Taas uudessa takissa

tunnetila: tykkäys

030114toka

No niin. Tarkoituksena oli näissä asukuvissa esitellä toista alelöytöäni, jo pariin kertaan ennen alennusmyyntejä sovittelemaani Bik Bok by Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen tummansinistä silkkipaitaa, mutta tykkään tuosta Lindexin takista niin paljon että se taisi valloittaa vielä kerran kokonaisen postauksen blogissani.

Tiedän, että olette nähneet sen jo muutamaan otteeseen ja pahoittelen kun tulette näkemään sen jatkossakin, mutta voi että kun mä tykkään siitä vaan niin kovasti!

Olen jo vuosia lukenut naistenlehdistä miten siisti talvitakki pelastaa elämän ja miten takin alla voi olla mitä tahansa mutta aina näyttää siistiltä kun takki on istuva ja siisti. Olen aina nyökytellyt ymmärtävästi noille lauseille mutta silti olen luuhannut kaupungilla ties minkälaisissa nyppyisissä villakangastakeissa. Ja syykin on selvillä. Olen aina ajatellut että se siisti ja ajaton talvitakki on Burberryn ja hinnaltaan vähintään kuukausivuokran verran.

030114eka takki Lindex / Holly&Whyte, silkkipaita Bik Bok by Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen,
farkut C Wonder, huivi Marc Jacobs, kengät Rizzo, rannekorut by Design Domi

030114neljas 030114pk

On totta, että alkuperäiseltä hinnaltaan 100€ maksanut takki ei voi olla niin laadukas mitä Burberryn kashmirsekoitteiset villakangastakit ovat, eikä tuo halvempi takki tule luultavasti kestämään pinnaltaan kauniina ja siistinä kovinkaan monta vuotta, mutta jos minulla ei ole varaa Burberryyn niin tämä takki saa nyt ajaa sen siistin takin virkaa. Ja mistäs sitä tietää vaikka takki olisi hyvässä kunnossa vielä kymmenen vuoden päästäkin?!

Parhaita vaateostoksia ovat ne, joita ei tekisi mieli riisua pois päältä koskaan. Oli se sitten kahden tonnin Burberry tai satasen takki Lindexiltä! Ja niin, viimeisessä kuvassa näkyy kunnolla myös tuo ihanan paksu ja pehmoinen silkkipaita BikBokilta. Tykkään sitä tosi paljon ja sen tuntu on päällä taivaallinen. Ja väri, värihän on niin sininen etten olisi koskaan voinut kuvitella omistavani mitään noin sinistä!

0

(4) Kommentit

 1. Hinta ei tosiaan ole mikään laadun tae, suuntaan tai toiseen 🙂 Oma musta villakangastakkini on H&M:ltä (49,95€). Nyt käytössä muistaakseni kolmatta talvea ja kunto edelleen moitteeton. Etsin pitkään tietyn mallista takkia ja olisin ollut valmis maksamaan siitä monikertaisesti tuon hinnan… onneksi asia sujui näin.

  Itse en tarvitsisi enää ainuttakaan villakangastakkia, vaan kunnon toppaparkan. Hitto kun olen niin nirso ettei mistään meinaa löytyä just sitä oikeaa…. nyt olsii hyvä aika tehdä hankinta kun on vielä alennusmyynnitkin.

  1. Tuo on aina parasta kun etsiin jotain mistä on valmis maksamaan vaikka 500€ ja sit löytää sen viidelläkympillä. Hurraa, mikä onnen tunne! 🙂 Kiva myös kuulla etä H&M:n takkisi on pysynyt hyvänä pitkään.

   Ja nyt tosiaan on paras aika ostaa kunnollisen paksu takki. Pakkaset eivät olleet vielä viime viikolla edes alkaneet joten alevalikoima saattaisi olla aika hyvä. Onnea metsästykseen!

 2. Tarja says:

  Voi että tuo Lindexin takki on päälläsi nätti! Se on todella tyylikäs. Harmi, ettei se istunut itselleni, sillä siinä oli kaikki kivan takin elementit. Mutta eipä silti hätää: löysin kuitenkin ihan kivan ”puolivirallisen” villasekoitetakin (ehkä pikkuisen liian vähän villaa mieleeni, mutta kun malli oli minulle niin kiva) puolella hinnalla.
  Värinä tuttu musta 🙂
  http://www.japcompany.com/mxl-fashion/japwww.nsf/TuotteetWeb2/D2BB386D68C4CDC4C2257C0000387E04?OpenDocument

  Mutta olen kyllä nyt siinä ihan samaa mieltä, että siisti takki tekee hyvän mielen ja oikeasti siellä allahan voi sitten olla melkein mitä vaan 🙂 Harmi, että meni näin monta vuotta tajuta, että se on näin: on tullut itselläkin ”hilluttua” vaikka minkälaisissa kulahtaneissa parkatakeissa viime vuodet.

  Ja onpas muuten kiva tuo silkkipaitakin: aivan ihana sinisen sävy, sopii sinulle ihan tosi hyvin 🙂 Jostain syystä en ole oikein koskaan oppinut käyttämään silkkivaatteita. Kaikki aina hehkuttavat silkkiä materiaalina, mutta minusta se ei tunnu kivalta iholla. Silkki-villa ja silkki-puuvilla ovat sen sijaan ok ja tuntuvat mukavilta. Vieroksuukohan ihoni silkkiä?!

  Ihanaa alkanutta viikkoa sinne! <3

  1. Kiitos Tarja! Kivan ja siistin takin olit löytänyt myös itsellesi. Ja puoleen hintaan kuulostaa entistä paremmalta. 🙂

   Onpa jännä kuulla ettet pidä silkin tunnusta iholla! Jotkut vähän karheammat mulperisilkit eivät ole minulle niin mieleisiä mitä nämä super pehmoiset kaverinsa, näistä tykkään yli kaiken. Harmi vaan että silkit ovat materiaalina aika arkoja ja uusia silkkipaitoja saisi olla ostamassa jatkuvasti uusia. Hiutuvat puhki saumoista tai niihin roiskahtaa jotain mitä hellävarainen pesu ei poista. Mutta tuosta puseron väristä olen kyllä ylpeä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.