Sopiva

tunnetila: väsymys

Takana pari viikkoa välillä yksitoistatuntisia työpäiviä ja kaksi viikonloppua putkeen yövieraita. Kivoja projekteja ja ihania ihmisiä. Silti levonhetket ovat olleet aika vähissä, ja blogikin on jäänyt retuperälle.

Ihana on kuitenkin tietää, ette Te ymmärrätte jos blogi ei jatkuvasti päivity. Tuette, kannustatte lepäämään ja ottamaan aikaa itselle. ”Täällä me ollaan, älä huoli!” Noita sanojanne mietin aina kun tulee tunne, että nyt on pakko blogata vaikka haluaisi käyttää sen ajan lepäämiseen. Kiitos Teille kun olette niin huipputyyppejä!

Kiireisten päivien pelastuksena on ollut iso ja turvallinen kashmirneule, jonka ostin Nordic Designers’ Pop upista syyskuun alussa. Tuo neule on ollut koko syksyn käytetyin vaatteeni, enkä tiedä miten olisi tullut toimeen ilman sitä. Lämmin, suuri, pehmeä ja turvallinen. Mitä muuta sitä neuleelta voisi toivoa!

kashmirneule SOPIVA, farkut Primark,
laukku Celiné, lenkkarit Nike


Ensi viikko onkin sitten vähän erilainen. Olen lähes koko viikon Amsterdamissa. Miten ihana mennä!

Olen tavallaan töissä, tavallaan vapaalla. Hoidan työasioita etänä ja tavoitteena on, että pääosan töistä pystyisin tekemään kivoissa kahviloissa istuskellen, tai hotellihuoneen rauhasta nauttien.

Päivät on täynnä ohjelmaa, mutta tärkeintä on, että olen saanut päättää kaikki aikataulut ihan itse.

En edes muista koska olen käynyt viimeksi Amsterdamissa. Ehkä kymmenen vuotta sitten..? Pistäkääs tulemaan parhaat Dami-vinkkinne, katsotaan mitä kaikkea muuta kuin töitä ehdin reissussa tehdä!

Leppoisaa sunnuntaita, ottakaa aikaa itsellenne!

Kuvat: Jenni / Pupulandia

4

(4) Kommentit

 1. Tarja says:

  Hyvä, että muistat ottaa itsellesi lepoaikaa – sillä ihan oikeasti: täällä me ollaan! Ei kaveria hylätä kiireisen elämänvaiheen vuoksi, eikä kukaan jaksaa paahtaa ympäri vuorokauden sata lasissa.
  Mullakin oli eilen tunne, että olisi ollut sata asiaa, mitkä olisi pitänyt saada hoidettua ja tehtyä, mutta lopulta päätin, että menen riman alta kaikessa. Eli en siivonnut, en laittanut (kunnon) ruokaa, en käynyt edes lenkillä – me vaan katsottiin telkkaa (Master Chef Australia!! ihan paras!) nuhaisten lasten kanssa melkein koko päivä ja nyt on vähän parempi olo itselläkin.
  Rentouttavaa sunnuntaipäivää ja ihanaa tulevaa viikkoa Amsterdamissa! (ei oo vinkkejä, en oo koskaan käynyt :))

  PS. Ihana neule!! <3

  1. Ihana Tarja, kiitos kommentistasi! <3 Olipa ihana lukea, että otit itsekin eilen rennosti! Telkkumaratooni tulee joskus tosi tarpeeseen. 🙂 Mä saatan joskus ottaa ton maratoonin ihan arkena kun tuntuu että on puhti täysin poissa. Avaan telkkarin heti kun pääsen kotiin, ja katson ihan kaikki ohjelmat mitä sieltä tulee. Joskus tulee pelkkää soopaa, mutta taas joskus tulee löydettyä hienojakin ohjelmia joltain kanavalta.

   Ihanaa uutta viikkoa sinulle Tarja!

 2. Outi Pöyhönen says:

  Oi oi! Damiin! 🙂 Itse majoittuisin seuraavan kerran jonnekin Utrechtstraatin kulmille. Kivoja liikkeitä ja kuppiloita pullollaan, hyvät yhteydet joka paikkaan. Pari must kauppaa olisivat:
  https://www.bellerose.be/pages/stores#netherlands
  http://zenzahome.com/en/contact
  Ehkä paras työviikon päätöspaikka, aika pöhinä oli ainakin perjantaina ;):
  https://www.tripadvisor.fi/Attraction_Review-g188590-d8628212-Reviews-De_Hallen_Amsterdam-Amsterdam_North_Holland_Province.html
  Ihanaa viikkoa siellä! T. Outi

  1. Oi kiitos vinkeistä Outi! Vinkkisi näyttivät tosi kivoilta! Taidan asua ihan väärällä suunnalla, mutta onneksi julkiset kulkee minne vaan! Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.