Kevyet kesämeikit

tunnetila: ilo

Hei juteltaisko pitkästä aikaa vähän meikeistä? Tai vaikka meikittömyydestä. Olen nimittäin tämän kesän aikana meikannut kunnolla (sis. enemmän meikkiä kuin ihoa tasoittavan CC-voiteen ja ripsivärin) reilusti alle 10 kertaa.

Toukokuisella Espanjan reissulla meikkasin kolmesti. Flamencoillalliselle, illalliselle Granadassa, sekä viimeisen illan juhlallisuuksiin, kun mieheni sai todistuksen La Herradurassa käymästään kurssista.

Otin reissuun mukaan muutaman meikkituotteen, ja noilla samoilla tuotteilla olen pärjännyt Suomessakin koko kesän. Ajattelin nyt esitellä Teillä tämän kesän luottomeikkini.

Ihoni on ollut koko kesän hyvässä kunnossa, ja päivetys on tuonut ilmeeseeni mukavasti eloa. En siis ole tarvinnut kasvoilleni tuhtia meikkivoidetta. Olen käyttänyt koko kesän Lumenen Natural Perfection CC-voidetta*, jossa on suojakerroin 25.

Myönnän vähän kaunistuneeni, kun puristin tuotetta tuubista ulos ensimmäistä kertaa. Tuote on nimittäin väriltään kirkkaan valkoista! Iholle hierottaessa sen sisältämät väripigmentit kuitenkin aktivoituvat, ja voide sulautuu ihon sävyyn.

Ohut tuote ei peitä ihon virheitä, mutta se tasoittaa ihon sävyä ja saa aikaan kevyen mattapinnan. Kuluneen kesän hikipäivinä iho on pysynyt vähemmän kiiltävänä CC-voiteen ansiosta.

Kyseessä on siis hyvin kevyt kesävoide, joten jos kaipaat peittävyyttä, niin sitä täytyy hakea muista tuotteista. Esimerkiksi Maybellinen Instant Anti Age Eraserista*. Rakastan tätä tuotetta!

Näissä toukokuussa Espanjassa otetuissa kuvissa tuotetta on jäljellä puoli tuubia (kuvissa vasemmalla), mutta nyt se vetelee jo viimeisiään. En kestä sitä hetkeä kun tuo tuote loppuu, enkä saa ostaa uutta tilalle!

Alunperin silmänalusille tarkoitettu tummuuden ja juonteiden peittäjä on toiminut minulla koko kasvojen peitevoiteena. Näpyt ja muut ihon virheet katoavat todella hyvin tuotteen alle.

Tuote sisältää goji-marjaa sekä Haloxyl™-aktiiviainetta, joten se ei ainoastaan peitä ihon ongelmia, vaan tekee myös silmänympärysalueesta hetkessä kirkkaamman ja virkeämmän näköisen. Mahtava tuote!

Minulla on käytössä tuotteesta vaalein versio. Viime viikkoina on ollut kiva huomata, että olen jo niin päivettynyt, että voisin helposti vaihtaa seuraavaan sävyyn. Jee, olen kerrankin saanut aurinkoa kaikista käyttämistäni suojakertoimista huolimatta!

YSL:n klassikkovalokynää olen käyttänyt välillä kasvojen ainoana meikkinä. Pari sipaisua valoisuutta silmien alle, nenänpieliin ja kulmaluulle, ja pikainen ilmeen freesaus on valmis. Tätä kikkaa käytin etenkin Espanjassa, jos lähdin vaikka aamiaiselle lähikahvilaan.

Aurinkopuuterina käytin reissussa Lumenen ikisuosikkiani, valikoimista jo poistunutta Arctic Sun Hohdepuuteria. Tuo hohdepuuteri on ollut ainut puuteri ikinä, joka on sopinut aurinkopuuterin omaisesti tuomaan hehkua kasvoilleni kesät talvet.

Yleensä kaikki aurinkopuuterit ovat talvikalpealle iholleni liian tummia. Tuo tuote on ollut täydellinen! Ostin itselleni muutaman hohdepuuterin jemmaan, kun kuulin sen valmistuksen loppuvan. Minulla taitaa olla jäljellä tuosta hamstrauksestani vielä yksi puuteri jäljellä. Sen jälkeen onkin uuden tuotteen metsästyksen aika!

Tervettä väriä ja lisähehkua olen tuonut iholleni niin ikää Lumenen Nordic Glow poskipuna- ja hohdepaletilla*. Kirjoitin tuotteesta aikaisemmin täällä.

Kulmat laitan kuntoon Anastasia Beverly Hillsin Dipbrowlla*, josta on tullut yksi tuotesuosikeistani. Kerroin tuoteihastuksestani ensimmäistä kertaa täällä. Tuote on vedenkestävä, joten sillä pysyy look kunnossa ja kulmat skarppina vaikka uidessa.

Ripsilläni olen käyttänyt koko kesän Maybellinen Total Temptation* ripsiväriä. Ripset kauniisti tuuheuttava ripsiväri tuoksuu herkullisesti kookokselle. Kookoksen tuoksu tulee tuotteeseen kookosuutteesta, joka hoitaa samalla ripsiä.

Olen tykännyt ripsiväristä paljon, ja ihmetellyt sen hyvää kestävyyttä ripsillä kovissakin helteissä. Kuulin kuitenkin, että tuotteesta on olemassa erikseen myös vedenkestävä versio, joka on kuulema sanalla sanoen täydellinen. Ai että! Sellainen täytynee hommata ensi kesää varten!

Raikkaan ja huolettoman kesämeikin on kruunannut itse tekemäni Frantsilan öljytuoksu*. Saan auringon paahteessa parfyymeista usein iho-oireita, joten olen huomannut öljymäiset tuoksut paremmaksi vaihtoehdoksi kesäisin.

Kaksi kesää sitten käytin Weledan tyrnituoksua*, nyt tätä itse tekemääni tuoksuöljyä. Ihana että kesällä voi tuoksua ilman ihon kirvelyoireita!

Meikkasitteko Te kuluneena kesänä? Jos meikkasitte, niin oliko Teillä joku kiva uusi löytö, joka kesti iholla helteestä huolimatta? Olisi kiva kuulla myös Teidän hellemeikkivinkkejänne!

Ps. Juuri saamani tiedotteen mukaan Frantsila Scent Lab, jossa tuoksuöljyni tein, on nykyään nimeltään Frantsila Aphotecary. Ihania tuoksutuotteita pääsee siis edelleen tekemään itse TRE:ssä ja Market Helsingissä Pohjois-Espalla. Jee!

5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.