Osta vain jos tarvitset – pari Black Friday vinkkiä

tunnetila: vinkkaus

*osa BIOEFFECT tuotteista PR-näytteitä*

Maailman suurimpana shoppailupäivänä tunnettu Black Friday on taas täällä. Tänään vietetään myös Älä osta mitään -päivää vastaiskuna sekopäiselle shoppailulle.

Olen monen vuoden ajan osallistunut mielummin Älä osta mitään -päivään, mutta tällä kertaa, tässä maailmantilanteessa, päätin tarttua useampaankin Black Friday -tarjoukseen.

Tartun tarjouksiin, mutta pidän kuitenkin mielessä lauseen, joka kannattaa muistaa ihan vuoden jokaisena päivänä, oli sitten Black Friday tai ei, eli OSTA VAIN JOS TARVITSET.

Tänään olen ostanut tarpeeseen, tyhjentyneiden purkkien tilalle, Nordiq Nutritionin lisäravinteita (kaikki tuotteet -30% tarjouksessa vain tänään). Tilasin myös joululahjakirjan eräältä kotimaiselta kirjailijalta (en valitettavasti voi linkata kirjailijaa enkä vinkata kirjaa, ettei lahjani paljastuisi sen saajalle).

Ostoskorissani on tällä hetkellä myös kaksi hotelliyötä, mutta niiden ostamista pohdin edelleen. Ensinnäkään ne eivät ole pakollisia ostoksia. Toiseksi mietin, uskaltaako, ja ennen kaikkea saako, muutaman viikon päästä matkustaa Helsingistä enää yhtään minnekään?

Kolmen hengen minipikkujoulut Tampereella odottaisivat, mutten tiedä uskallanko tässä tilanteessa hypätä junaan. Tekisi mieli kannattaa kotimaan matkailua, mutku mutku…

Tekemieni hankintojen lisäksi vinkkaan Teille myös yhdestä aika ylellisestä tarjouksesta, joka ei usein toistu. Tänä viikonloppuna saa nimittäin BIOEFFECTin verkkokaupassa kaikista huikeista tuotteista -20% alen.

Kymmenen vuotta sitten markkinoille tuodut BIOEFFECT-tuotteet ovat maailman ensimmäisiä ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät kasveissa syntyviä luonnollisia solukasvutekijöitä. Sarja on kolmen islantilaisen tiedemiehen kehittämä, ja sen teho perustuu patentoituun biotekniikkaan, joka vahvistaa ihon uudistuskykyä ja uudistaa ihoa luonnollisesti.

BIOEFFECTin tuotteet ovat normaalisti aika hintavia, joten olen ostanut niitä itse esimerkiksi  lentokoneesta. Finskillä oli ainakin jossain vaiheessa tarjous, jossa normaalikokoisen hoitavan seerumin ostaessa sai kaupan päälle pienemmän seerumipullon. Tuohon tarjoukseen olen tarttunut parikin kertaa.

Nyt kun ei juurikaan tule matkusteltua, junaan meneminenkin epäilyttää, jää lentokoneiden ja laivojen tarjoukset käyttämättä. Siksi ajattelinkin vinkata Teille BIOEFFECTin tarjouksesta, ja siellä erityisesti yhdestä superdiilistä.

BIOEFFECT on lanseerannut uuden BIOEFFECT Essentials Skincare -lahjapakkauksen, joka sisältää täysikokoisen EGF seerumin (15ml), EGF Day seerumin (5ml) sekä EGF Essence kasvoveden (15ml). Pelkän EGF seerumin (15ml) normaali hinta on 135€, mutta nyt samaan hintaan saa kaksi erilaista seerumia ja vielä matkakokoisen kasvoveden.

Mikä tuo kulttituotteeksi muodostunut islantilainen EGF seerumi oikein on? Kasvoille tarkoitettu hoitoseerumi korjaa tutkitusti ihon ikämuutoksia. Seerumi hyödyntää ihon luonnollisia solukasvutekijöitä, jotka vilkastuttavat solu-uusiutumista. Seerumi heleyttää ihoa, tasoittaa pigmenttimuutoksia, supistaa huokosia, kiinteyttää, madaltaa juonteita ja parantaa ihon kosteudensitomiskykyä.

Kuulostaa huikealta, mutta muutaman EGF-seerumipullon aikuisiälläni käyttäneenä voin todeta, että seerumi todella toimii. Etenkin ensimmäistä kertaa tuotetta testatessani (ehkä 8 vuotta sitten), ihoni muuttui seerumikuurin aikana silminnähden heleämmäksi!

Kolmen tuotteen lahjapakkaus on hyvä diili jo normaalihintaisena (135€), mutta viikonlopun ajan pakkauksesta saa vielä 20% edun. Lopullinen hinta pakkaukselle on siis 108€.

Jos sinulta on alettu kyselemään jo joululahjatoiveita, niin tässä olisi yksi hyvä lahjaidea. Tässä iässä harvoin tarvitsee ”ihan oikeasti” enää mitään, mutta ylellisiä ja tehokkaita hoitotuotteita on silti aina ihana saada lahjaksi!

5

(2) Kommentit

  1. Hyvä seerumi on kyllä must näin aikuisiässä!

    Pari hyödyllistä ja tarpeellista joululahjaa ostin tämän viikon tarjouksista. Olin muutenkin ne ajatellut hankkia, mutta päätin odottaa tuleeko tällä viikolla tarjouksia. Ja tulihan niistä; toisestä -25% ja toisesta -40%. Mies osti siskonsa kanssa lisäksi siskontytölle KitchenAid-yleiskoneen 250€ kun normaalisti hinta on 450-500€. Siinä on nuorelle leipurille iäksi kone.

    1. Oooh, mäkin haluan Kitchen Aidin yleiskoneen tuohon hintaan! ? Hyviltä ja järkeviltä kuulostavat muutkin ostoksesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.