Kirkkain ajatuksin kohti tulevaa vuotta

tunnetila: onni

Olen yleensä vuodenvaihteessa onnellinen, mutta samalla aika väsynyt ja vähän huolissani.

Normaalisti tässä vaiheessa vuotta takana on noin viikon kestänyt joululoma, jonka aikana olen levännyt ja ladannut akkuja perheeni kanssa. Perheen kanssa vietetystä ajasta kumpuaa sisälläni onni ja kiitollisuus.

Vaikka takana on hetken lepo, niin tulevan vuoden työt tuntuvat kuitenkin alkavan ihan liian nopeasti joulun jälkeen. Yleensä vuoden vaihtuessa pelkään, etten ole ehtinyt palautua tarpeeksi syksyn töistä, ja odotan vähän kauhulla iäisyydeltä tuntuvaa kevättä. Tuota ikävintä vuodenaikaa, josta pidän kaikista vähiten. Kesälomaankin tuntuu aina olevan ikuisuus.

Heinäkuuhun on edelleen tuo karmaiseva 6kk, mutta tänä vuonna moni asia on kuitenkin toisin. Tällä hetkellä tuntuu, että olen ehtinyt kerrankin lomailla tarpeeksi.

Olen ollut nyt lomalla jo kolme ja puoli viikkoa. Lomailin intensiivisen ja ylitöiden täyteisen työsyksyn jälkeen kaksi viikkoa kotona Helsingissä ja yhdeksän päivää vanhempieni luona Savossa. Nuo viikot ovat hurahtaneet hetkessä, mutta olen kerrankin levännyt kunnolla. Mikä käsittämättömän upea tunne!

Olo on pitkästä aikaa energinen ja vireä, ja huomenna alkava uusi vuosi tuntuu olevan täynnä mahdollisuuksia. Ajatukset on kirkkaita, tulevaisuus kiinnostaa.

En toivo elämääni suuria muutoksia, enkä aio tehdä uuden vuoden lupauksia. Toivon vain, että saisin myös ensi vuonna pitää kaikki minulle rakkaat ihmiset lähellä, ja tavata heitä enemmän kuin kuluneena vuonna. Toivon hyvää, tasaista ja mukavaa arkea. Paljon naurua ja lämpimiä halauksia. Ystävällisiä sanoja, lempeitä katseita. Onnistumisia ja hyviä tekoja. Iloa, lempeyttä ja hyvää oloa.

Viime vuonna minulla oli vuoden vaihtuessa omituinen olo. Uuden vuosikymmenen alku tuntui kummalliselta, ja sitä se lopulta olikin. Juuri nyt oloni on huomattavasti luottavaisempi kuin vuosi sitten tähän aikaan. Toivotaan siis, että vaistoni pitää tälläkin kertaa paikkansa, ja pääsemme viettämään vuotta 2021 onnellisempien tähtien alla.

Hyvää vointia, läsnäoloa, selkeyttä, ymmärrystä, hervottomia kikatuskohtauksia ja lempeyttä Teille kaikille ensi vuoteen! Kiitos tästä vuodesta ja siitä, että jaksatte olla mukanani vuodesta toiseen.

Hei muuten, jos Teille on tullut mieleen postaustoiveita, niin kertokaa! Olisi kiva kuulla, mistä aiheista haluaisitte ensi vuonna blogistani (vielä näin kolmentoista vuoden jälkeen) lukea.

Onnellista uutta vuotta Teille kaikille!

9

(4) Kommentit

  1. Virpi says:

    Onnellista uutta vuotta sinulle ja kaikille rakkaillesi Nina ja lämmin kiitos kuluneesta vuodesta! <3 En enää muista monesko "yhteinen vuosi" se oli (kymmenes?), mutta ilolla jatkan matkaani kanssasi.

  2. Virpi says:

    Onnellista uutta vuotta sinulle ja kaikille rakkaillesi Nina ja lämmin kiitos kuluneesta vuodesta! <3 En enää muista monesko "yhteinen vuosi" tämä oli (kymmenes, yhdestoista?), mutta ilolla jatkan matkaani kanssasi.

    1. Kiitos Virpi! <3 On se vaan ihaninta, kun sä oot mukanani aina vaan. Olet niiin tärkeä mulle! <3

  3. […] juuri kerroin, olen pitkästä aikaa lomaillut kunnolla ja ajatukseni ovat kirkastuneet. Myönnän, etten ole käyttänyt lomaani meditoiden tai asioita sen kummemmin pohdiskellen, mutta […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.