Iltapuku kuin toinen iho

tunnetila: tykkäys

Sain ennen joulua valita kanadalaisen Joseph Ribkoffin tämän syksyn mallistosta suosikkivaatteeni. Tämä iltapuku* kiinnitti huomioni heti, sillä Ribkoffilla on harvoin valikoimissaan pitkiä iltapukuja. Jätin kuitenkin mekon ensin sovittamatta, sillä minulla on jo yksi pitkä iltapuku jota rakastan.

Sovittelin mallistosta kymmenkunta muuta mekkoa, ja ne kaikki istuivat päälleni täydellisesti! Joseph Ribkoff onkin maailmalla tunnettu todella hyvin istuvista ja kantajaansa imartelevista mekoista, sekä maailman mukavimmasta materiaalista.

Myös tämä iltapuku on valmistettu tuosta päällä mukavasta, joustavasta ja rypistymättömästä silky knit -kankaasta. Kangas on silkkimäistä trikoota (92% polyesteria ja 8% spandexia), ja tuntuu päällä lähes toiselta iholta.

Juuri tuon upean materiaalin vuoksi palasin vielä kaikkien muiden sovittamieni mekkojen jälkeen tähän iltapukuun ja laitoin sen päälleni. Ja voi että, mekkovalintani oli tehty samalla hetkellä.

iltapuku Joseph Ribkoff*, avokkaat Christian Louboutin

Yritin ottaa järjen mukaan ja miettiä, etten todellakaan tarvitse toista pitkää iltapukua. Mekko oli kuitenkin niin klassinen, etten yksinkertaisesti voinut jättää sitä valitsematta.

Pitsinen pitkä iltapukuni on edestä auki lähes napaan asti, joten se päällä rento liikkuminen on onnistuneiden teippausten takana. (Mekon avara pääntie täytyy siis teipata rintaan kiinni, ettei vahingossa vilauttele kesken juhlien.) Ribkoffin mekko päällä voin olla ja liikkua rennosti, vailla huolta vilauttelusta.

Ribkoffin iltapuku on päässyt käyttöön jo kahdesti: itsenäisyyspäivänä ja syntymäpäivänäni Hotelli Kämpissä. Kumpanakaan iltana ei ollut mitään varsinaisia juhlia, mutta halusin silti pukeutua juhlavasti.

Päällä mukava ja malliltaan klassinen mekko on täydellinen mihin tahansa juhlaan tai gaalaan, mutta sopii upean, kiristämättömän ja joustavan, materiaalinsa vuoksi myös juhlapäivinä kotisohvalla köllöttelyyn. Mitä muuta juhla-asulta voisi toivoa?

9

(2) Kommentit

  1. HeidiV says:

    Veistoksellinen iltapuku! Upea! Wow!

    1. Kiitos Heidi! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.