Loistava monitoimiöljy, sekä parhaat kosmetiikan alevinkit

tunnetila: tykkäys

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Voihan mökki ja rantasauna! Rakastan ja ikävöin molempia juuri nyt (tai oikeastaan aina silloin, kun en siellä ole…) valtavasti.

Vietimme kuluneena kesänä viikon mökillä, ja se oli paras viikko aikoihin. Mietimme pitkään uskallammeko buukata lennot heinäkuuksi Ouluun, vai kannattaisiko koko kesäloma pysytellä koronatilanteen vuoksi kotosalla. Onneksi buukkasimme lennot. Muuten en olisi päässyt muuttostressistä eroon koko lomalla hetkeksikään.

Pelkäsin ensin, että mökkeilykin menee pilalle kun mietin siellä koko ajan vanhaa ja uutta kotia, ja kodeissa odottavaa pakkausrumbaa. Onneksi näin ei käynyt. Mökillä on jotenkin niin irti kaikesta, että pää nollautuu siellä paremmin kuin missään muualla, ja arki ja huolet tuntuvat kaukaisilta.

Pakkasin mökille kevyesti, enkä ottanut mukaan muita ihonhoitotuotteita, kuin uudet ihanat kosmetiikkalöytöni ranskalaiselta luonnonkosmetiikkabrändi Kaélta.

Bongasin Kaén tuotteet joskus keväällä Natural Goods Companyn alepäiviltä, ja klikkasin tuotteista kolme ostoskoriin. Ostin silloin Kaélta huulirasvan, silmänympärysvoiteen, sekä kauneusöljyn.

Huulirasva ja sy-voide ajavat asiansa, eli hoitavat, pehmentävät ja kosteuttavat ihoa, mutta muuten ne ovat aika tavanomaisia tuotteita. Näppäriä reissussa pienen kokonsa vuoksi, mutta ei niin ylivoimaisia teholtaan, että hankkisin uudestaan.

Sarjan kauneusöljy on kuitenkin niin ihana, että siitä haluan vinkata myös Teille! Öljy on koko nimeltään Kaé Satin Care Beauty Oil – Universaali kauneusöljy, ja se on todella nimensä arvoinen. Sitä voi käyttää kaikkialla ja kaikkeen!

Otin itse mökille mukaan vain tuon yhden tuotteen, ja käytin sitä kasvoille, hiuksille ja koko vartalolle. Öljy ehkäisee ja vähentää ikääntymisen merkkejä (sisältää runsaasti e-vitamiinia), ehkäisee auringon iholle tuomia vaurioita (käytin tuotetta koko kesän aina auringossa oleilun jälkeen), sekä on erinomainen paljosta uimisesta johtuvalle ihon kuivumiselle.

Öljy imeytyy ihoon nopeasti, ja iho jää öljyn jälkeen todella pehmeäksi ja syväkosteutetuksi.

Aivan ihana ja tosi riittoisa tuote! Tuote tulee olemaan mahtava myös talvella, jos ja kun palaan toimistolle, ja siellä jylläävä koneellinen ilma alkaa kuivattaa ihoani. Lämmin suositus, tätä öljyä ostan varmasti toistekin!

Ja hei muuten, normaalisti lähes 60€ maksava öljy on nyt Natural Goods Companyn verkkokaupassa myynnissä hintaan 39€, sillä myynnissä olevan erän parasta ennen päiväys on 31.9. Uskon, että tuotetta voi käyttää päiväyksestä huolimatta huoletta koko syksyn. Eli jos tuotteen testaus kiinnostaa, niin nyt siihen on erinomaisen edullinen mahdollisuus!

Kaén öljyn lisäksi haluan myös vinkata Teille tänään alkavista House of Organicin Luonnoskosmetiikkapäivistä. Tällä kertaa en ole mukana yhteistyössä sen suuremmin, mutta kun tiedän, että moni Teistä käyttää luonnonkosmetiikkaa, ja tykkää useista samoista tuotteista kuin minä, niin minusta on kiva vinkata silloin, kun lempituotteitani saa ostettua edullisemmin.

Tällä kertaa tarjouksissa on mukana mm. seuraavat tuotesuosikkini:

keskiviikkona Evolven hyaluronihappo seerumi 30ml ovh. 34,90€, nyt 26€, torstaina Laponie of Scandinavian kasvovesi 50ml, ovh. 28€, nyt 22€, perjantaina LUONKOSin Radiant öljypuhdistuskakku 60g, ovh. 29,90€, nyt 22€, lauantaina Madaran CC-voide, ovh. 29,90€, nyt 23€ ja sunnuntaina Laponie of Scandinavian kasvovoide 40ml, ovh. 32€, nyt 25€.

Laponie of Scandinavia on yksi lempibrändeistäni (lue lisää kokemuksistani), joten jos et ole vielä tuota ihanasti kauralta tuoksuvaa sarjaa testannut, niin nyt on hyvä aika.

Mukana tarjouspäivillä on myös Laponien uutuustuote, rauhoittava hoitoseerumi (tarjouksessa lauantaina, ovh. 39€, nyt 30€), jonka olen myös todennut toimivaksi. Tuote jää hetkeksi ihon pintaan hieman tahmeana, mutta kun päälle laittaa päivävoiteen, tunne häviää, ja iho rauhoittuu todella hyvin.

Pääset kurkaamaan koko House of Organicin tarjouskuvaston tämän linkin kautta. Luonnonkosmetiikkapäiviä vietetään 12.-16.8., eli tämän viikon sunnuntaihin asti. Itse ajattelin käydä ostoksilla ainakin keskiviikkona, torstaina ja sunnuntaina. Kummasti muistuu itsellekin kaikkia tarpeita mieleen, kun omista lempituotteista Teille vinkkailee…

Ps. Hei iik! En ollut huomannut, että myös Laponie of Scandinavian kasvoöljy on nyt alessa (ovh. 44€, nyt 34€.). Sen kävin ostamassa heti!

6

(4) Kommentit

  1. Kati says:

    Kiitos!!! Mulla on just noi Laponien tuotteet loppu! ??❤️

    1. Jee, niitä mä itsekin aion nyt ostaa. <3

  2. Ai että olipa hyvät vinkit kosmetiikkaan, pitää käydä kurkkimassa kyllä!
    Tuo sauna kuva, ihan super rentoutuneelta ainakin näytät siinä <3

    1. Kiva kuulla Satu että vinkit tulivat tarpeeseen! 🙂 Huomasin itsekin postausta kirjoittaessani, että minulta on loppu kaikki tässä mainitsemani lempparit, eli jouduin oman vinkkaukseni ”uhriksi”, ja päädyin heti tänään hyaluronihappo-ostoksille. 😀 Mutta silloin kannattaa ostaa, kun edullisemmin saa! Kiitos kehuista, tuossa hetkessä oli kyllä rento olo, ja huolet ja murheet kaukana! Voi kunpa mökki olisi vähän lähempänä. Olisi niin ihana tehdä sieltä vaikka etätöitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.