Syksyn kauneimmat asusteet

tunnetila: tykkäys

Balmuir

Muistatteko hetki sitten blogissa järjestämäni Suomi-muodin viikon? Muotiin kuuluvat olennaisena osana myös asusteet.

Kotimaisilta brändeiltä löytyy vaatteiden lisäksi upeita asusteita huiveista laukkuihin ja pipoista kenkiin. Tässä, pidemmittä puheitta, syyslempparini muutamalta kotimaiselta suosikkibrändiltäni.

Yllä olevaan kuvaan poimin Balmuirilta hempeitä ja pehmeitä materiaaleja ja sävyjä. Olisipa aika ihana hankkia luonnonvalkoinen/valkoinen myssy ja siihen sopiva lempeän värinen huivi. Esimerkiksi joku ylellinen, hiekanvärinen huivi olisi aika ihana talveksi. (Balmuirin uudet laukut esittelin täällä.)

LUMI

Lumilla on valikoimissaan aina kauniita värejä, mutta tylsä kun olen, poimin yllä olevaan kuvaan vain mustaa ja konjakinväristä nahkaa.

Kuin varkain Lumin laukkuvalikoima on muuttunut valtavaksi! Oli laukkutarpeesi mikä tahansa, Lumilta taitaa löytyä laukkuja joka lähtöön.

Nahkainen musta reppu olisi kyllä kiva hankinta. Sellaista minulla ei ole ollut koskaan. Myös mustan pienen Jasminin hankinta kiinnostaisi.

Olen viime aikoina alkanut käytää ison Celinén tai kangaskassin lisäksi pientä Marc Jacobsin lompakkomaista laukkua. On niin näppärää kun lompakko, avaimet ja puhelin on helposti saatavilla, eikä niitä tarvitse kaivella pussimaisen kassin pohjalta.

Samanlaisena yhdistelmänä voisi käyttää selässä LUMIn nahkaista reppua, ja tärkeimmät tavarat laittaisi pieneen crossbodynä käytettävään Jasminiin.

Terhi Pölkki

Olen ollut niin superkiireinen viime aikoina, etten ole juuri kaupungille ehtinyt. Pari täsmäiskua olen kuitenkin tehnyt tarpeeseen. Sofinahista hain viime viikolla vähän uutta vaatetta syksyyn, ja Terhi Pölkin kanta-asiakasillassa piipahdin ostamassa itselleni uudet nilkkurit.

Ihastuin kuvassa yllä nähtäviin, Terhin verkkokaupasta bongaamiini mustiin puukorkoisiin nilkkureihin, ja menin ostamaan niitä. Kyseisiä kenkiä ei kuitenkaan ollut saatavilla, joten päädyin sovittamaan samaisia kenkiä mustalla korolla.

Onhan nuo kokomustat nilkkurit klassisemmat ja myös ehkä monikäyttöisemmät, mutta noissa puukorollisissa kengissä on silti ”se jokin”, joka miellyttää minua enemmän. Päädyin kuitenkin ostamaan kengät kokomustina, ja käyttöä niille on tullut jo paljon.

Oletteko tehneet täksi syksyksi/talveksi uusia asustehankintoja, vai pärjäättekö tulevan talven yli vanhoilla hyväksi havaituilla asusteilla?

5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.