Circulove – uusi kotimainen kosmetiikkaihastukseni

tunnetila: ihastus

*tuotteet PR-näytteitä*

Tarkkasilmäisimmät Tunnetilan IG-seuraajat näkivät toissa viikolla, kun kävin tutustumassa ehkä Helsingin hienoimpaan joulun henkeen kuratoituun juhlamyymälään jo ennen myymälän virallista avajaispäivää.

Lokal Helsinki avasi viime viikolla Väinämöisenlinnan Kansallissaliin (Aleksanterinkatu 44, 2. krs) juhlamyymälän, joka tarjoilee kahdeksan huoneen verran upeita joululahjavinkkejä itselle tai läheisille.

Esillä on muotoilijoiden, taidokkaiden käsityöläisten ja taiteilijoiden huolellisesti kuratoituja tuotteita; käsityötä, keramiikkaa, lasia, piensarjoja, tekstiilejä, puuta ja vaahtokarkkeja, joulun artesaaniherkkuja, tuoksuja, vaatteita, koruja, teoksia ja paljon muuta.

Yksi ehdottomasti kiinnostavimmistä brändeistä, minkä tutustumiskierroksella bongasin, oli tilaisuudessa ensiesittelynsä saanut suomalainen kosmetiikkabrändi Circulove.

Circuloven 100% luonnonmukaiset, vegaaniset ja biohajoavat tuotteet valmistetaan Suomessa ja niillä on FI-Natura sertifikaatti. Tuotteissa yhdistyvät pro- ja prebiootit, sekä elintarviketasoiset luonnon öljyt.

Tuotteissa hyödynnetään ruokatuotannon ylijäämämarjat, esim. vadelma, mustaherukka ja mansikka sisältävät antioksidantteja sekä rasvahappoja, ja tuotepakkaukset on tehty kierrätysmuovista. Merestä kerätyn OWP:n (Ocean Waste Plastic) osuus on pakkauksissa käytetystä muovista 30%.

Circulove koostuu neljästä tuotteesta, eikä muita tuotteita kuulemma tarvita. Valikoimassa olevat tuotteet ovat puhdistusöljy, päivävoide, seerumi ja kasvoöljy.

Puhdistusöljy puhdistaa ihon ja poistaa meikin, mutta samalla myös kosteuttaa ihoa.

Päivävoide niin ikää kosteuttaa, suojelee ihoa auringolta (SPF 20), ja se myös suojaa ihoa ikääntymistä vastaan. Tuote sisältää runsaasti ihon mikrotasapainoa suojaavia pro- ja prebiootteja (fermentoitua kauraa ja puna-apilaa).

Seerumia voi käyttää kasvojen lisäksi silmänympärysiholle. Seerumi sopii erinomaisesti herkälle tai stressaantuneelle iholle. Se pehmentää, rauhoittaa, tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa todella pitkäkestoisesti.

Kasvoöljy sopii kaikille ihotyypeille, kuten sarjan kaikki muutkin tuotteet, mutta parhaansa se näyttää kuivalla ja ikääntyvällä iholla. Öljy ravitsee ja pehmentää ihoa, sekä suojelee ihoa vapailta radikaaleilta, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista vanhenemista.

Kasvoöljyä voi käyttää myös kuorintana! Öljyyn voi sekoittaa hienojakeista suolaa, ja tällä seoksella ihon voi kuoria luonnollisesti kerran viikossa. Jos taas kaipaat ihoa hoitavaa naamiota, sen saat aikaan sekoittamalla seerumia ja kasvoöljyä keskenään.

Sain juhlamyymälässä uutuustuotteista lyhyen esittelyn, ja esittelyn aikana laitoin vasemmalle kämmenselälle pikkuruisen tipan kasvoseerumia. (Kuvassa yllä kädellä pieni pumppaus seerumia ja pisara öljyä.)

Perjantai-iltana ihmettelin miehelleni ääneen, miten oikea kämmenselkäni on ihan kuiva, niin kuin molemmat käteni yleensä talvisin ovat, mutta vasen kämmenselkä on superpehmeä.

Sitten tajusin, että hitsi vieköön, minähän laitoin keskiviikkona kämmenselälle pienen pisaran Circuloven seerumia! Ihon pehmeys kesti lauantai-illan saunaan asti, vaikka käytin koko viikon käsidesiä ja pesin käteni kymmeniä kertoja päivässä. Ihan huikea juttu!

Viime viikolla sain Circulovelta postitse pienen sievän paketin. Ilahduin ikihyviksi! Paketissa oli seerumi ja kasvoöljy, eli omat ehdottomat kasvojenhoitolempparini.

Otin tuotteet käyttöön heti, ja vitsit että kasvoni ovat olleet jo ensimmäisestä käyttöhetkestä pehmeät kuin vauvan peppu!

Taidan käydä ostamassa Kansallissalin juhlamyymälästä itselleni vielä tuon puhdistusöljyn, ja toki myös päivävoidetta olisi ihana testata. Vaikka tykkään ”periaatteessa” monipolvisista ihonhoitorutiineista, niin mitä vähemmän tuotteita minulla on käytössä, sen tyytyväisempi olen!

Tämä kotimainen tuotenelikko kuulostaa siltä, että se tulee täyttämään kaikki toiveeni toimivasta ja mukana kevyesti kulkevasta ihonhoitorutiinista!

Circuloven tuotteet löydätte siis brändin omasta verkkokaupasta, ja jouluun asti Lokalin juhlamyymälästä sekä Lokalin verkkokaupasta.

Lokal Kansallissali

Aukioloajat välillä 16.11. – 6.12.
Ma – pe 9:30-20
La – su 10-18
(6.12. Itsenäisyyspäivänä 9:30-16)

Aukioloajat välillä 7.12. – 23.12.
Ma – su 08:30-20

10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.