Tuskien outlet

tunnetila: ahdistus

Muistatteko kun muutama vuosi sitten Hongkongin reissullani ihastuin päätä pahkaa paikalliseen silkki-, pellava- ja kashmirtuotteita valmistavaan Granaan?

Vielä tuolloin Granan verkkokauppa ei toimittanut tuotteitaan Suomeen, mutta nykyään kaikki on paremmin. Grana aloitti tuotteiden toimittamisen Suomeen kesällä 2017, ja ehdin tilata sieltä viime kesän ja syksyn aikana vaikka mitä!

Olen tilannut Granasta jo mm. paksua silkkiä olevan pyjaman, kashmirhousut, kashmir-silkkineuleen, silkkihameen ja -housut, sekä kashmirneuletakin. Kaikkien tuotteiden hinnat ovat olleet kohtuulliset ja laatu priimaa. Pesin mm. vahingossa tuon silkkikashmirneuleen koneessa kuudessakympissä lakanoiden kanssa, eikä neule mennyt miksikään!

takki my Haily’s*, pellava t-paita H&M, silkkihousut Grana, nahkatennarit Pomar*, kangaskassi Globe Hope*

Nyt ostolakkolaisena olen deletoinut kaikki Granalta tulleet sähköpostit välittömästi. En todellakaan halua tietää, mitä kaikkea uutta ja kaunista heille on tullut valikoimaan. Kesän alennusmyyntien aikaan viestien deletoiminen tuntui tuskaiselta, mutta pärjäsin kuitenkin kohtuullisesti.

Mutta nyt, nyt mennään jo siinä äärirajoilla kestämisen kanssa. Syksy tulee, tarjolla on paljon uutuuksia, pehmeitä ja lämpimiä materiaaleja, ja ehkä se pahin: Grana on avannut oman outletin poistotuotteille. EI EI EI!

Oli ihan pakko käydä kurkkaamassa mitä tuotteita outletissa on. Vaikka tuotteita ei tällä hetkellä ole valikoimassa kovin paljon (onneksi!), niin jos en ostolakkoilisi, olisin luultavasti tilannut sieltä heti ainakin haalean vaaleanpunaisen silkkipaidan, samansävyisen silkkitopin ja mustat silkkishortsit.

Totesin kuluneena kesänä miten vähän minulla on kesävaatteita, ja nyt jos koskaan olisi järkevää tehdä ostoksia ensi kesää ajatellen. Kaikki tuotteet taisivat olla outletissa noin puoleen hintaan. Voi itkun itku! Oikein sydänalaa kylmää!

Mutta ei voi mitään. Ostamattomuusvuotta on jäljellä enää vajaat 4kk, joten turha sitä on enää tässä vaiheessa repsahtaa.

Onneksi minulla on viime syksynä hankkimiani kivoja vaatteita tulevaa syksyä varten, ja mm. nämä kuvissa näkyvät Granan silkkihousut näyttävät edelleen uusilta, vaikka olen käyttänyt niitä menneenä kesänä valtavasti.

Eli kaikki on ihan hyvin, kunhan vain tuhoan kaikkien ihanien vaateliikkeiden syysuutuuksia esittelevät sähköpostit välittömästi, ja pysyttelen poissa kaupungilta. Huoh. Taitaa olla helpommin sanottu kuin tehty.

Jos Te kuitenkin haluaisitte hankkia Granalta syksyyn vaikkapa uutta kashmiria, niin kirjautukaa verkkokauppaan tämän linkin kautta. Linkin kautta kirjautuneena uutena asiakkaana saat ensimmäisestä tilauksestasi 10% alennusta, ja minä saan itselleni vähän shoppailurahaa ensi vuotta varten. (Ale-koodi ei valitettavasti ole voimassa alennettujen tuotteiden kanssa.)

Kuvat: Iina/MouMou

4

(10) Kommentit

 1. Tarja says:

  Olet sinä kyllä sinnikäs nainen! Mutta kun olet tähän asti vuotta päässyt noin hyvin tuloksin, eiköhän se loppukin mene omalla painollaan (ja delete-nappia painellen) 🙂 Mä taidan mennä vähän tuonne Granan sivuille katselemaan: tekisi mieli kashmir-neuletta tähän syksyyn…

  On pitänyt muuten sanoa, että todella kauniit nuo uudet hiuksesi! Väri on jotenkin niin syvä ja ihana ja sopii sinulle erityisen hyvin: näytät hehkuvalta! 🙂

  1. Kiitos Tarja! Miten kauniisti sanottu! <3 Ja piristää ihanasti kun olen ollut nyt viikon flunssassa ja olo on kaikkea muuta kuin hehkuva. 🙂 Tuohon sinnikkyyteen auttaa se, että vuodenaika vaihtuu ja pääsee vähäksi aikaa eroon kesävaatteista. 🙂 Kannattaa kurkata Granan tarjonta ja pitää silmät auki tarjousten suhteen. Siellä oli kerrankin joku superpäivä, jolloin kaikki tuotteet oli yhtäkkiä puoleen hintaan yhden päivän ajan! Ostin vaikka mitä! 😀

   1. Tarja says:

    Tiedän tuon tunteen flunssassa: vasta oli about 3 viikon flunssa poskiontelotulehduksen kera ja olo oli kyllä niin räytynyt ja kurja kuin olla saattaa… Onneksi flunssat kuitenkin menevät ohi. Toivotaan, että sinunkin jo pian!
    Sekin piti sanomani, että minullahan on itselläni kuta kuinkin saman mittainen polkkatukka, mutta ei se vaan näytä yhtä nätiltä minulla… Tosin nyt olen kampaajan tarpeessa, aika on lauantaina. Taas tekisi mieli jotain repäisevää, mutta palaan todennäköisesti taas takaisin siistityn polkan kanssa 😀 Tai siis ”pyöreän tukan”, kuten kuopukseni hiuksiani kutsuu 😀 😀 (eikä tykkää niistä yhtään, koska ovat liian lyhyet; aikoo isona kampaajaksi ja laittaa minulle ”mummelina” pitenevät hiukset…)
    Kurkkasin Granan tarjontaa ja kashmir-neuleet näyttivät ihanilta. Täytyypä ryhtyä seurailemaan tarjontaa nyt vähän useammin tuollaisen -50% päivän toivossa 🙂 Kiitti vaan vinkistä!

    1. Voi ei, poskiontelotulehdus! Toisaalta se, että on ”oikeasti” joku juttu minkä voi hoitaa, on hyvä. Minulla kun ei ole ikinä mitään ”hoidettavaa”, joudun taistelemaan näiden flunssieni kanssa ikuisuuden kerrallaan.

     Hahahahha, pyöreä tukka! Ihana kommentti! Minä kamppailen edelleen näiden lyhyempien hiusten kanssa. Tiedän, että minulla oli pitkät hiukset joskus kolmisen vuotta sitten (voiko olla niin kauan??), mutta silti en koe näitä hiuksia omikseni. Ihana kuitenkin kuulla kampauksestani positiivisia kommentteja. Helpottavat omaa oloa. Eli KIITOS Tarja! <3

     1. Tarja says:

      Poskiontelotulehdus tuntuu nykyisin tulevan joka kerta flunssan yhteydessä. Aina toivon, että olisipa tavallinen flunssa vain, mutta lopulta on mentävät lääkäriin :/ Tylsää…
      Pyöreä tukka on hänen oma terminsä, ilm. polkkatukalle 😀 On antanut tämän palautteen myös suoraan kampaajalleni (ja heidänkin kampaajalleen), joka onneksi on ystäväni 😀 😀 Lapsi-rukka kun luuli, että ystäväni leikkaa minulle vastoin tahtoani pyöreän (ja liian lyhyen) tukan. Tämä jaksaa naurattaa kyllä joka kerta kampaajantuoliin istuessa; todetaan vaan yhdessä, että laitetaan se pyöreä taas…
      Ymmärrän tuon identiteetti-kriisin tukan kanssa. Minulla on ollut sama sen kaksi kertaa, kun olen erehtynyt leikkaamaan tukkani ihan lyhyeksi. Poikatukka ei ole mun juttu; onneksi uskoin sen jo toisen kerran jälkeen ja siitäkin on jo yli 20 vuotta 😀 Anyway; minusta tuo hiusmalli kyllä sopii sinulle oikein hyvin! Tuo kasvot kauniisti esiin <3

     2. says:

      Jatkuva poskiontelotulehdus ei kyllä ole kivaa. Toivottavasti pääset kierteestä eroon. Hih, kampaajan pakolla leikkaama pyöreä tukka naurattaa nyt vielä enemmän kuin tuo pelkkä uusi termi. 🙂 Lapset on kyllä huippuja!

 2. Uneton matkustaja says:

  Onko sinulla kokemusta tuosta pellavasta? Onko materiaali pehmeää pellavaa? Entä miten koot menevät (jos on länsimainen, isokokoinen nainen isoine, pitkine käsivarsineen 🙂 ). Kestävätkö konepesun?

  1. Pellavatuotteita en ole Granasta koskaan tilannut, mutta muistelen, siis muistelen, en ole varma, että kun Hongkongissa noita tuotteita hiplailin ja sovittelin, että ne oli pehmeitä. Käsittääkseni kaikki heidän tuotteistaan on konepestäviä, myös silkki. Ja koot on aika normaalit. Yläosat on minulla yleensä Granalta kokoa S, housut olen tilannut M-koossa.

 3. pauliina says:

  sitkee sissi oot! näin loppumetreillä ei tosiaan kannata sortua, kun tänne asti olet selvinnyt. ihailtava suoritus. ja ainahan voi (netti-)ikkunashoppailla mitä ihanaa voi sitten ostaa, kun taas saa. onpahan harkittuja ostoksia. 🙂

  itse taidan ihan vähän vilkaista niitä granan sivuja…

  1. Kiitos kannustuksesta pauliina! <3 Mun on pakko tunnustaa, etten usko että olisin pärjännyt tätä vuotta ilman blogin kautta saatuja vaatteita. Surullista mutta totta. 🙁 Jos tykkää pukeutumisesta ja haluaa näyttää huolitellulta, ei todellakaan halua käydä esim. töissä ihan nyppyisissä vaatteissa. En tiedä mitä olisin tehnyt esim. ilman Marks&Spenceriltä keväällä saatuja levarihousuja. Olen käyttänyt niitä ihan valtavasti, koska parit vanhat housut meni kevään aikana rikki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.