Yhden kenkäparin taktiikka

tunnetila: tykkäys

*kengät saatu Pomar*

Kenellekään ei ole varmasti jäänyt epäselväksi, että rakastan pitkäaikaisen yhteistyökumppanini, kotimaisen Pomarin kenkiä. Sen jälkeen, kun vuonna 2017 pääsin vierailemaan Pomarin tehtaalla ja näin, miten Pomarin kengät syntyvät, olen entistä tiukemmin vannonut brändin tuotteiden nimeen.

Kun kengät valmistetaan vuosikymmenten kokemuksella täydellisesti suomalaisille jaloille sopivilla lesteillä, Suomen monipuolisiin sääoloihin ja vielä lähituotantona omassa tehtaassa, en keksi yhtään syytä, miksi en käyttäisi tyytyväisenä Pomarin tuotteita.

Kirjoitin jo vuonna 2017 tehdasvierailuni jälkeen seuraavasti: ”Kenkätehtaalla ihmisten työskentelyä katsoessani mietin, miten tärkeää jokaiselle kuluttajalle tämän näkeminen olisi. Käsityötä seuratessani ymmärsin entistä paremmin, miksi lähellä tuotettuja kenkiä ei saa kolmella kympillä. En voinut olla miettimättä, millaisissa oloissa kympin maksavat muovikengät valmistetaan.”

Niinpä niin. Näitä samoja juttuja sitä itse kukin miettii yhä tänä päivänä.

mekko Miia Halmesmaa*, laukku Marimekko*, kengät Pomar*, pahoinvoinnin estorannekkeet Sea Band*, korvikset ja sormus Kalevala

Sain Pomarin tämän syksyn uutuuskenkien valikoimasta pr-näytteenä itselleni hyvin klassiset LUHTA-nilkkurit. Luottamuksestani brändin kenkiä ja niiden istuvuutta kohtaan kertoo hyvin se, että sain nilkkurit postissa torstaina, ja heti perjantaina otin kengät mukaan reissuun.

Uskalsin siis laittaa kengät suoraan ensimmäistä kertaa jalkaan, kun läksin viikonloppureissulle Ahvenanmaalle. Luotin siihen, että kengät ei kiristä eikä purista tai paina, vaan voin kävellä niillä pehmeästi kolme päivää. Muita kenkiä en mukaan ottanut.

Reissun ohjelmassa oli pari illallista, joten pakkasin mukaan vähän juhlavamman mekon. Juhlakenkiä en kuitenkaan jaksanut mukana raahata, joten päätin yhdistää myös mekkoon Luhta-nilkkurit. Hyvin kävi! Pärjäsin samoilla kengillä niin maatilavierailuilla kuin illallisillakin. Mikä parasta, yhden kenkäparin taktiikka säästi repussa tilaa muutamalle ylimääräiselle raparperi-seljankukka limonadille!

Luhta-nilkkureissa on lämmin ja jalassa mukavalta tuntuva huopavuori, pehmeä kumipohja joka pitää myös pakkasilla, sekä pukemista helpottava vetoketju.

Kenkä sopii maiharimaisen mutta kuitenkin hieman siromman mallinsa puolesta kaiken kanssa. Farkut, nahkahousut tai mekko, asu näyttää aina hyvältä! Ja mikä tärkeintä, läsnä on aina ylivertainen mukavuus!

Jos Teillä on edessä syyskenkien hankinta, niin suosittelen lämmöllä tutustumaan Pomarin valikoimaan. Kotimaisten yritysten kannattaminen näinä haastavina aikoina on tämän hetken ykkösjuttu!

Kuvat: Anna-Maria / Secret Wardrobe

13

(4) Kommentit

  1. Ihanat kuvat. Laadukkaat nilkkurit tosiaan palvelevat kaikenlaisten asujen kanssa ja erilaisissa tilanteissa.

    1. Kiitos Tuuli! Nämä nilkkurit tuntuvat ihan superlaadukkailta. Saapa nähdä kuinka pitkälle talveen pärjään näillä. Luulen että aika pitkälle, mutta onneksi on tosi hyvät talvikengät myös odottamassa paukkupakkasia. 🙂

  2. Onpa ihanat kuvat ja kengät! ^^ Brändi ei ole vielä tuttu, mutta pitää tutustua tarkemmin – kotimaisia kenkiä on hankala löytää. Miusta on ihana aina syksyllä ottaa nilkkurit ja saappaat esille, syksy on lempivuodenaikani. 💕

    1. Kiitos Milla! Suosittelen Pomaria lämmöllä. Ehdottomasti paras kenkämerkki istuvuudelta omaan jalkaan! Syksyvaatteet on kyllä kivoja! Rakastan neuleita, huiveja, takkeja, nilkkureita ja kerrospukeutumista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.