Uusi kalenteri ja ensi vuoden kivat kuviot

tunnetila: innostus

Arvatkaa mitä? Olen alkanut jo täyttää ensi vuoden kalenteria!

Minulla alkoi olla jo ennen vuoden loppua niin monta kalenteriin merkittävää juttua ensi vuodelle, että oli ihan pakko hankkia paperikalenteri.

Yleensä pärjään arjessa puhelimen kalenterilla ja muistutuksilla, mutta nyt minulla oli yhtäkkiä tehtävänä niin paljon sellaisia kalenterimerkintöjä joita halusin tarkastella ja aikatauluttaa kunnolla, että fyysinen, kovakantinen kalenteri oli ihan must hankinta!

Minulla on ollut kerran aikaisemminkin Annika Välimäen kalenteri, joten hankin ensi vuodelle samanlaisen. Kalenteri on tosi kaunis ja siinä on minulle kaikki tarpeellinen. Selkeiden viikkojen lisäksi kalenterissa on kunnolla tilaa kirjoittaa. Lisäksi siinä on suomalaiset pyhä- ja liputuspäivät sekä lopussa reilusti tyhjiä, valmiiksi viivoitettuja sivuja muistiinpanoille. Ah! Tyhjään kalenteriin ensimerkintöjen tekeminen on yksi parhaista jutuista!

Mutta siis, mitä kaikkea kivaa ja kiinnostavaa olen päässyt jo kalenteriini merkkailemaan?

Noh, aloitan esimerkiksi ensi vuonna vuoden kestävän opiskelurupeaman! En ole opiskellut aikoihin, joten mielenkiintoinen Tampereen yliopiston kurssi on ihan superkivaa vaihtelua arkeen. Etenkin kun osa opinnoista tehdään läsnäopintoina, niin tiedossa on ensi vuoden aikana useampikin reissu Tampereelle. Jee!

Toki kurssi on varmasti myös työläs, teenhän sitä töiden ohessa, mutta onneksi teen kurssiin liittyvän tutkimuksen omalle tiimilleni. Toivon siis, että voin yhdistää työn ja kurssin aika hyvin toisiinsa.

Opintojen lisäksi minulla on ensi vuonna Tampereelle muutakin asiaa. Aloitin nimittäin Instagramissa (ja vähän myös bloginkin puolella) vuosikumppanuuden tamperelaisen designbutiikki Mielan kanssa. Olen ihan mielettömän otettu siitä, että juuri minua pyydettiin mukaan yhteistyöhön. Olen ollut Mielan fani monta vuotta jo valmiiksi, joten vuosikumppanuus ilahduttaa minua valtavasti.

Tampere-juttujen lisäksi olin kerrankin hyvin hereillä myös kansalais- ja aikuisopiston kurssi-ilmoittautumisten kanssa. Sain napattua itselleni ensi kevääksi paikat kahdelle kurssille!

Aloitan keväällä aikuisbaletin ja menen myös verhoilukurssille. Molemmista kursseista olen haaveillut jo useamman vuoden, mutta tätä ennen olen ollut aina myöhässä ilmoittautumisteni kanssa, ja kurssit ovat ehtineet täyttyä.

Nyt on kuitenkin ensi keväälle kurssipaikat plakkarissa ja tunnit jo merkattuna uuteen paperikalenteriin. Hurraa!

Viime vuosina olen vuoden vaihtuessa vaipunut jonkinlaiseen apatiaan ja pelännyt tulevalta vuodelta pahinta. Nyt tuo saa kuitenkin riittää! Aion tehdä jo nyt ensi vuodelle kalenteriin niin paljon mukavia merkintöjä, että jo pelkästään niiden katsominen saa hyvän mielen aikaan.

Toteutuvat nuo suunitelmat sitten tai eivät, se on sen ajan murhe. Ainakin nyt on kuitenkin paljon kivoja juttuja joita odottaa!

Kuvat: Aino / Last Tuesday

14

(5) Kommentit

  1. Kay says:

    Ihanaa, että tuut vieraileen Tampereelle enemmän ❤️ Ja jeij aikuisbaletille, se on kivaa!

    1. Joo, lisääntyvät Tampereen reissut on kyllä kiva lisä ensi vuodelle! <3 Toivon niin kovasti että alkaisin olla jo ensi vuonna kunnossa ja pystyisin osallistumaan balettiin. Siitä on ihan liian kauan kun olen viimeksi tanssinut. 🙂

  2. […] saatatte muistaa, ensi vuosi tuo tullessaan minulle vaikka mitä uusia tuulia. On ihan parasta päästä vastaanottamaan sitä uuden, supernopean Lenovo Yoga Slim 9i:n kanssa. […]

  3. […] ja sen jälkeen aloin haaveilla paremmasta uudesta vuodesta. Aloin systemaattisesti täyttää ensi vuoden kalenteriani kivoilla asioilla. Vaikka ensi vuosi menisi taas sairastaessa ja joutuisin perumaan tekemiäni suunnitelmia, niin […]

  4. […] joulukuun alussa useista tänä vuonna alkavista kivoista jutuista. Yksi jutuista oli jo joulukuun puolella Tunnetilan Instagramissa alkanut vuosikumppanuus […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.