Kimono

tunnetila: onni

Kun ostamattomuushaasteen kourissa kamppaileva bloggaaja inhoaa kesävaatekaappiaan, tulevat H&M Suomen PR-neitoset kriisissä vastaan. Eteeni tuodaan huikean kaunis kimono, ja kuulen sanat: ”Tykkäisitkö sinä tästä?” Ai että tykkäisinkö? Rakastan!

Samana päivänä kun avauduin blogissa vaatekriisistäni, käteeni ojennettiin paperikassi, jonka sisältö tuntui siinä hetkessä kultaakin kalliimmalta. Totesin heti, että nyt taisi asukriisi kadota sinne mistä tulikin. Nimittäin mihin mustaan tai valkoiseen vanhaan asuuni tämä upean punaisena hehkuva kimono ei muka sopisi, tai toisi uutta ilmettä?

Viime viikosta lähtien olenkin huidellut muina lomalaisina menemään kimonon hapsut heiluen, ja samalla olen miettinyt miten onnekas olen. (Ja miten etuoikeutettua ja helpoa on olla ostolakossa, kun lakosta huolimatta saa kaikkea ihanaa. Erittäin epäreilua, myönnän.)

Onnea on maailman ihanimmat PR-tyypit Suomen H&M:llä! Kiitos! Taisitte tietämättänne pelastaa kaikki kesävaatekriisini.

kimono (mallikappale)* ja shortsit H&M, bikinit FilippaK

Kuvat otti iltauinnin jälkeen siskoni. Kiitos!

4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.