Löytöjä Karjalohjalta

tunnetila: ilo

Vietin viime viikonlopun Karjalohjalla Lohja Spa & Resortissa. Vaikka reissu oli taas täynnä työhommia, niin ehdin silti todeta reisun aikana moneen kertaan, miten mahtava tapa kylpyläviikonloppu onkaan aloittaa kesäloma!

Olimme Karjalohjalla siis pääosin töissä, eli päivitimme Iinan kanssa Lohja Span IG-tiliä koko viikonlopun (käykää kurkkaamassa joko Lohja Span tai Tunnetilan IG:n highlighteista mitä viikonloppuna puuhailimme), mutta ehdimme silti tehdä kylpylän aktiviteettien lisäksi vähän muutakin. Kävimme nimittäin ensimmäistä kertaa ikinä Karjalohjan keskustassa!

Googlailin ennen kylpylään lähtöä Karjalohjan tapahtumia, ja ilokseni löysin tiedon Kylätalo kehrän pihapiirissä järjestettävästä pihakirppiksestä ja pop up-kahvilasta. Päätimme siis lauantain ratoksi kävellä Spasta kylätalolle, ja käydä vähän kurkkaamassa löytyisikö kirpputorilta jotain kivaa myös meille.

uimapuku Uniqlo, housut Pull&Bear (second hand), sandaalit Havaianas

Päiväkävely kirppikselle kannatti. Iina löysi kirppikseltä pojalleen takin syksyksi, ja minä bongasin rekiltä Pull&Bearin pellavaiset kesähousut. Korkeavyötäröisten, todella leveälahkeisten ja lähes käyttämättömien housujen hinta oli kolme euroa, joten en kauaa miettinyt lähtevätkö housut mukaani.

Halusin heti laittaa uudet lomahousut jalkaani, ja näissä kuvissa housut onkin helteisen päivän kunniaksi yhdistetty uimapukuun. Hotellihuoneemme minibaarista ostettua valkoviiniä oli aika kiva nautiskella hotellin pihapiirissä, paahteelta suojaavien puiden katveessa, uudet pöksyt jalassa!

Pihakirppiksen lisäksi piipahdimme parissa kävelymatkalle sattuneessa kiinnostavan näköisessä liikkeessä. Liikkeistä toinen oli iso antiikkiliike, jonka valikoimissa oli todella paljon astioita, kodintarvikkeita, taidetta ja vaatteita.

Löysimme Iinan kanssa molemmat antiikkiliikkeestä vaikka mitä kivaa ostettavaa, mutta vielä siinä vaiheessa maltoin pitää kukkaroni nyörit kiinni.

Mobile Pay alkoi kuitenkin niin sanotusti laulaa seuraavassa butiikissa, johon törmättiin niin ikää Keskustien varrella. (Kävelimme koko ajan kylpylältä samaa tietä (Keskustie) Karjalohjan kylätalolle asti.) Huomasimme tien vieressä Maalaispuoti -kyltin, ja toki puotiin oli päästävä.

Maalaispuodissa myytiin mm. paikallisia käsitöitä, erilaisia herkkuja mausteista karkkeihin, käsintehtyä kosmetiikkaa, ja sitten se rahahanani avannut juttu; hyvin kohtuuhintaisia ja superkauniita kashmirvilttejä!

Silittelin unelmanpehmeää vilttiä niin pitkään, etten voinut enää päästää sitä käsistäni. Niinpä edulliseksi kaavaillulla kirppisreissulla meni hieman ennakoitua enemmän rahaa, mutta kokoonsa nähden viltti oli kyllä hintansa puolesta todellinen löytö.

Ostamani viltti on mukana näissä kuvissa, ja se on kyllä kaikin puolin ihana!

Tällaiset löydöt tuli tehtyä viime viikonloppuna. Kiva kylpyläviikonloppu, ja bonuksena antoisa piipahdus kesäkirppiksille. Ei lainkaan huono alku kesälomalle, vai mitä?!

Kuvat: Iina / Moumou

6
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Iina / MouMou
  30/06/2020 at 09:23

  Ooh, näistä kuvista tuli aivan ihanat! Näytät eteerisen kauniilta. ??

  • Reply
   Nina
   30/06/2020 at 22:45

   Kiitos kuvien ottajalle! ❤️ Nämä on kyllä kauniita.

 • Reply
  Satu // Life with Satu
  30/06/2020 at 15:55

  Ai ihana mitkä housut! Aivan täydelliset kesähousut helteelle, mutta toki viileämmällekin kelille.

  • Reply
   Nina
   30/06/2020 at 22:46

   Kiitos Satu! Ilahduin löydöstä kyllä tosi paljon! Housut on ihanan rennot!

 • Reply
  Saara
  01/07/2020 at 20:19

  Mahtavat löydot! Ja niin seesteiset kuvat tänä sateisena päivänä?

  • Reply
   Nina
   01/07/2020 at 23:18

   Kiitos Saara!! Olen kyllä tosi iloinen molemmista hankinnoista! ?

 • Reply
  Maarit / Sopusointuja
  01/07/2020 at 20:32

  On aina jännää mennä pienten kylien kirppiksille. Tuntuu että siellä on aina jotain eritystä – kuten nytkin nuo ihanat housut muutamalla eurolla! Oih! Kiinnostava työkeikka oli teillä 🙂
  Aurinkoista ja leppoisaa lomailua!

  • Reply
   Nina
   01/07/2020 at 23:21

   Pienten kylien kirppikset on ihania! Ja ne hinnat, ai että! Yhdessä myyntipöydässä oli hintalappu ”Tästä kaikki 0,50€-3€”, ja myynnissä oli kaikkea takeista lähtien.

   Tämä Lohja Spa työkeikka on Iinalle ja mulle perinne, ja ihan parasta! Ollaan käyty Lohjalla polskimassa yhteistyön merkeissä jo tosi monta vuotta. Pitkäaikaiset yhteistyöt on parhaita!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.