Elämä voittanee

tunnetila: ilo

Arvatkaa mitä ystävät? Minulla alkaa olla jo parempi olo! Kiitos tosi tosi paljon jokaisesta kommentista, mitä sain flunssapostaukseeni. Olette ihania kun jaksatte tsempata!

Vaikka yskäni kuulostaa edelleen välillä todella häijyltä, ja vaikka olen työpäivien jälkeen niin väsynyt, että jaksan juuri ja juuri raahautua kotiin, niin oloni on täysin erilainen mitä se viime viikolla oli.

Heti kun kuume laskee ja ruumiinlämpöni palautuu normaaliksi, alkaa elämä voittaa ja synkät pilvet katoavat painostamasta mieltä.

Kokonaan terve en ole vieläkään, mutta elämässäni alkaa olla jo ihan erilainen draivi mitä vähään aikaan. Toiveissa on myös tämän viikon aikana saada siirrettyä blogini kokonaan uuteen paikkaan, ja saada se ajettua täydellisen virusskannauksen läpi.

Olen tähän asti ollut ystäväni avuliaan miehen armoilla blogini kanssa. Nyt päätin palkata itselleni virallisemman avun, tuen ja turvan, sillä en halua kokea enää näin kamalaa ja turvatonta oloa toistamiseen.

Tai jos tällaista vielä tapahtuu, niin ainakin helpottaa tietää, että nyt on olemassa ihminen, joka saa palkkaa auttamisestani.

Kalliiksihan tämä tietysti tulee. Mietin joka päivä, onko oikeasti järkevää käyttää blogiharrastukseen toista sataa euroa kuukaudessa. Voisin helposti pitää blogiani vaikkapa WordPressin peruspohjalla ihan ilmaiseksi, ja pienentää palvelinkulut olemattomiin.

Olen kuitenkin blogannut jo niin pitkään (taisi juuri tulla yhdeksän vuotta täyteen!), että on kiva tehdä blogista täysin omannäköiseni ja olla oman itsensä herra.

Nyt ei auta kuin toivoa, että virusskannaus toimii, ja että saamme pelastettua blogini täysin puhtaana uuteen paikkaan. Samalla voisi lähteä myös tämä minua 24/7 vaivaava kurkkukipu.

Onkohan olemassa sellaista tukipalvelua, joka hoitaisi blogin ja kropan virusskannauksen samalla kertaa? Jos on, ostan kyseisen palvelun tältä istumalta!

Ps. Viime viikkoisen Lumene-arvonnan voittajaksi valikoitui nimimerkki Anna S. Paketti on jo matkalla uuteen osoitteeseensa. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, ja onnea voittajalle!

5

(6) Kommentit

 1. Ihana kuulla, että voi paremmin. Vitsit mikä ruljanssi tulikaan blogin kanssa sitten lopulta, toivotaan, että siirto menee hyvin ja pääset viruksesta lopullisesti eroon, todella inhottava juttu!

  1. Kiitos Jonna! Blogi on nyt siirretty uudelle alustalle ja kaikki tarvittavat virusskannaukset on tehty. Nyt ei voi muuta kuin toivoa, että säästyn samalta surkeudelta jatkossa. Oli ihana kamalaa!!! 🙁

 2. Mä niin ymmärrän!! Sekä tautiväsymystä että vähän toivon sarastaessa syntyvää euforiaa. Mulla on myös ollut vatsatauti, heti perään angiina ja kaksi päivää antibioottien lopettamisesta 10 päivän kurkkukipu, ”ihan vain viruskurkku”. Ja heti kun vähän liikahtaa, iskee kurkkukipu uudelleen. Ja tämä sama juttu kiertää perheessä. Mutta korva-nenä-kurkku -lääkärillä oli yhden meidän potilaan tautitilanteeseen toisen sortin teoria: kuulemma voi tulla jumiutuneesta niskarangasta ja se voi säteillä myös korvaan – ja tuntua ihan tavalliselta kurkkukivulta.

  1. Kiitos tsempistä Liisa!!! Kamala sairastelukierre sinullakin menossa, hyi olkoon! Oloni on välillä parempi, välillä tulee taas takapakkia ja kurkku on niin kipeä, ettei kärsi niellä. Kävelin tänään sporalta töihin (muutama sata metriä) vähän reippaammin ja olin pökertyä. En siis ole kunnossa vieläkään. Olo on heikko, kurkkuun sattuu ja yskä on kova. Sain lääkäriajan vasta ensi viikolle. Ehdin luultavasti parantua juuri ennen tuota lääkärikeikkaa.

 3. Ihan mahtavaa että flunssa alkaa viimein helpottamaan ja vointi on jo parempi! <3

  Tsemppiä siirtoon ja toivottavasti kaikki ongelmat katoavat pysyvästi! 🙂

  Ihanaa uutta viikkoa! <3

  1. Kiitos Reetta!!! <3 Oloni on tässä tosin ottanut vähän takapakkia, mutta blogini on nyt virusskannattu ja kaiken pitäisi olla paremmin, ainakin blogin suhteen.

   Ihanaa viikkoa sinullekin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.