Kolmen tunnin miniloma

tunnetila: tyytyväisyys

Vaikka rakastan viikonloppureissuja ihaniin hotelleihin ja kylpylöihin, niin elämysten, hemmottelun tai hyvän olon hakemiseen ei aina tarvita kokonaista viikonloppua. Joskus ihan muutama tuntikin riittää.

Selasimme alkuvuodesta ystäväni Iinan kanssa kalentereitamme ja mietimme, koska ehtisimme taas yhdessä pienelle viikonloppureissulle. Kun sopivia viikonloppuja ei ollut näköpiirissä, päätimme raivata yhteisen ajan keskelle arkea.

Varasimme eräälle perjantai-illalle työpäivän jälkeen aikaa kolme tuntia, jolloin kävimme omalla pienellä elämys- ja rentoutuslomalla ihan Helsingin keskustan tuntumassa Allas Sea Poolilla.

neule ja lämpösukat Uniqlo x Marimekko

Saunoimme, kävimme uimassa lämpimässä (+27 asteisessa) altaassa upean auringonlaskun aikaan, ja minä tein myös pienen pyrähdyksen merivesialtaaseen (+4).

Talvella ulkona uiminen on jotenkin niin jännää! Vaikkei ulkona lunta ollutkaan, niin ilma oli silti niin paljon lämpimän altaan vettä kylmempää, että lämpimän altaan päällä oli kaunis vesihöyryn muodostama harso. Kun tuohon hempeään harsoon heijastui laskevan auringon vaaleanpunertava kajo, tuntui kuin olisi uinut hattarassa!

Uinnin ja saunomisen jälkeen menimme herkulliselle iltapalalle Allas Sea Poolin ravintolaan, ja onnistuneen iltapäivän kunniaksi nautimme ruoan kanssa vielä tilkat viiniä. Ai että!

Tuon setin jälkeen oli niin rentoutunut olo, että tuntui kuin olisi ollut pidemmälläkin lomalla. Aikaa oli kuitenkin kulunut vain se kolmisen tuntia, ja kotiin oli muutaman minuutin matka.

Haluaisin niin kovasti testata myös Tampereella Saunaravintola Kuuman ja Kuopion Saanan (HUOM!! hiihtolomaviikon (2.-8.3.) kunniaksi Saanaan pääsee saunomaan nyt kympillä!). Myös Ouluun ollaan avaamassa Allas Sea Pool, mutta sen rakennusaikataulu siirtyi, ja valmista tulee vasta vuoden päästä.

Niin kivaa, että tällaisia paikkoja ollaan avaamassa nyt ympäri Suomen. Meillä kaikilla kun ei ole sitä omaa rantaa, josta voisi pulahtaa veteen milloin tahansa.

Käyttekö Te avannossa, tai onko Teillä tapana viettää muutaman tunnin ”lomia” omassa kotikaupungissanne? Vinkit parhaista minilomapaikoista olisi ihania!

Kuvat minusta: Iina / MouMou

7

(2) Kommentit

  1. saara says:

    Pitäisi kokeilla tälläisiä muutaman tunnin irtiottoja itsekin, kuulostaa niin rentouttavalta. Jotenkin olen vaan niin älyttömän rutinoitunut, että esim ihan jonkin iltamenon sopiminen (etenkin arkipäivälle) tuntuu ihan ylivoimaiselta. Jään aina punnitsemaan, että käyttäisinkö kuitenkin ne hetket mieluummin kotisohvalla 😀 😀 Hitsi mä kuulostan hirveältä!! Kiva tuo huppari. Minulta meni jotenkin vähän ohi tämä Uniqlo Marimekko hässäkkä.

    1. Ihana ihana Saara, kun olet käynyt täällä kommentoimassa, vaikka mä vaan lepsuilen enkä päivitä mitään pariin viikkoon. Jos tämänhetkiset maailman tilanteet pitävät paikkansa, niin kohta sitä ollaan kotisohvalla niin paljon, että kun elämä tasoittuu ja palaa uomiinsa, niin tällaisia päivän, tai edes muutaman tunnin irtiottoja tulee varmasti tehtyä PALJON! Voi olla, ettei parin kuukauden kotoilun jälkeen oma sohva han hirveästi kiinnosta… Voi itku. 🙁 Tsemppiä teille, toivottavasti olette (ja myös siskosi) kunnossa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.