Villauntsikka

tunnetila: tykkäys

Ostin viime syksynä samalla New Yorkin reissulla pitsisen iltapuku-unelman ja untuvatäytteisen villakangastakin. Toinen vaatteista on päässyt käyttöön jatkuvasti, toinen taas on ilahduttanut arkeani pelkällä olemassaolollaan.

Pitsimekosta kuvia julkaistessani tajusin, että kovasta käytöstä huolimatta villainen untsikka ei ole aikaisemmin löytänyt tietään asukuviin. Vääryys tuli korjattua, kun treffasimme Idan kanssa ex-tempore asukuvausten merkeissä.

Se on jännä, miten usein ne oikeasti eniten käytössä olevat lempivaatteet jäävät pois blogista. Niitä kun käyttää arjessa koko ajan, niin tulee sellainen tunne, että tämä on minulla päällä jatkuvasti, ja asukuviin haluaa laittaa vähän jotain muuta.

Nyt tapasimme Idan kanssa suoraan työpäivän jälkeen, enkä ehtinyt edes miettiä mitä minulla oli päälläni. Onneksi niin, sillä nyt on untuvatakin vuoro näkyä blogikuvissa.

takki Uniqlo, neule Grana, housut Marimekko, huivi Balmuir*,
laukku Marc by Marc Jacobs, kengät Dune London, hanskat Moschino


En ole tainnut koskaan aikaisemmin törmätä untuvatäytteiseen villakangastakkiin, joten heti kun sellaisen Uniqlosta löysin, oli pakko ryhtyä ostoksille.

Takki on ihanan lämmin ja muhkea, ja rentoudestaan huolimatta myös aika siistin näköinen. Takki sopii asuun kuin asuun. Etenkin hameiden ja mekkojen kanssa lyhyt toppis on osoittautunut aika korvaamattomaksi.

Toinen kuvien vaatelemppari, joka ei ole aiemmin päässyt blogiin, on Granasta hetki sitten tilaamani silkki-kashmir-neule. Päällä mukavat, rennon siistit vaatteet on kyllä ihan parhaita!

Kuvat: Ida / Ida365

6

(2) Kommentit

  1. Tarja says:

    Ihana, ihana takki! <3 Tykkään ihan tosi paljon ja näkisin myös omassa kaapissani. En muuten pääse ikinä yli siitä, että kävin New Yorkissa, enkä päässyt Uniqloon… Enkä sen jälkeen ole käynyt missään päin maailmaa, jossa olisi Uniqlo ollut… Mä luulen, että törsäisin kyseisessä kaupassa itseni vararikkoon!! Ehkä se joku vielä joku päivä tapahtuu 😀

    1. No Tarja, en minäkään pääse tuosta vääryydestä koskaan yli!!Konkurssista huolimatta sä rakastaisit Uniqloa. Ja kun siellä on vielä kohtuuhintaista, niin konkurssiin johtavilla ostoksilla sä pärjäisit seuraavat 10 vuotta. 😀 Ja kiitos kehuista, takki on kaunis ja ihanan lämmin. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.