Yllätyssynttärit Tampereen kylpylässä

Kaupallinen yhteistyö Holiday Club Resorts Oy:n kanssa

tunnetila: ilo

Terveisiä Tampereen kylpylästä! Oltiin viime viikonloppu Tampereella ja juhlittiin pyöreitä täyttänyttä synttärisankaria yllätyssynttäreiden merkeissä koko viikonlopun ajan.

Synttäreille tuli ihmisiä eri puolelta Suomea, joten Tampere valikoitui juhlakaupungiksi helpon saavutettavuutensa vuoksi.  Ja kun mukana juhlissa oli kaiken ikäisiä, täydellinen juhlapaikka meidän poppoolle oli Tampereen kylpylä. Kylpylähotellissa viihtyi mainiosti niin seurueemme 6-vuotias vesipeto, kuin 70v täyttänyt hemmottelusta pitävä sankarittaremmekin.

Buukkasin koko porukalle huoneet juuri remontoidusta Kehräämöstä. Satavuotiaaseen vanhaan tehdasrakennukseen on remontoitu moderneja ja kivan värikkäitä huoneita, joissa on katto korkealla ja mukavasti tilan tuntua.

Synttärikakkukestit pidettiin viihtyisässä sviitissä, jonne kaikki juhlijat mahtuivat kerralla erinomaisesti. Sviitissä oli myös oma sauna, joka oli viikonlopun aikana kovassa käytössä.

Ensimmäisen päivän ohjelmaan kuului synttärikakun lisäksi piipahdus kylpylässä ja maittava illallinen ravintola Cottonissa. Pihviä grillistä, vegaaninen burger, suussasulava lohi kauden kasvisten kera ja lapsille oma ruokalista, takasivat jokaiselle herkkusuulle sopivan annoksen. Plussana mainittakoon lapselle ruokaa odotellessa tuotu värityskirja, jonka kuvista löytyi mm. juuri tutuksi tullut Tamperen kylpylä. Värityskirja teemaan sopivilla kuvilla oli tosi kiva idea!

Lauantaina suunnistimme runsaan aamiaisen jälkeen taas kylpylään. Vesijumppa, poreallas, hierovat vesiputoukset, kylmävesiallas ja höyrysauna takasivat totaalirentoutumisen. Aamupäivän kylpylähetken päätti kauneushoitolan puolella tehty Jalkojen juhlaa hoito, joka tehtiin ryhmähoitona porukan leideille.

Meillä oli jalkahoidossa yhtä aikaa neljä henkilöä, ja lisääkin olisi kuulemma mahtunut. Ryhmähoito on mukava rauhoittumishetki, jonka saa viettää yhdessä ystävien kanssa vailla turhia ärsykkeitä. Itse tosin rakastan jalkahierontaa niin paljon, että olisin mielelläni ottanut meistä jokaiselle oman hoitajan, joka olisi hieronut jokaista koko tunnin ajan.

Kylpylän jälkeen kävimme hakemassa kylpylähotellin Classic Pizzasta huoneeseemme pari pizzaa lounaaksi. Oletteko muuten maistaneet Classic Pizzan Verde Mon Dieu! -pizzaa? Siinä on mm. punajuurta, Aura-juustoa, tomaattismetanaa ja hunajaa. Niin hyvää ja ihanan erilaista!

Iltapäiväksi ja illaksi suunnistimme kävellen Tampereen keskustaan.

Yksi Tampereen kylpylän parhaista puolista onkin sen sijainti. Itse kylpylä, vanha upea punatiilirakennus, sijaitsee rauhallisessa Lapinniemessä Näsijärven syleilyssä kivojen ulkoilumaastojen ympäröimänä. Hotellin edessä on satama-alue purjeveneineen ja illalla upeine auringonlaskuineen. Noin kilometrin päässä on Tampereen keskusta teattereineen, museoineen ja ostosmahdollisuuksineen.

Jos on lasten kanssa reissussa, heitä ilahduttaa varmasti hotellin pihassa oleva pieni Angry Birds-leikkipuisto. Toinen hymyn korviin saava tieto on se, että kylpylän viereiseltä bussipysäkiltä kulkeva paikallisbussi numero 2 vie halukkaat suoraan Särkänniemeen!

Tampereen kylpylä on kyllä ihan superhyvä paikka viettää kokonainen viikonloppu! Jo kylpylän ainutlaatuinen miljöö on vierailun arvoinen.

Minusta on aina ihana järjestää läheisille kivoja yllätyksiä. Parhaita yllätyksiä on useinmiten yhdessä vietetty aika. Paras palaute olikin synttärisankarin toteama lausahdus: ”Olen niin kiitollinen kaikesta. En unohda tätä koskaan!”

Kiitos Tampereen kylpylä, että saatiin tulla teille viettämään ikimuistoiset synttärit. Tullaan ihan varmasti toistekin!

7

(9) Kommentit

 1. Johanna says:

  Siis vau mikä huone! Nyt kyllä influenssoiduin. Pakko päästä tonne! 😀

  1. Awww, oot ihana! <3 Mutta joo, huone oli kyllä kiva. Totesin lähtiessäni, että olisin voinut jäädä asumaan tuonne vaikka kuukaudeksi. Mieti miten ihanaa olisi asua kuukausi kylpylässä! Aina etätyöpäivän jälkeen vesijumppaa, sit silloin tällöin joku hieronta tai muu hoito, aina puhtaat lakanat ja siisti huone PLUS jonkun toisen laittama monipuolinen aamiainen joka aamu. AH!!!! HALUAN!!! 😀

 2. Aivan ihana synttäriviikonloppu ja mikä kylpylä-hotelli! Sillä silmällä on katsottu Tamperetta viikonlopun rentoutumiskohteeksi ja tuonnehan voisi vaikka koko perhe lähteä. Aivan mieletön idea tuo leidien jalkahoitokokemus – ihan varmasti jää ikuisesti mieleen. Hyvä kun vinkkasit myös tuosta Classic pizzan punajuuriuutuudesta, mun suosikkimaut samassa – toivottavasti löytyy Espoonkin Clasisscista! Täytyypä mennä tutkailemaan hotellin sivustoa, näyttää niin kivalta : )

  1. Jee, ihana kuulla Heli että postaus resonoi! Tää on perheille ihan mahtava paikka, mutta löytyy kyllä tekemistä myös ihan kaiken ikäiselle. Oli kyllä mahtava viikonloppu!

   Ja arvaa, ihan huikeaa on myös se, että tuossa yli 100 vuotta vanhassa tehdasrakennuksessa on myös asuntoja! Alettiin jo googlailemaan ja ylimmän kerroksen upea loft olisi parhaillaan myynnissä. Siis voisi oikeasti asua lähes kylpylässä!!!

 3. Aivan ihanaa idea viettää synttärit kylpylässä! Kaikki plussat kotiin kylpylän monipuolisuudesta, että kaikenikäisillä oli siellä hauskaa. Pitää muistaa tämän vaihtoehdon, kun omat pyöreät tulee vastaan.

  1. Tämä oli kyllä hyvä idea ja kaikki tykkäsivät! Samanlaisen viikonlopun voisi joskus toteuttaa myös tyttöporukalla. Olisi varmasti ihan huippua!

 4. Virpi says:

  Moikka! Kirjaimellisesti eksyin sun blogiin ihan sattuman kautta. Vanhan postauksen kautta, jossa pohdit lopettaako blogia/koirakin ois kiva. 🙂 Oli sitten ihan pakko kommentoida, vaikka tähän postaukseen, kun tahdon kiittää sua siitä ettet näköjään lopettanut. Päätellen blogin olemassaolosta. Olen +30 ja aloitellut bloggailua ihan harrastusmielessä. Sen vuoksi juuri on mahtavaa, että löytyy tän kaltaisia blogeja, joissa ei kokoajan tyrkytetä jotain. Itse pohtinut juuri sitä, onko järkeä edes kirjoitella, kun kaikki on niin kaupallista. Mutta kyllä näillekin on oma paikkansa blogimaailmassa. Vähän kuin perus kirjallakin, tässä digiaikojen vilinässä. Kaikkea ihanaa sinun päivääsi! Olet hyvänä esimerkkinä tuleville harrastelija bloggareille, kiitos <3

  1. Voi ihana Virpi, KIITOS kommentistasi! Olipa kiva kun jaksoit kommentoida. Meitä harrastelijabloggareita tarvitaan myös. Mukaan mahtuu toki silloin tällöin kaupallisiakin juttuja, mutta silloin kun ne valitsee tarkkaan, kun ne sopivat omaan tyyliin ja omiin mielenkiinnon kohteisiin, niin silloin ne tuntuvat luontevilta olla mukana sisällöissä.

   Tsemppiä blogillesi!! <3

 5. […] Niihin hetkiin, kun seinät ovat kotona tuntuneet kaatuvan päälle, mutta ihan valtavasti ei ole jaksanut oman kunnon vuoksi rehkiä, on ollut ihana ottaa viikonloppulomia kylpylöissä. Mennä paikkaan, jossa saman katon alla saa nauttia kivasta hotellihuoneesta, syödä hyvin, uida, ottaa kauneushoitoja ja hierontoja tai käydä kävelyllä uusissa ympäristöissä. Tai vaikka juhlia synttäreitä! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.