Paljetteja arkeen

tunnetila: hauskuus

Vinkkasin Teille pari viikkoa sitten Ivana Helsingin Leninkilainaamosta.

Kerroin saaneeni Leninkilainaamosta kuvauslainaan kaksi mekkoa, joista ensimmäisenä esittelyyn pääsi musta pitsimekko ensi syksynä julkaistavasta mallistosta. Toinen mekoista kuului juuri kauppoihin saapuneeseen Amber, Shells & Stones -mallistoon.

Uudesta paljettimallistosta Leninkilainaamoon oli saatu hihaton Megan -mekko* (koko 40), joka oli minulle auttamattomasti liian suuri. Mekko oli kuitenkin niin säkenöivän upea, että halusin lainata sen silti.

mekko Ivana Helsinki (lainassa Leninkilainaamosta*), silkkipaita Andiata, korvikset Nouki, housut Rosemunde, nilkkurit Terhi Pölkki

Ajattelin jo liikkeessä mekkoa sovitellessani, että haluan pukea hyvin juhlavan mekon vähän arkisemmin. Suunnittelin ensin, että puen mekon alle mustan neulepoolon ja mustat kapeat housut.

Kotona tuota asua testatessani totesin kuitenkin, että yksinkertainen musta tausta ei tuonut mekolle oikeutta. Asu oli musta-kultaisena jotenkin liian tavanomainen.

Lopulta vaihdoin paljettiunelman alle valkoisen silkkipaidan ja leveät culottesit. Voi että miten tykkäsinkään tuosta yhdestelmästä!

Asu oli mielestäni omalla tavallaan klassinen, mutta samalla ihan hassu. Vähän jopa muumimainen väljine linjoineen ja kultaisine paljettisimpukkoineen.

Mitäs sanotte yhdistelmästä? Liian omituinen vai sopivan leikkisä? Onko Teillä tapana yhdistellä juhlavampia vaatteita arkisemmin, vai käytättekö juhlavaatteita vain juhlassa?

IvanaHelsinki
Lippulaivamyymälä ja Leninkilainaamo
Uudenmaankatu 15, 00120 Hki

Aukioloajat: ma-pe 11-18, la 11-16

Kuvat: Hertta / Lilou’s Crush

9

(2) Kommentit

  1. Ellu says:

    MInä voin yhdistellä juuri noin, eli mekko ja housut. Mekko muuntuu mulla muutenkin usein tunikaksi kun olen niin pitkä 😀 Mutta mielestäni juhlavaatteita voi arkenakin käyttää kun asustaa ne arkisemmin. Kaikenlainen vaatteilla leikittely on mielestäni sallittua ja hauskaa 🙂

    1. Samaa mieltä Ellu! On ihan turha jemmailla niitä hienoja vaatteita kaapissa ja käyttää kerran vuodessa, jos sitäkään. Vielä tuosta pituudestasi, minä taas olen niin lyhyt, että moni tunika on minulle mekko. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.