Elokuu on vielä kesäkuukausi

tunnetila: tsemppaus

Vaikka esimerkiksi allekirjoittaneella on jo kesäloma ohi, niin tehdään nyt heti tähän kärkeen selväksi, että elokuu on vielä kesäkuukausi. Myös elokuussa voi kesäiseen tapaan pulahtaa veteen, käydä piknikillä, istuskella aurinkoisella terassilla ja pukeutua kesävaatteisiin ja sandaaleihin.

Syksyisemmät vaatteet kaivetaan esille vasta sitten kun alkaa paleltaa. Kynttilöiden kulta-aika alkaa venetsialaisilta (elokuun viimeinen viikonloppu) ja muut syksyn tuojat, kuten kansalaisopistojen kurssit, alkavat syyskuun alusta. Vielä on siis kesä, ainakin seuraavat kolme viikkoa. Otetaan siitä kaikki irti, oli töitä tai ei!

Palasin maanantaina kesälomalta töihin, ja arkeen palaamisen kanssa on ollut pikkuisen haasteita. Ensinnäkin myöhästyin töistä heti maanantaiaamuna.

Olimme viettämässä vielä sunnuntaina rippijuhlia Oulun suunnalla, ja palasimme kotiin su-ma välisenä yönä yöjunalla. Juna myöhästyi aikataulusta vajaan tunnin laiterikon vuoksi. Onneksi olin suunnitellut olevani maanantaina etätöissä, joten en fyysisesti myöhästynyt mistään ja pystyin jatkamaan työpäivää pidemmälle iltaan. Pieleen aikataulut menivät silti.

Kotiin päästyäni yritin avata työkonettani, joka ei huolinut enää vanhentunutta salasanaani. Yritin tunnistautua puhelimeni kautta, mutta puhelimeeni ei mennyt tunnistautumisviestit läpi. Vasta kun olin ladannut puhelintani yli puoli tuntia kaikki kirjautumisyritykseni (11 viestiä) tulivat läpi. Viestien koodit olivat tosin ehtineet jo vanhentua siihen mennessä. Onneksi kahdestoista yritys onnistui ja pääsin koneelleni ja vaihtamaan salasanani.

Salasanojani en ollut kuitenkaan loman aikana unohtanut, joten ehkä loma olisi saanut olla vielä vähän pidempi…

Toivottavasti Teillä on ollut kiva kesä! (Joka siis jatkuu edelleen vielä kolme viikkoa…) Minun kesäni on ollut tähän asti ihana ja rento. Tein lomani aikana paljon pieniä kivoja juttuja. Vietin aikaa läheisteni kanssa, nautin Suomen luonnosta ja piipahdin myös suloisessa Uumajassa Ruotsin puolella kolmen yön verran.

Mökille ehdimme loman aikana kahteen otteeseen. Ja kun keväällä kaipasin juhlia tulevalle kesälle, niin sain kuin sainkin juhlia kesän aikana kolmen ihanan nuoren rippijuhlissa. Olipa mukava nähdä pitkästä aikaa ihmisiä iloisten juhlien merkeissä!

Tulevana viikonloppuna juhlimme elämää ja ystävyyttä yläasteaikaisella kaveriporukalla. Jotkut meistä eivät ole nähneet toisiaan yli kahteenkymmeneen vuoteen. Voi että siitä tulee hauskaa! Juhlissa tosin katsotaan vanhoja VHS-videoita yläasteaikojen bileistä. Voi apua, alkaa hävettää jo etukäteen!

Viikonlopun noloja ja nauruntäyteisiä hetkiä odotellessa toivotan ihanaa viikkoa kaikille Teille! Tsemppiä meille arkeen palanneille, ja lomalaisille toivon silkkaa nautintoa ennen kun arki koittaa. Kyllä me tää hoidetaan, kun vaan muistetaan vielä nauttia kesästä!

13

(2) Kommentit

  1. Johanna says:

    Ihana toi eka kuva! <3 Elokuu todellakin on kesäkuukausi, johan kalenteri (ja eurooppalaisten lomat) sen kertovat. Eli ei vielä huolta sysyn saapumisesta! Sukat laitetaan jalkaan sitten lokakuussa. 🙂

    1. Kiitos! Sain yllätyspusun kun nousin uimasta. <3 Mä välttelen kans sukkien käyttöä pitkälle syksyyn. Mutta sitten toisaalta taas nukun villasukat jalassa kesät talvet. Hieman outoa... 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.