Suosikkishoppailut

tunnetila: tyytyväisyys

paris shopping1

Ranskalaisen teen, pienten teräsklipsien ja harmaan kashmirpipon sekä -huivin lisäksi ostin Pariisista kaksi silkkipaitaa ja puhelimelle uuden kuoren. Tuli siis tehtyä vain muutama ostos, mutta nuo ostokset olivat sitäkin onnistuneempia ja kaikki ne löytyivät hankintalistaltani.

Kuten sanottu, Pariisissa oli meneillään alen viimeiset päivät ja alennuprosentit olivat kaikkialla vähintään -50%. Sovittelin mm. neuleita IROlla, takkia Sandrolla, Zadic & Voltairella sekä Comptoine des Cotonniersilla kävin moneen otteeseen ja La Fayettella testailin kashmirneuleita, mutta kun mitään tarpeeksi kivaa ei löytynyt en ostanut lopulta noista liikkeistä mitään. Ainoat vaateostokset tuli tehtyä Mercin alerekiltä josta löysin sattumalta kaksi mustaa silkkipaitaa.

Olen haaveillut vuosia Equipmentin mustasta silkkipaidasta, mutta kun perusmalliston signature-paidat maksavat 285€ eikä niitä ole koskaan alennuksessa, olen tyytynyt pitämään haluni vain haaveiden tasolla. Silkki on materiaalina niin arka, että lähes 300€ yhdestä puserosta (joka voi mennä pilalle sekunnin sadasosassa) tuntuu minusta suorastaan typerältä.

paris shopping2

Tällä kertaa kuitenkin olin pudottaa silmät päästäni kun Mercin alerekkiä selaillessani käsiini sattui paksua ja laadukkaantuntuista silkkiä. Ja vielä kun puseron lapussa luki Equipment ja malli oli juuri tuo haaveilemani signature kahdella etutaskulla, olin seitsemännessä taivaassa. Samalta rekiltä löytyi vielä toinen musta silkkipusero jonka nappasin mukaani. Toisen puseron merkki Masscob oli minulle ihan uusi tuttavuus, mutta tarkempi brändiin tutustuminen on osoittanut espanjalaisen brändin aika kiinnostavaksi.

Kuvien molemmat silkkipaidat ovat siis mustia vaikka tuo Equipmentin silkkipaita näyttääkin Masscobin paitaan verrattuna ihan vihreältä/harmaalta. Hassua! On hämmentävää miten erivärisiä mustia voi olla olemassa.

Silkkipaitojen etsiskelyn lisäksi tehtävälistalla oli juuri pari päivää ennen Pariisiin saapumistamme avatun Kitsunén kahvilan testaaminen Palais Royalissa. Kahvilasta saa laadukkaiden erikoiskahvien lisäksi pariisilaisen Bob’s Juice Barin tuorepuristettuja mehuja (nam!) ja Maison Kitsunén pikkutavaroita espressokupeista puhelimen kuoriin. Olin suunnitellut ostavani reissusta uudet kuoret puhelimeeni ja kun näin nämä Maison Kitsunén Parisien -kuoret ne oli pakko saada. Täy-del-li-set!

Siinäpä olivat siis kaikki Pariisi-shoppailut muutamien butiikki- ja kahvilavinkkien kera. Ainakin ravintolapostaus on vielä tulossa, ja kertomus päivästä jolloin mies valitsi koko päivän ohjelman. (Päivä ei sisältänyt lainkaan shoppailua. Kummallista…)

0

(2) Kommentit

  1. Riina says:

    Ihania löytöjä, kauniita paitoja!

    Itsekin haaveilen silkkipaidasta, sen hoito vain arveluttaa. Miten hoidat silkkipaitojasi ja koetko sen vaikeana materiaalina? Todennäköisesti et, koska niitä kaapistasi löytyy 😉

    1. Kiitos Riina! Olin kyllä todella iloinen että kerrankin törmäsin Equipmentin paitaan alessa. Olin ihan varma että paidassa on reikä sillä tuo oli ainut pusero alessa ja viereisen tangon samanlaiset paidat olivat normaalihintaisia, mutta tutkailun jälkeen reikiä ei löytynyt. 🙂

      En hoida silkkipaitojani oikein mitenkään. 🙂 Likaantuneen paidankauluksen pesen käsin silkinpesuaineella viileässä vedessä, tuuletan paitoja säännöllisesti enkä käytä puseroa monta päivää peräkkäin jotta silkki saa levätä käyttöjen välillä. Jos paita likaantuu pesen sen hellävaraisesti käsin. Toistaiseksi olen selvinnyt silkkipaitojeni kanssa kunnialla, toivottavasti jatkossa on yhtä hyvä tuuri enkä sotke niitä öljyllä tai muulla mikä pilaa vaatteen helposti lopullisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.