Fiinejä tuotteita Luonnonkosmetiikkapäiviltä

tunnetila: tyytyväisyys

*Kaupallinen yhteistyö House of Organic,
postaus sisältää mainoslinkkejä*

Terkut etätöistä mökiltä! Vuokrasin viime elokuussa mökin Espoon saaristosta viikoksi. Olin mökillä yksin, ja tuo aiheutti silloin seuraajissani kummastusta. ”Miten sä uskallat olla siellä yksin?” En ymmärtänyt edes pelätä yksinäisyyttä ennen kun ihmiset alkoivat kummastella sitä, mutta niin kivaa minulla pimeistä öistä ja tuulen tuiverruksesta huolimatta mökillä oli, että täällä ollaan taas!

Viime vuosina, kun ulkomaanmatkailu on jäänyt itseltä lähes kokonaan pois ja tilalle ovat tulleet mökkilomat, olen alkanut miettiä tarkemmin millaisia kosmetiikkatuotteita otan reissuille mukaan. Mahdollisimman luonnonmukaiset ja vähän luontoa kuormittavat tuotteet ovat mökille ihan parhaita!

Tällä kertaa päätin tutustua kotimaiseen Fiini-tuoteperheeseen ihan kunnolla, ja valitsin heiltä ison kasan tuotteita mökille testiin* (tuotteet saatu yhteistyön tiimoilta). Olen aikaisemmin ostanut Fiinin pyykinpesuainetta ja heidän pyykkietikkansa on minulla tälläkin hetkellä kotona käytössä, mutta nyt valitsin mökille mukaan ihan uusia tuttavuuksia kosmetiikan saralta.

Fiini valmistaa luonnollisia ihon ja kodinhoitotuotteita. Tuotteissa on käytetty ainoastaan tarpeellisia ainesosia, ei mitään ylimääräistä! Kaikki Fiinin käyttämät öljyt ja rasvat on tuotettu luontoa kunnioittaen ja sitä vahingoittamatta. Ulkomaiset öljyt ja rasvat ovat luomusertifioituja. Fiini käyttää mahdollisuuksien mukaan luomutuotettuja ja kotimaisia raaka-aineita. Mitään tuotteita ei ole testattu eläinkokein. (House of Organic)

Mukana minulla on täällä mökillä suolasaippua, joka hellävaraisuutensa vuoksi sopii niin kasvojen kuin vartalonkin pesuun. Mitä vähemmän mukaan pakkaa tavaraa, sitä kivempi reissukamoja on kannella. Kun sama tuote sopii kasvoille ja vartalolle, niin kannettavaa on edes muutama gramma vähemmän. Voitto!

Hiuksille valitsin palamuodossa olevat luonnonmukaiset kaura-hunaja-shampoon sekä kaura-hoitoaineen. Kuten saatatte muistaa, RAKASTAN kaikkea kaurasta tehtyä kosmetiikkaa, joten nämä valinnat eivät varmaan yllättäneet ketään.

Kotimainen kauraöljy sisältää keramideja, jotka tekevät hyvää hiuspohjalle ja antavat hiuksille kiiltoa. Kauraöljy myös suojaa hiuksia vaurioilta ja vahvistaa hiuksia. Kaurashampoo ja -hoitoaine ovatkin supertuotteita käsitellyille hiuksille ja herkälle päänahalle. Kaura-hunaja-shampoo myös vaahtoaa ihanasti.

Saunaan laitan kasvoilleni kaura-mustikka-jauhenaamion. Naamio puhdistaa ihoa hellävaraisesti, mutta se myös suojaa kasvojen ihoa kuumuudelta ja rauhoittaa ihoa. Jauhenaamio on näppärä ottaa mukaan reissuun, sillä sitä voi annostella vaikka pieneen pussiin. Jauhe sekoitetaan ennen käyttöä tilkkaan vettä (tai vaikka maustamattomaan jogurttiin!), ja rauhoittava naamio on valmis levitettäväksi kasvoille. Naamion tuoksu on syötävän mustikkainen!

Saunan jälkeen iho nauttii ravitsevasta ja rauhoittavasta kaura-tyrniöljyseerumista. Ah mikä tuoksu tässä tuotteessa onkaan! Kotimainen kauraöljy kosteuttaa ja pehmentää ihoa vähentäen tulehdusta ja punoitusta. Kotimainen tyrniöljy taas sisältää mm. beetakaroteenia, A-, C- ja E-vitamiinia ja rasvahappoja, jotka edistävät ihon uudistumista. Tyrniöljyllä on myös maksaläiskiä vaalentava vaikutus. Näin loppukesästä aika kiva ominaisuus!

Tuote muuten jättää iholle ensin pienen oranssihtavan sävyn, mutta sävy katoaa kun öljyseerumi imeytyy ihoon kunnolla. Eli öljyseerumin sävyä ei kannata säikähtää. Sitä voi valella iholle ihan huoletta ja nauttia kauraisesta tuoksusta ja hoitavasta vaikutuksesta.

Kropalle saunomisen ja meressä uimisen jälkeen täydellinen valinta on paksu ja ravitseva kaura-sheavoi. Fiinin kaura-sheavoi sopii myös käytettäväksi kasvoilla. Täyteläinen ja syväkosteuttava voide sopii erityisesti atooppiselle, herkälle ja kuivalle iholle.

Lisäksi nappasin mukaan kynsinauhaöljyn, sitähän tarvitaan aina, ja näppärän tahrastickin. Tahrastickillä saa reissuvaatteet putsattua, jos heti ensimmäisenä päivänä sattuu sotkemaan ainoan mökkireissulle mukaan otetun mekon… Pakko muuten kehua tätä tahranpoistajaa myös aiemmassa käytössä. Olen saanut sillä irti mm. ison mustikkatahran valkoisesta pellavapöytäliinasta! Ihan superhyvä tuote, kannattaa testata!

Kaikki Fiinin tuotteet on pakattu kierrätettäviin alumiinirasioihin tai lasipurkkeihin. Pahviin pakattujen tuotteiden pakkaukset on tehty kierrätyspahvista. Nämä tuotteet on aivan täydellisiä reissuun, sillä ne eivät paina juuri mitään. Lasipurkissa oleva jauhenaamio on vähän liian iso ja painava reissupurkiksi, mutta sitäkin on helppo annostella mukaan vaikka pieneen pussiin. Ja kun suurin osa tuotteista on pala- tai kiinteässä muodossa, ne eivät auetessaan valu toilettilaukun pohjalle. Siitäkin on kokemusta aika monella reissulla!

Ilokseni voin kertoa, että pohjanmaalta kotoisin oleva Fiini on nyt mukana House of Organicin suosituilla Luonnonkosmetiikan päivillä! Kaikki postauksessa mainitsemani tuotteet ovat tarjouksessa loppuviikon aikana. Jo muutenkin kohtuuhintaisia tuotteita pääsee nyt testaamaan jopa alle kympillä!

Fiini Naturallyn tuotetarjoukset jakautuvat loppuviikolle seuraavasti:

Ja muistathan, että jos tilaat tuotteita eri päivinä, kannattaa kerätä kaikki tuotteet samaan pakettiin. Koodilla YHDISTÄ saat ilmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin. Tilaukset yhdistetään automaattisesti. YHDISTÄ -koodi alkaa toimia tänään, ja tilauksia aletaan postittaa maanantaina 22.8.

7

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.