Meikkipussissani tänään

tunnetila: vinkkaus

Jee, pitkästä aikaa meikkipostaus! Näitä aina moni toivoo, mutta jostain syystä viime aikoina nämä ovat jääneet kaiken muun jalkoihin.

Testailen arjessa uusia meikkejä, mutta tuotteista raportointi jää nykyään valitettavan vähälle. Ja nyt kun vihdoin saan meikkipostauksen aikaan, niin mukana ei ole juurikaan uutuuksia, vaan vanhat, jo pidempään käytössäni olleet tuotteet.

Mutta tällainen minä olen. Jumitun aina johonkin lemppariin, oli kyseessä kosmetiikka tai vaatteet, ja käytän samoja juttuja kuukausi kaupalla putkeen.

Chanelin luomivärinelikko (38 Premier Regard) on edelleen lempparini, eikä tunnu loppuvan käytöstä huolimatta koskaan. Myös Chanelin poskipuna (72 Rose Initiale) on ollut meikkipussissani jo useamman vuoden, muttei sekään näytä kulumisen merkkejä.

Parasta ennen päivykset näissä on aina suositellusti 18kk avaamisesta, mutta puuterimaiset tuotteet säilyvät kyllä. Käytän niitä huoletta vuosikausia, vaikkei ehkä saisi…

Myös vanha ripsivärisuosikkini, Benefitin They’re Real! on edelleen meikkipussissani. Välillä testailen muita ripsareita, mutta lähes joka kerta kun käyn jossain reissussa ja törmään ulkomailla Benefitin tuotteita myyvään liikkeeseen, ostan mukaani yhden tai kaksi They’re Realia.

Tykkään kyseisestä ripsarista muuten paljon, mutta sitä on älyttömän hankala saada irti ripsistä millään muulla kuin Benefitin omalla puhdistusaineella. Löysin putsaria taas onneksi Amsterdamista, joten nyt voin hyvillä mielin käyttää Benefitin ripsiväriä.

Vanhoja tuttuja suosikkejani ovat niin ikään YSL:n valokynä, Isadoran Eye Lifetr Duo Highlighter*, Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow* ja Lumenen nestemmäinen liner*.

Vaikka kuvan meikit on pääosin vanhoja tuttuja, niin muutama vinkki minulla kuitenkin olisi. Ensimmäinen vinkki tulee (ainakin) kaikille Bette Boxin tilaajille.

Olin mukana lokakuun bloggariboksissa omalla lempituotteellani, eli Lumenen Instant Glow Sävyseerumilla*. Seerumista lähetettiin kaikille sama sävy, ja tuo aiheutti vähän harmistusta. Isolle osalle suomalaisista kun tuo alkuperäinen seerumin sävy on vähän liian tumma.

Myös minulle seerumi on sellaisenaan tumma, mutta sekoitan sitä aina toiseen tuotteeseen. Marraskuun Bette Boksissa tuli kiva yllätys, nimittäin IsaDoran Natural Matt -meikkivoide sävyssä 10 Matt Porcelain*.

Vaikka olen vaalea, niin IsaDoran meikkivoide on niin paksu ja mattainen, että se tuntuu minulle jopa liian vaalealta. Saan siihen kuitenkin täydellisen sävyn ja ihanan kevyen koostumuksen, kun sekoitan siihen Lumenen sävyseerumia.

Eli kaikki Te, joille Lumenen sävyseerumi oli liian tumma ja IsaDoran -meikkivoide on liian paksu tai mattainen, niin tässä oiva vinkki! Mikä parasta, tässä kahden Bette Boksin sisällöt yhdistyvät saumattomasti!

Toinen uusi ihana tuote, johon olen kuluneen kesän ja syksyn aikana tykästynyt, on YSL:n CC-voide Top Secrets*. Tuote tasoittaa ihon sävyä ja siinä on suojakerroin SPF 35. Minulla on käytössä sävy Apricot, joka on aika kiva päivettyneellä kesäihollani.

Käytin voidetta sellaisenaan kasvoilla kesälomareissulla, mutta nykyään voide on minulle vähän liian tumma. Käytän sitä kuitenkin tasoittamassa ihoani, eli primerin tavoin. Toimiva ja kivan ylellinen tuote, joka alkaa valitettavasti olla jo ihan lopussa.

Ihanan ylellisiä ovat myös EcoToolsin meikkisiveltimet*. Siveltimet ovat todella kauniita, ja niiden ekologisuudesta tulee aina hyvä mieli kun niitä käyttää. Sain muuten juuri ennen Amsterdamin reissuani testiin EcoToolsin matkakokoiset siveltimet, ja ne olivat vastaus vuosien unelmiini! Taidan tehdä niistä ihan oman postauksensa.

Minulle käy usein niin, että löydän kaikkea uutta kivaa meikkipussiini keväällä, ja käytän sitten kyseisiä tuotteita koko vuoden. Vuodenvaihteessa tuotteet sopivasti loppuvat, ja sitten on taas aika uusille keväisille löydöille. Kevättä odotellessa!

1

(2) Kommentit

  1. Mä todellakin muistan, että olet tuollainen samaan tuotteeseen ”jämähtäjä”, en koskaan unohda, kun ihmettelin sitä, että miten ihmeessä sä kulutit jo sen Sensain ison 50ml:n tuoksun loppuun, mutta olitkin käyttänyt vain sitä. ;D Tuoksuissa en itse jämähdä koskaan, kaipaan tuoksua fiiliksen mukaan, mutta meikkituotteissa itseltäkin löytyy monia näitä jämähdystuotteita. Juurikin tuo YSL:n valokynä on yksi sellainen, myös Guerlainin puuterihelmet ovat aina meikissä, samoin Armanin Eye Tintit, millään muulla ei saa silmämeikkiä tehtyä yhtä nopeasti kuin niillä.

    1. Heh, muistan kun tuo tuoksuepisodi aiheutti taannoin hämmennystä. 😀 Mä käytän yleensä aina koko tuoksun kerralla, ja vasta kun pullo on tyhjä, siirryn uuteen. 🙂 Yksi 50ml tuoksu kestää minulla noin 3kk. En ymmärrä miksi tuoksujen vaihtelu ei onnistu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.