Monikäyttöisyyden mestari

tunnetila: tykkäys

Kivaa maanantaita ja ihanaa alkanutta viikkoa! Palataan vielä yhden postauksen kuvien verran toissa viikonlopun ihanuuteen ja Hotelli Kämpin muhkeaan sänkyyn.

Olen aina liputtanut vaatteiden (ja oikeastaan kaiken muunkin) monikäyttöisyyden puolesta. Reissaan paljon, ja hyvin usein mukanani matkalla on vain käsimatkatavarat. Silloin on tärkeää, että mukaan pakatut vaatteet sopivat toisiinsa ja ovat monikäyttöisiä.

Kuvien collegehaalari on yksi viime syksyn lempivaatteistani. Saksalaisen DefShopin oman DEF -malliston haalari* on täydellinen kotiasu, mutta tarvittaessa haalarista saa salonkikelpoisen muuttamalla, tai kuvien tapauksessa lisäämällä, asusteita.

collegehaalari DefShop*, korvikset Nouki, avokkaat Christian Louboutin

Haalari oli minulla mukana kun yövyimme Kämpissä, ja hengailin se päällä huoneessa paljain jaloin kylpyläreissun jälkeen. Aamiaiselle mennessämme kiskaisin saman haalarin päälleni ja lisäsin jalkaan korot. Rentoiluhaalari meni korkkareiden kanssa ihan täydestä myös ihmisten ilmoilla!

Haalari toimii mahtavasti myös tennareiden ja flipflopien kanssa. Haalari-varvassandaaliyhdistelmää käytin viimeksi Iinan kanssa tehdyllä syksyisellä kylpyläreissullamme. Tuolla reissulla hengailin collegeasussani niin kylpyläreissun jälkimainingeissa, kuin illalla sporttibaarissakin. Sporttibaariin vaihdoin vaan fliplopit nilkkureihin.

Suurin syy miksi en ota haalaria mukaan pidemmille reissuille on se, että haalari on paksua ja tukevaa trikoota, ja se vie laukussa taiteltuna yllättävän paljon tilaa.

Matkustaessa täytyy ottaa myös huomioon vaatteiden likaantuminen. Jos tiputan jätskiä haalarin rinnuksille, niin silloin myös alaosa menee käyttökelvottomaksi ennen pesua. Tämän vuoksi suosin pidemmillä matkoilla erillisiä ylä- ja alaosia.

Onko Teillä kotiasuja, joita voi tarvittaessa käyttää myös ihmisten ilmoilla?

6

(4) Kommentit

  1. Leena says:

    Vaikuttaa tosi kätevältä 🙂 Tästä tulikin hei mieleen postausidea: jos kerran matkustat käsimatkatavaroilla, voisit joskus kertoa mitä sulla on mukana ja miten niitä yhdistelet. Itse ainakin mielellään otan vastaan vinkkejä, kun ite jumittaa aina samoissa reissuvarusteissa 🙂

    1. Hei mahtava idea! Kiitos Leena! Täytyykin toteuttaa se pikimmiten. Harmi kun ei ole nyt lähiaikoina tulossa mitään reissua… Täytynee buukata joku matka niin pääsee pakkaamaan. 😀

  2. Ellu says:

    Heh, mun kotiasut on sellaisia, ettei niiden kanssa kehtaa edes ovea avata jos tulee yllärivieraita 😀 No olen hiukan tässä petrannut viime aikoina 🙂 Tuo sun haalari on tosi kaunis! Se on vaan hiukan haastava vaatekappale kun vessassa käydessä pitää riisua koko yläosa. Mulla oli aikoinaan yöasuna haalaripyjama ja oli oikeesti ihan hirveetä, kun yöllä joskus piti käydä vessassa. Palelin niin kovin että ajattelin kuolevani! Noista ajoista on vuosia, joten voi olla että nykyajan haalarit ovat kehittyneempiä 😉

    1. 😀 Mä olen uusinut systemaattisesti kotivaatteita viimeisten muutaman vuoden aikana, ja nyt jos tulee yllätysvieraita, niin vastassa ei ole enää sellainen mörkö joka ennen kotioloissa olin. 🙂 Haalarit on kyllä tuosta veskinäkökulmasta aika hankalia. Ja etenkin tuo mainitsemasi haalari yökkärinä kuulostaa painajaiselta tällaisesta vilukissasta. 🙂 Ymmärrän siis hyvin, että luovuit kyseisestä yöasusta. Mutta juu, moni asia kyllä vuosien saatossa kehittyy, mutta haalareista ei taida saada veskikelpoisia millään uudella tekniikallakaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.