Kierrätetty päästä varpaisiin

tunnetila: ihastus

*yhteistyössä Zadaa*

Tunnetilan edullisen muodin muotiviikko päättyy kierrätysmuotiin! Kierrätysmuoti on ekologista, siinä säästää rutkasti rahaa, ja parhaimmillaan se voi tuoda niin huikeita onnistumisen tunteita tehdyistä löydöistä, että se tekee hyvää myös mielelle.

Pääsin pari viikkoa sitten second hand -shoppailemaan sydämeni kyllyydestä! Tiedän, etten tänä vuonna saa ostaa mitään, mutta tästä yhteistyöstä en halunnut kieltäytyä. Sain nimittäin huikean haasteen Zadaalta.

Suosikkikirppissovellukseni Zadaa haastoi minut kokeilemaan, löydänkö heidän valikoimastaan itselleni asun, johon voin pukeutua päästä varpaisiin.

silkkimekko Custommade*, korvikset Arena*, laukku Marimekko*, espadrillot Kenzo* / kaikki second hand / saatu Zadaa

Rakastan tuollaisia haasteita, joten kirjauduin pitkästä aikaa sisään Zadaan appiin ja aloin selaamaan tarjontaa. Arvatkaa mitä tapahtui? Selasin Zadaan vaate- ja asustetarjontaa yli viisi tuntia putkeen! Niin kauan, että sain jäätävän päänsäryn. Olin niin innoissani siitä tiedosta, että saan kerrankin tehdä ostoksia (toisten rahoilla!), etten voinut lopettaa applikaation selaamista.

Zadaa on lanseerattu tämän vuoden puolella Tanskassa ja Saksassa, eli yhdellä (suomalaisella, jee, niin ylpeä Zadaan tiimistä!!!) applikaatiolla pääsee shoppailemaan suomalaisten, tanskalaisten ja saksalaisten Zadaan käyttäjien butiikeista.

Ostettujen tuotteiden lähettäminen tapahtuu hinnaltaan yhtenäisellä Zadaa-paketilla. Suomen sisäinen Zadaa-paketti maksaa 4€ (painoi paketti mitä tahansa), Tanskasta ja Saksasta postikulut on 8€. Todella kohtuullinen hinta, joka oikeasti innostaa tekemään hankintoja myös kansainvälisestä tarjonnasta.

Viiden tunnin selailun jälkeen totesin, että onpa tanskalaisilla hyvä maku! Tallensin kaikki löytämäni kivat jutut omaan profiiliini muistiin. Muistiin päätyneistä tuotteista noin 80% oli Tanskasta.

Selailun jälkeen karsin tuotteet Zadaan antamaan budjettiin sopivaksi, ja mietin millaisen asun saisin suosikkituotteistani koottua. Näissä kuvissa näkyy shoppailujeni saldo. Tykkään kaikista löydöistäni ihan älyttömästi!

Mitä sitten löysin? Käyttämättömät Kenzon nahkaiset espadrillot (juuri ne samat, joita olen käynyt jo kaksi kesää sovittelemassa Stockalla, mutten ole raaskinut ostaa), paksua silkkiä olevan, superlaadukkaan tanskalaisen Custommaden mekon, priimakuntoisen Marimekon nahkalaukun ja tanskalaisen Arenan kullatut (hopeiset) korvikset. En voi vieläkään uskoa onneani!

Tämä ei muuten ole edes ensimmäinen kerta, kun olen tehnyt Zadaasta huikeita merkkivaatelöytöjä. Esimerkiksi tästä postauksesta näette, mitä kaikkea muuta olen Zadaasta ostanut. Mukana on mm. Guccin korvikset ja Celinén laukku.

Jos mielitte uusia syysvaatteita, muttette halua ostaa uutta, niin kurkatkaapa Zadaan valikoimia. Ensimmäistä kertaa Zadaasta ostoksia tehdessä kannattaa käyttää koodia NV2749. Koodilla saatte nimittäin ensimmäisestä ostoksestanne 5€ alennusta!

Lue vielä vanhasta postauksestani kuinka Zadaa toimii. Sen jälkeen olet valmis ostoksille! Onnea löytöjen tekemiseen!

Lataa Zadaa
App Store ja Google Play

Kuvat: Anna-Maria / Secret Wardrobe

5

(6) Kommentit

 1. Johanna says:

  Ihana asu!!! Toi mekko on ihan unelma, ja minäkin olen joskus sovitellut hopeisia Kenzoja… ?

  1. Kiitos Johanna! Tämä mekko on ehkä ihanin vaate, mikä minulla on koskaan ollut! En tiedä mikä tässä minuun niin vetoaa, mutta tykkään ihan hurjasti! Ja noi kengät on myös <3.

 2. Tarja says:

  Onpa ihana ja niin sinun näköinen asu! Uskomattoman ihania löytöjä!
  En ole Zadaata uskaltanut edes selailla, ettei tule mielitekoja… Ehkä pitäisi! 🙂

  1. Kiitos Tarja! En ollut uskoa silmiäni kun bongasin tämän asun tuote kerrallaan. Ja mitä kaikkea jouduin poistamaan ”haluaisin” -listalta. Ihan hullua mitä kaikkea sieltä löytyy.

   Jos joskus tulee esim. talvitakin tms. tarve, niin kannattaa kurkata mitä Zadaasta löytyisi. Eteenkin näitä kalliimpia hankintoja tuolta jannattaa metsästää. Minäkin säästin näissä ostoksissani yli 500€ alkuperäisin hintoihin nähden, ja jokainen tuote on uusi tai uuden veroinen!

 3. Tää on petollisin duunipaikka IKINÄ! Tili tulee, tili menee. 😉

  1. Uskon!!! Mä olin opiskeluaikoina kolme vuotta töissä lastenvaateliikkeessä. Olen aina ollut sitä mieltä, etten tee koskaan lapsia, mutta silti mulla meni iso osa palkasta niihin söpöihin lastenvaatteisiin. 😀 Mitä sitten jos olisin töissä paikassa, jossa vaatteet ja asusteet olisi itselle sopivia?! APUA!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.