime sunnuntaina järkkäsimme hyvällä porukalla blogikirppiksen Kalliossa, Onneksinyt -onnellisuus- ja hyvinvointistudiolla. Kiitos kanssabloggareille ja kaikille ostoksilla käyneille!

Kun julkaisin sunnuntaina kuvan kirppikseltä Tunnetilan Instagramissa, sain heti kyselyitä jäikö minulta laukkuja myymättä. Kiitos kysymästä, muutama nahkalaukku jäi vaille uutta kotia.

Siitä tuli mieleeni kysyä, että kiinnostaisiko Teitä jos laittaisin jonnekin pienen Tunnetilan blogikirppiksen pystyyn? Jos kyllä, niin missä se voisi olla? Olisiko Tunnetilan FB-hyvä paikka? Seuraatteko Te Tunnetilaa FB:ssä? Seuraisitteko, jos loisin sinne kirppiskansion?

Yleisiä FB-kirppiksiä kohtaan minulla on suorastaan kammo. Av, yv, jono, mikä on ranteenympärys, kengän sisämitta, onko mustan sävy enemmän harmaa vai vihreähkö, vai kenties sinertävä, saako kuvia päällä, vapautan, mulle, en otakaan, noudan huomenna, tuli este, noudan juhannusta edeltävällä viikolla… Hyi olkoon!

Olisiko Teillä kiinnostusta ihan vain Tunnetilan omaa kirppistä kohtaan, ja onko ehdotuksia jostain hyvästä paikasta (joku muu kuin FB), minne kaikilla olisi helppo pääsy?

Kiitos kaikista vinkeistä mitä mieleenne tulee!

6

(12) Kommentit

 1. Johanna says:

  Iso joo kirppikselle! Ja FB on hyvä kanava.

  1. Jee jee! Kirppistä siis kasaamaan!

 2. HeidiV says:

  FB-kirppis joo! Eiköhän me Tunnetilan lukijat olla fiksua porukkaa, ettei käy kuten yleensä FB-kirppiksillä 😉 (Luettelemasi jutut harmittaa minuakin, siksi en ole Facebook-kirppisten fani.)

  1. Jee! Mä olen Heidi kanssasi niiiin samaa mieltä noista fiksuista lukijoista. Eli laitetaanpa kirppis pystyyn kun ehditään. 🙂

 3. Mirja says:

  Fabebook kirppis on kiva idea! 🙂

  1. No kiva! Toivottavasti ehdin viikonloppuna kuvailla kirppikselle tuotteita. 🙂

 4. Merja says:

  Kannatan fb-kirppistä ?

  1. Jee, kiva kuulla Merja! 🙂

 5. Katri says:

  Fb olisi hyvä ja helppo kanava. Itse olen suoran toiminnan kannalla ilman turhia av-varauksia, kunhan tuotteessa on sellainen kuvaus, josta saa tärkeimmät tiedot 🙂

  1. Tismalleen näin Katri! En itsekään ymmärrä yhtään ees-taas vatulointia. 🙂

 6. Ellu says:

  Minäkin kannatan fb-kirppistä! Seuraan Tunnetilaa fb:ssa mut esim. instassa en ole ollenkaan. Ja tuo mistä mainitsti (av yv jono) on tosi ärsyttävää! Ja se että ihmiset ei hae vaikka lupaavat! Olen muutaman kerran ostanut fb-kirppikseltä ja mulla on ollut hyvä tuuri myyjien kanssa. Ovat saapuneet täsmällisesti paikalle. Mutta ostajien kanssa on ollut ongelmaa. Ei olla saavuttu paikalle vaikka on sovittu. Joten aika vähän tulee myytyä mitään. Mutta vastaus alkuperäiseen kysymykseen on, että seuraisin varmasti Tunnetilan kirppistä! Sun asusteet ja laukut kiinnostavat superpaljon! Myös vaatteet, mutta ollaan niin eri kokoisia, etteivät ne mahdu minulle 😉

  1. Jee, kiva kuulla että kirppis kiinnostaa Ellu! <3 Yritän raivata aikaa tuotteiden kuvaamiselle mahdollisimman pian. Talvisin tuo kuvailu on hankalaa. Iltaisin kun olisi aikaa, on ihan turkasen pimeää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.