Rennompi 2OR+

tunnetila: vinkkaus

*yhteistyössä Zadaa ja 2OR+*

Kerroin aiemmassa postauksessa löytäneeni kotimaiselta 2OR+ -brändiltä housut, jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Aika harvassa on housut, jotka jalassa voi istua teatterissa nauttimassa kulttuurista, tanssia klubilla aamuun asti, tai halutessaan viettää mukavaa koti-iltaa sohvalla köllötellen.

Nämä 2OR+:n rennon mukavat housut taipuvat kaikkeen tuohon, ja moneen muuhunkin tarkoitukseen.

Viimeksi yhdistin housuihin juhlavan yläosan, clutchin ja korot. Nyt mennään rennommalla otteella, joten housuihin on yhdistetty ohut pitkähihainen t-paita, supermukava huppari ja matalakantaiset nilkkurit.

Minulla oli molemmissa asuissa hyvä ja mukava olla, mutta täytyy sanoa, että se hetki, kun korkkarit saa vaihtaa mataliin kenkiin, on aina päivän parhaita. Eli jos on pakko valita, niin enemmän minun tyyliäni taitaa olla tuo rento, mutta kiinnostavin tuplataskuin ja satiinisin yksityiskohdin somistettu collegehuppari.

Kumpi asuista on enemmän Teidän näköisenne?

huppari, pusero ja housut 2OR+ (kuvauslainassa),
nilkkurit Agile


Pari viikkoa sitten Zadaassa avatusta 2OR+ brändibutiikista löytyy vielä vaikka mitä kivaa kevääksi, suosittelen kurkkaamaan! Ja hei muuten, jos löydätte Zadaasta jotain kivaa ostettavaa, niin koodia NV2749 käyttämällä saatte ensimmäisestä ostoksestanne 5€ alennusta!

Loppuun vielä muistutus, miten löydätte helpoiten ostoksille 2OR+ brändibutiikkiin. Klikkaatte vain itsenne Zadaa Discoveryyn (Zadaa -applikaation alalaidan ”silmä” kuvake), ja valitsette sieltä kyseisen butiikin.

Vinkit Zadaan toimintaan ja luksuslöytöpostaukseeni löytyvät täältä ja täältä.

Lataa Zadaa
App Store ja Google Play

Kuvat: Ida / Ida365

4

(4) Kommentit

  1. Molemmat asut kauniita! Minulla helposti mukavimmat asut näyttää järkyttävän rönttösiltä, tulee enemmän panostettua niihin siistempiin vaatteisiiin, vaikka useammin ne mukavat päällä on…

    1. Kiitos Saara! Mä tykkään myös molemmista, mutta rentous on ehkä enemmän mua. Ja hei, kyllä mullakin rennot näyttää rönttösiltä, etenkin kun niihin tulee käytössä polvipussit yms. 😀

  2. Mä niin tykkään noista 2OR+ -huppareista. 🙂

    1. Tämä on tosi ihana! Perushuppari, mutta tosi paljon yksityiskohtia, jotka tekee siitä juuri 2OR+:n näköisen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.