Blogipikkujoulut

tunnetila: ilo

Jos seuraat Tunnetilaa Instagramissa saatoit huomata, että minulla oli tänä viikonloppuna kahdet kemut. Perjantaina oli työpaikan henkilökuntajuhla ja eilen juhlittiin noin neljänkymmenen bloggaajan kesken blogipikkujouluja.

Kaksi iltaa täynnä ystäviä, tuttavia, hyviä tyyppejä. Hyvää ruokaa, skumppaa, karkkibuffa (12,5kg karkkia!!), upeita cocktaileja by Son of a Punch, tanssia ja ilonpitoa.

Eiliset bileet meille tarjosi kolme kovaa kotimaista startuppia, eli käytettyjen vaatteiden ja asusteiden osto- ja myyntikeidas Zadaa, minua kovasti ihastuttanut ja jatkuvassa käytössäni jo useamman vuoden ollut kauneus- ja hoitopalveluiden ajanvarauspalvelu Timma, sekä uusi tuttavuus Venuu, jonka kautta löydät upeita tiloja juhlien tai vaikka kokousten järjestämiseen.

silkkimekko Custommade* ja korvikset Arena Copenhagen* (molemmat tilattu Zadaasta shoppailuhaasteen merkeissä), nilkkurit Esmara by Heidi Klum & Lidl*

Yhteistyö kotimaisten startuppien ja suomalaisen blogimaailman tienraivaajien kesken tuntui todella luontevalta. Oli ihan huikeaa eilen tajuta, että on tuntenut ison kasan upeita blogeja kirjoittavia naisia jo yli kymmenen vuotta.

Osa heistä on tuossa ajassa kasvanut teineistä naisiksi. Perheitä on perustettu ja muotiaiheisten postausten lisäksi blogeihin on tullut lisäksi vauva-arki ja elämä taaperoiden kanssa. Osa nuorena bloginsa aloittaneista pyörittää blogiaan nyt ammattimaisesti, ja bloggaaminen on heidän elinkeinonsa.

Sitten on myös meitä, jotka ovat kaikki nämä vuodet halunneet pitää bloginsa ainoastaan harrastuksen tasolla, mutta joille blogi on hurjan tärkeä itseilmaisun kanava, ja niin iso osa omaa arkea, että elämä ilman blogia tuntuu vieraalta ajatukselta.

Pohdin hetki sitten tarvitaanko harrastuksenomaisia blogeja vielä, vai onko kaikki blogimaailman ympärillä tapahtuva kehitys ainoastaan kaupallista. Oli tosi kiva jutella eilen bloggaajien kanssa, jotka kertoivat työskentelevänsä ihan eri alalla, mutta saavansa blogeista arkeensa edelleen sen saman piristysruiskeen, mitä blogi tarjosi vuonna 2008, kun sen kirjoittamisen aloitimme. Oli mukava huomata, etten ole ajatusteni kanssa yksin.

Juhliminen ja ihmisten tapaaminen on aina kivaa, mutta tässä iässä kahden päivän juhliminen alkaa kuulostaa jo kirosanalta. Olen täysin poikki niin henkisesti kuin fyysisestikin. Onneksi tässä on viisi päivää aikaa elpyä. Seuraavat pikkujoulut nimittäin odottavat ensi perjantaina. APUA!

Kiitos Zadaa, kiitos Timma ja kiitos Venuu. Kiitos kivasta illasta kaikki ihanat tyypit kuvassa yllä! On ilo kuulua upeaan joukkoonne!

Kuvat minusta: Anna-Maria/Secret Wardrobe

5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.