Milloin viimeksi – blogihaaste

tunnetila: hauskuus

Voi jee, blogihaaste!!! Edellisestä tekemästäni blogihaasteesta on kyllä todella kauan aikaa, joten onhan tähän nyt vastattava.

Kysymykset olivat hankalia (minusta tuntuu etten nykyään muista enää yhtään mitään!!!) ja niitä oli ihan liikaa. Alkuperäisessä haasteessa kysymyksiä oli peräti 34 kpl. Huoh. Poistin kysymyksistä puolet, joten tässä vastaukset seitsemääntoista kyssäriin. Tarpeeksi kova urakka oli tässäkin!

Kiitos siis haasteesta Iina, tässä tulevat vastaukseni kysymyslistaan!

MILLOIN VIIMEKSI..

KARJUIT? Ei aavistusta! En juuri koskaan korota ääntäni. Jos joku asia saa minut suuttumaan, olen ennemminkin hiljaa kuin karjun pahaa oloani.  

AJOIT AUTOA? Minulla ei ole ajokorttia, joten viimeisimmästä autolla ajamisesta on kyllä todella kauan aikaa. Muistan joskus teininä testanneeni autolla ajamista silloisen poikaystäväni kanssa pienellä peltojen välissä kulkevalla tiellä. Suoralla ajaminen meni oikein mallikkaasti, mutta sitten kun halusin kääntyä ja näyttää vilkkua, niin sain päälle vain tuulilasinpyyhkijät. Tuo ajokokeilu päättyi nauruhepuliin.

HALASIT EI-PERHEENJÄSENTÄ AJATTELEMATTA, ONKO SE TURVALLISTA? En ole halannut ketään kohta puoleentoista vuoteen miettimättä halauksen turvallisuutta. Vastaan siis helmikuussa 2020.

URHEILIT? Lauantaiaamuna kävin Allas Sea Poolilla uimassa kilometrin. Samalla kävin tekemässä pienen uintispurtin meressä. Merivesi oli jo +12 asteista. Mutta hitsit miten kylmältä se silti edelleen tuntui!

t-paita* ja housut* Cocoonhouse (saatu Weecos Ambassador -yhteistyön merkeissä), korvikset Butoni*, laukku Filippa K, sormus Lillan Helsinki, tennarit Pomar*

OLIT PELOKAS? Minulla piti olla viime viikolla koronarokotus. Olen kuitenkin ollut viime viikkoina vähän tukkoinen ja superväsynyt, joten halusin varmistaa lääkäriltä voinko mennä ottamaan rokotuksen. Lääkäri kehoitti minua odottamaan rokotuksen kanssa kunnes olen täysin terve. En siis käynyt ottamassa rokotusta vaan kävin koronatestissä. Koronaa ei onneksi ollut, ja tukkoisuus taitaa johtua siitepölystä. Mutta silti vähän pelotti, että onko se sittekin koronaa…

ITKIT? En muista koska olisin viimeksi itkenyt. Siitä saattaa olla jo useampi vuosi. Viime aikoina olen liikuttunut lähes kyyneliin monista onnea tuottavista asioista, kuten yhtäkkisestä kesästä ja ihanasta säästä, mutta itkenyt en ole aikoihin.

SÖIT VAAN HERKKUJA LOUNAAKSI? Hiihtolomalla Oulun asunnolla! Luulin remonttiviikon ensimmäisenä päivänä, että pidämme ruokataukoja remonttipäivien keskellä. Ehei. Miehet remontoivat aamusta iltaan ilman taukoja! En ollut varautunut eväillä, joten ensimmäisenä remppapäivänä söin kiljuvaan nälkääni lähes paketillisen kahvin kanssa varattuja keksejä. Ilman keksejä olisin varmasti pyörtynyt kesken maalausurakan ja pudonnut tikkailta.

SHEIVASIT? Uskokaa tai älkää, mutta en ole koskaan sheivannut, siis ”sheivannut shaverilla”. Olen epiloinut, käyttänyt erilaisia kylmiä ja kuumia vahoja, mutta terällä en ole poistanut karvoja koskaan. Nykyään käyn sokeroinnissa, joten en voi edelleenkään sanoa ”sheivailevani”.

OLIT KATEELLINEN JOLLEKIN TOISELLE? Varmaankin joskus teininä. Jossain vaiheessa tajusin, että kateus on ihan turhaa energian hukkaamista. Jos jotakin oikein haluaa, niin tavoitteet kannattaa asettaa sitä kohti ja eiku hommiin! Toki pikkuisen olen edelleen kateellinen ihmisille, joilla on paksut hiukset. 🙂

OLET SIJOITTANUT RAHAA OSAKKEISIIN TAI RAHASTOON? Tililtäni menee kuukausittain tietty summa rahastoihin, eli sijoitan rahaa joka kuukausi. Viimeiset varsinaiset osakkeet ostin joulukuun lopussa, kun ostimme Oulun asunnon.

SAIT OLLA YKSIN? Sain viimeksi olla yksin toissa viikonloppuna, kun yövyin hotellissa Lahdessa. (Yövyin Lahden Seurahuoneen uudella puolella. Oli tosi kiva kokemus! Suosittelen testaamaan!)

KÄVIT ULKOMAILLA? Kävin viimeksi ulkomailla tammikuussa 2020. Olimme silloin mieheni kanssa viikonlopun Tallinnassa juhlimassa synttäreitäni. Eipä silloin olisi arvannut, että yli vuoteen ei tule matkoille lähdettyä. Saapa nähdä koska seuraava ulkomaanmatka tulee tehtyä!

SÖIT ULKONA RAVINTOLASSA? Syön ravintolassa lounasta vähintään kolmena päivänä viikossa. Etätyön parhaita puolia on monipuoliset lounasravintolat, joita voi vaihdella päivittäin sen mukaan, mitä juuri minäkin päivänä tekee mieli syödä.

KIROILIT? Voi jestas, kiroilen valitettavasti lähes joka päivä. Sanon voimasanan ihan liian helposti jonkun pienenkin asian mennessä pieleen. Viimeksi kirosin tänä aamuna kun huuhdoin lautasta juoksevan veden alla ja vettä roiskahti päälleni niin paljon, että puseroni kastui ihan kunnolla.

MIETIT OMIA ARVOJASI? Kävin äänestämässä ennakkoon viime viikolla. Omaa ehdokasta etsiessäni jouduin punnitsemaan omia arvojani. En nimittäin löytänyt ketään täydellistä ehdokasta, joten mietin, missä asioissa voin tehdä kompromisseja ja mitä arvoja painotan.

TEIT HUTIOSTOKSEN? Olohuoneen vanha kattokruunumme on jotenkin rikki. Se polttaa aina yhden tietyn lampun. Kävin sähköliikkeessä kysymässä mitä lampulle voisi tehdä. Kannattaisiko se esimerkiksi tuoda huoltoon. Liikkeen myyjä totesi, että lampussa ei ole luultavasti mitään vikaa, se vain tarvitsee hehkulamput, ei uusia ledejä. Ostin sitten superkalliita hehkulamppuja, niitä kun ei enää mistään meinaa saada, ja kotona huomasin etteä ostoksesta ei ollut mitään hyötyä. Tuokin lamppu paloi heti kun sen pyöritin paikoilleen.

SANOIT ”MINÄ RAKASTAN SINUA”? Sanon miehelleni joka ilta ”Oot rakas”. Minä rakastan sinua on lauseena jotenkin hankala, eikä oikein sovi suuhuni. Juuri noita sanoja sanon siis harvoin. Mutta sanoja tärkeämpää on onneksi sisältö.

Huh, siinäpä vastauksia Milloin viimeksi -kysymyksiin. Ja jotta haaste ei katkeaisi, niin haastan kysymyksiin vastailemaan Tuulin ja Helin.

Kivaa alkanutta viikkoa Teille kaikille!

Kuvat: Vilma

10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.