Pinkit kevätsuosikit

tunnetila: tykkäys

pinkit5

Pukeutumisessa alkanut kevät tarkoittaa minulle kokomustia vaatteita. Kosmetiikassa taas esiin puskee kirkkaat yksityiskohdat ja pinkki utuinen hempeys.

Ostin Prahan lentokentältä itselleni elämäni ensimmäiset Guerlainin Meteoriitit. Olen haaveillut tuosta söpöstä luksuspuuterista jo pitkään, mutten ole koskaan raaskinut hankkia sellaista itselleni. Nyt kuitenkin kun reissusta yli jääneet korunat polttelivat taskussani, päätin sijoittaa rahani värikkäisiin puuterihelmiin.

Guerlainin ikoninen, valoa kasvoille tuovista helmistä koostuva puuteri näyttää syötävän suloiselta, mutta sen pitäisi myös tuoda iholle ennennäkemätöntä hehkua ja piilottaa ihon virheitä. Jokainen puuterihelmi nimittäin tekee ihon kaunistamisessa oman osansa. Vihreät helmet häivyttävät punaisuutta, valkoinen kirkastaa ihoa ja pinkki antaa kasvoille raikkautta.

En yleensä käytä irtopuuteria, mutta nyt luulen, että tästä valopuuterista saattaa tulla kesäihoni luottotuote.

pinkit2pinkit1pinkit3

Muita käyttöön päässeitä ja oivallisiksi havaittuja pinkkejä keävttuotteita ovat Lancômen tämän kevään tuoksuuutuus La vie est belle L’Eau de Toilette Florale* ja Korresin Jasmine -huulivoide*.

Jos Lancômen uutuustuoksu on ihanan makea kesätuoksu keholle, niin Jasmine -huulivoide on sitä samaa huulille. Huulivoide tuoksuu taivaalliselta!

Sain huulivoiteen testiin aikoja sitten, mutta kun en ole jasmiinin ylin ystävä, niin en ole ottanut huulivoidetta käyttöön. Nyt kun kaivelin kevätfiiliksissä käyttöön uutta huulirasvaa, satuin haistamaan kauniissa pakkauksessa olevaa huulivoidetta.

Voide tuoksuu niin ihanalta toffeelta, että sitä on pakko lisätä huulille puolen tunnin välein. Voide hoitaa myös erinomaisesti huulia, eteenkin jos käyttötahti on yhtä aktiivinen kuin minulla.

pinkit4meteorites

Lancômen uutuustuoksu on hyvin makea mutta hedelmäinen. Bergamotti ja jasmiini saavat seurakseen appelsiininkukan ja päärynän, sekä hitusen mustaherukkaa.

Ei ole epäilystäkään, mikä tuoksu tulee kulkemaan kanssani tulevan kesän!

Oletteko Te jo siirtyneet keväisempiin kosmetiikkatuotteisiin talven jäljiltä?

1

(6) Kommentit

  1. Oi mikä ihana pionikimppu!!

    1. Nina says:

      Kiitos Erica, kimppu on kyllä ihana! Ja on pysynyt upeana jo viikon.

  2. Mä yllätin itseni pitämällä tosi paljon Lancômen La Vie Est Belle -uutuudesta, se on ihana. Olisko jopa suosikkini kaikista versioista? <3

    1. Nina says:

      Kyllä, tuoksu on ihana! Makea, mutta ei niin äklö kuin Escadan kesätuoksut (jotka nekin on kyllä minusta ihania). 🙂 Escadan supermakeita tuoksuja on ihana käyttää tropiikissa, Suomen viileään kesään ne ovat jo vähän liikaa. Tämä tuoksu on täälläkin ihana!

  3. Merja says:

    Oi, tervetuloa kerhoon Nina. Nuo meteorites helmet ovat olleet minun salainen aseeni varmaan siitä lähtien, kun ne lanseerattiin. Minulla on matkakäytössä pressed-versio.

    1. Nina says:

      Kiitos Merja! Mietin pitkään otanko pressedin vai nämä helmet, ja helmet voittivat kisan ulkonäkönsä vuoksi. Ne on niiiin kauniita!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.