Siveltimet uuteen uskoon

tunnetila: tykkäys

Minulla on ollut huono meikkisivellintilanne niin kauan kun muistan meikanneeni. Olen aina käyttänyt meikkaamiseen luomiväripalettien tai poskipunien mukana tulleita siveltimiä, ja aika usein nuo siveltimet ovat muovisia, hentoja ja menevät nopeasti rikki.

Vasta ihan viime vuosina olen alkanut haaveilla kunnollisesta sivellinsetistä jolla pärjäisin omassa, aika vähäisessä, meikkimaailmassani. Kuinka ollakaan, juuri kun viime keväänä olin päättänyt marssia kauppaan ja uusia kaikki siveltimeni kerralla, sain kutsun EcoToolsin tilaisuuteen.

Vuonna 2007 perustettu EcoTools täytti viime keväänä 10 vuotta, ja pyöreitä vuosia juhlistaakseen he uudistivat siveltimiensä ulkoasun. Pääsin siis mukaan uuden lookin lanseeraukseen, ja sain lanseerauksesta mukaani setin uusia kauniita siveltimiä.

EcoToolsin siveltimet ovat nimensä mukaan ekologisia monella eri tavalla. Ensinnäkin siveltimien varret on bambua. Bambu on yksi maailman nopeimmin uusiutuvista kasveista, joten sen käyttö on huomattavasti ekologisempaa kuin puun käyttö.

Siveltimien harjakset taas ovat synteettistä materiaalia, eli PETA-sertifioitu EcoTools on myös 100 % eläinystävällinen ja vegaaninen. Harjasten synteettinen materiaali on todella pehmeää ja iholla ihanan tuntuista.

Siveltimissä käytetyt alumiini ja muovi ovat kierrätettyjä, ja alumiini tekee siveltimistä hyvin kestäviä. Myös sivellinten myyntipakkaukset koostuvat puuvilla- ja bambukuiduista, joten edes pakkauksissa ei ole käytetty puuta.

Olen käyttänyt kevään tilaisuudesta testiin saamaani 10 Year Anniversary Set -juhlasettiä* paljon etenkin matkoilla, sillä alumiinihylsyyn pakatut siveltimet ovat sujahtaneet näppärästi matkalaukkuun vaatteiden sekaan.

Juhlasetti on ollut muuten matkoilla erinomainen, mutta siitä on puuttunut poskipunan ja aurinkopuuterin levitykseen sopiva iso ja pyöreämpi sivellin. Olen sitten kuskannut aina isompaa sivellintä mukana, ja samalla tuskaillut kun sen varsi ei meinaa mahtua minnekään. Nyt tähänkin ongelmaan on löytynyt EcoToolsilta ratkaisu!

Sain nimittäin juuri ennen marraskuista Amsterdamin matkaani testiin EcoToolsin 5 Piece Travel Setin*. Tässä setissä on juuri ne siveltimet, jotka toisesta setistä reissuissa puuttuivat.

Pieneen pussukkaan pakatut matkasetin siveltimet on tarkoitettu puuterimaisten meikkien kanssa käytettäväksi, joten löysin tästä juuri ne kaipaamani siveltimet poskipunalle ja aurinkopuuterille.

Otin siveltimet mukaani heti Amsterdamiin ja ihastuin niihin todella. Vaikka siveltimet on kooltaan pieniä, ne tuntuvat tukevilta ja laadukkailta. Niitä on myös näppärä käyttää.

Siveltimet löysivät heti pysyvän paikkansa matkameikkilaukustani, ja nämä kuvat nappasin niistä Kämpissä yöpyessäni. Siveltimet mahtuvat varmasti mukaan jokaisen matkalaisen matkalaukkuun, tai jopa käsimatkatavaroihin.

Näin pieniä, söpöjä ja toimivia siveltimiä olen aina halunnut!

4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.