Näppärät täyttöpullot

tunnetila: ilo

tresemme ja muji1

Olen käyttänyt viime aikoina paljon isoissa kuluttajapakkauksissa olevia shampoita ja hoitoaineita ja tykännyt monista tuotteista. Esimerkiksi TreSemmén Keratin Smooth -sarja* on erinomainen. Omaan makuuni sarjan ainut huono puoli on sen järisyttävän kokoiset pakkaukset. Suurperheissä isot (750ml) pakkaukset ovat varmasti hyviä ja tulevat tarpeeseen, minä käytän meillä tuotteita yksin ja tuotteet eivät tunnu loppuvan koskaan. Isojen ja painavien purkkien paino on romahduttanut pariin kertaan koko suihkuhyllyni lattialle ja olen jo pitkään etsinyt suihkuun sopivampia pieniä pulloja joihin saa annosteltua shampoota isosta pullosta vähän pienempiä määriä.

tresemme ja muji2

Siskoni kanssa joulukuussa Tukholmaa kolutessamme suunnistimme heti ensimmäisenä tavanomaiseen kohteeseemme Åhlensin Mujille. Ja tietysti, sieltähän ne tarvitsemani täyttöpullot löytyivät. Kätevät läpinäkyvät täyttöpullot ovat paljon pienempiä ja samalla kevyempiä kuin isot purkit ja ne mahtuvat paremmin suihkuhyllyyn. Voisin nimikoida purkit jotenkin (dymolla?) jotta erotan kummassa on shampoota, kummassa hoitoainetta, mutta TreSemmén tuotteet erottaa onneksi myös värinsä ja koostumuksensa mukaan.

Olen tosi iloinen kun löysin kivannäköiset ja yksinkertaiset purkit hoitamaan täyttöpullojen virkaa. Käytän tällä hetkellä savishampoon kanssa TreSemmén hoitoainetta ja kun tuo savikuuri loppuu, täytän täyttöpullot toisella isoissa pakkauksissa myytävällä shampoo- ja hoitoaineuutuudella. Odotan kovasti että pääsen testaamaan tuota shampoouutuutta, mutta hoidetaan nyt ensin hetki päänahkaa ja toivotaan hyviä tuloksia.

* saatu blogin kautta

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.