Tyylillä talveen

tunnetila: ilo

Olen omasta mielestäni aina vähän ”hunttalulla”. Kampaukseni ei ole koskaan viimeistelty, ja pukeutumiseni on aina enemmän tai vähemmän rentoa. Etenkin näin pakkasten koittaessa tyylini on yhdellä sanalla kuvattuna lämmin.

Viiletän kaupungilla toppahousuissani pipo silmille vedettynä, ja tärkeintä on ettei vaan pääse paleltamaan. Yhtään. Ikinä. Olen hirveä vilukissa, ja paleleminen on kamalaa. En ymmärrä miten aina palelen niin paljon.

Näitä kuvia varten jätin kuitenkin päälleni jo lähes kasvaneen Marimekon untuvatakin kotiin, ja uhmasin kylmyyttä villakangastakissa. Ja voi vitsit kun tunsin oloni kerrankin tyylikkääksi!

Siistillä takilla saa kyllä ihmeitä aikaan, vaikka sen alle olisi tunkenut aluskerraston ja paksun villapaidan. Eihän niitä kerroksia sieltä alta kukaan näe.

takki American Vintage, huivi Balmuir*,
aurinkolasit Triwa, rukkaset joululahja, laukku Joop!,
housut Marks&Spencer*, nilkkurit Terhi Pölkki, kello Huawei*


Onko Teidän talvipukeutumisenne paksuihin takkeihin ja toppahousuihin vuorautumista, vai pidättekö tyylistänne kiinni myös pakkasilla ja käytätte villakangastakkien alla piilossa olevia lämmittäviä kerroksia?

Minä kuljen yleensä muhkuna michelinukkona päivästä toiseen ihan tyytyväisenä, mutta on pakko sanoa, että kylläpä teki hyvää pukeutua ensimmäistä kertaa viikkoihin (kuukausiin?) vähän siistimpiin vaatteisiin. Täytyisi ottaa useammin tavaksi. Eikä muuten tullut edes kylmä.

Hyvää naistenpäivää (ja isälleni onnea syntymäpäivänäsi, olet paras isi ikinä)!

Kuvat: Ida / Ida365

8
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Saara
  09/03/2018 at 13:28

  Kaunis asu! Kerrostus, kaiken aa ja oo 😉

  • Reply
   Nina
   09/03/2018 at 16:56

   Kiitos Saara! Ja näin on, kerrokset kunniaan! 🙂

 • Reply
  Jantunen
  10/03/2018 at 07:39

  Ihana määritelmä tuo lämmin! Tottakai tyylikkyys kiilaa joskus edelle, mutta minä liityn tuohon kerhoon, joka kuoriutuu vasta sitten keväämmällä lämpökerroksistaan. Itselläni ainakin saisi olla enemmänkin keinoja olla myös tyylikkäästi lämmin 🙂

  • Reply
   Nina
   10/03/2018 at 09:17

   Hei ihan sama juttu minulla! Kuoriudun kerroksistani vasta aika myöhään keväällä. Yleensä vasta silloin, kun muut kulkevat jo t-paidat nahkatakkien alla. 🙂 Tyylikkäästi lämmin on sellainen dilemma, mihin suunnittelijoiden kannattaisi etenkin täällä Suomessa mallistoissaan panostaa.

 • Reply
  Ellu
  10/03/2018 at 09:21

  Mulla menee käytännöllisyys nykyään aina tyylikkyyden edelle. Toppahousut vaan farkkujen päälle pakkasilla. Inhoan myös paleltumista kun sitten tulen kipeäksi. Keväästä syksyyn laitan tuulihousut jalkaan jos olen pyörällä liikkeellä sateella. Olisi niin kiva olla tyylikäs aina, mutta täällä Suomen oloissa se on lähes mahdotonta 😉

  • Reply
   Nina
   10/03/2018 at 17:37

   Sama! Mä olen jo vuosia pistänyt käytännöllisyyden kaiken edelle. Katselen aina kadehtien lämpimissä maissa asuvia bloggaajia, jotka voivat ottaa asukuvia upeista asuistaan koska tahansa. Meillä on täällä talvella tunti valoisaa aikaa, ja silloin kun pääsisi ottamaan ne kuvat ulos, niin on niin kylmä, että tekee mieli vaan olla michelinukkona. Argh! 😀

 • Reply
  Jantunen
  10/03/2018 at 11:44

  Ihanaa, etten ole toppahousuineni yksin! 😀

  • Reply
   Nina
   10/03/2018 at 17:34

   Voi kuule Jantunen, et todellakaan ole! Nim. juuri tänään toppahousuissa kaupungilla pyörinyt, eikä ollut edes toppahousukeli vaan plussaa 😀

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.