Kesälomalla Tampereelle ja Mielaan!

Kaupallinen yhteistyö Miela

tunnetila: vinkkaus

Koululaisten kesälomat alkoivat tällä viikolla ja nyt me vähän vanhemmat arjen puurtajat alamme jo odotella omia lomiamme malttamattomina. Juhannukselta lomansa aloittavat alkavat olla jo aika lähellä h-hetkeä. Hurraa ja onnea heille!

Jos kesälomareissun matkakohteet on vielä mietinnässä, niin ette varmaan ylläty, että suosittelen ehdottomasti reissaamaan Tampereelle.

Särkänniemi, Pyynikki (uimaranta, kesäteatteri ja Pyynikin näkötornin munkit), kiinnostavat museot (Sara Hildén, Vapriikki, Werstas, Amurin museokortteli, Muumimuseo…), Finlaysonin alue ja suloinen Tallipiha, tunnelmalliset hotellit, Tammerfest, Kauppahalli ja tällä hetkellä ehkä Suomen paras ravintolaskene ovat jo tarpeeksi hyviä syitä matkata Tampereelle. Kun tuohon lisää vielä hyvät ostosmahdollisuudet, niin aikalailla täydellinen loma odottaa jokaista Tampereen kävijää!

Ja kuten arvata saattaa, niin suomalaisen muodin ystävänä oma ehdoton suosikkiliikkeeni Tampereella on Miela Hämeenkadulla. Tiesitkö muuten, että Miela on paljon muutakin kuin upeiden suomalaisten brändien tuotteita myyvä butiikki?

Mielalaiset tykkäävät järjestää asiakkailleen erilaisia tapahtumia, ja juuri tuo aktiivisuus, asiakkaiden osallistaminen ja hyvän mielen levittäminen, ovat mielestäni osa Mielan menestyksen salaisuutta.

Ympäri vuoden järjestettävien pienten tapahtumien lisäksi Mielassa järjestetään kaksi kertaa vuodessa mm. Mielan Muotiviikot, joiden aikana Miela on täynnä mieletöntä ohjelmaa. Korvispajoja, vaatehuoltopäiviä, muotinäytöksiä ja vaikka mitä muuta.

Näin kesällä voin suositella piipahdusta Mielassa ihan vaikkapa kesälomareissun ratoksi. Olen ollut Mielan asiakas ihan sen perustamisesta asti, ja viime vuosina jokaiseen Tampereen reissuuni on kuulunut Mielassa käynti. Joka kerta sieltä on myös löytynyt mukaan jotain pientä kivaa.

Viimeksi kun kävin opintojeni tiimoilta Tampereella, suunnistin heti Mielaan ostoksille. Olin nimittäin jatkamassa Tampereelta suoraan junalla Jyväskylään kummipoikani rippijuhliin. Juhla-asu minulla oli jo valmiina, mutta kaipasin koko mustaan asuuni jotain pientä kivaa tekemään siitä hieman raikkaamman. Ja kas, löysin Mielasta superihanan pellavan värisen hiuspannan (kuvassa yllä). Panta vei simppelin asuni heti uudelle tasolle!

Samalla reissulla Mielasta löytyi vielä kummipojalleni kaunis kortti, joka sopi hienosti hänen juhlapäiväänsä. (Yllä olevan Mun lemppari -kortin sai tosin eräs toinen tärkeä henkilö). Mielasta löytyy siis vaatteiden ja asusteiden lisäksi myös vaikka mitä muuta, esim. kortteja ja julisteita, valtavasti korviksia ja muita koruja, kosmetiikkaa ja pieniä kivoja juttuja kotiin. Myös parhaat lahjaideat kesän juhliin löydät samasta osoitteesta.

Eikä siinä vielä kaikki! Mielan yläkerrasta löytyy ihan mieletön preloved -osasto, jonne ihmiset tuovat myyntiin käyttämättömäksi jääneitä aarteitaan. Olen löytänyt preloved -osastolta vaikka mitä kaunista, mutta ehkä paras löytöni kaikista on Almada Labelin maailman pehmein neuletakki. (Myös kuvassa yllä torson päällä olevaa neuletakkia sovitin, mutta harmikseni se oli minulle liian iso.)

Jos olet siis enemmän second hand -shoppailija, niin Miela tarjoaa myös siihen hyvät mahdollisuudet.

Ja toki jos olet menossa Tampereella kivoihin kesäjuhliin, niin kannattaa käydä kurkkaamassa josko vuokraisit juhlien ajaksi itsellesi Mielan vaatelainaamosta uuden upean asun. Tarjolla on esim. Miian Halmesmaan tyttömäisiä ihanuuksia (kuvassa alla), Katri Niskasen pitkiä iltapukuja ja Vimman supernäyttäviä asuja. Eli kaikkiin juhliin löytyy Mielasta jotakin mieletöntä päälle pantavaa. Jos ei omaksi, niin ainakin lainaan!

Minulla on vielä kaikki kesälomasuunnitelmat ihan auki. Ainoastaan sen tiedän, että loma aloitetaan mökiltä ja jossain vaiheessa haluan käydä moikkaamassa myös vanhempiani ja siskoani Savossa. Olen viime vuosina yhdistänyt Savon reissuihin myös käynnin Tampereella. Junamatka ei tunnu läheskään niin pitkältä kun matkustaa ensin Helsingistä Tampereelle, tekee siellä kivoja asioita, ja jatkaa samana iltana tai seuraavana päivänä junamatkaa Savoa kohti.

Tuo voisi olla suunnitelma tänäkin kesänä. Ja Tampereella ollessani käyn 100% varmuudella kurkkaamassa taas Mielan valikoiman. Valikoima kun muuttuu myös myynnissä olevien brändien osalta useamman kerran vuodessa. Mielassa on siis aina tarjolla uutta ihasteltavaa!

Kuvat minusta: kuva 1 Hugo, kuva 2 Emilia

7

(6) Kommentit

  1. Johanna says:

    Menossa ollaan! 🥰 Mitä ruokapaikkoja suosittelisit? Instasta oon jo jotain vinkkejä sulta poiminut, mutta onko uusia ideoita?

    1. No mun oma lemppari viime vuosina on ollut Rautatienkadulla sijaitseva Villit ja viinit. Kiva ja mutkaton paikka jonne ei oteta pöytävarauksia, joten paikalla kannattaa olla heti klo 17 kun se aukeaa. Ruoka siellä on taivaallista! 🙂 Myös uusia kiinnostavia paikkoja on avattu viime viikkoina useita, mutta koska en ole niissä päässyt vielä itse käymään, niin en uskalla varauksetta suositella. Ihanaa Tampereen reissua teille! <3

  2. Mitä?! En tiennyt tosta preloved-osastosta. Siellä on pakko vierailla! ❤️

    1. Joo, Mielan yläkerrassa, siellä takaosassa, on tarjolla paljon preloved -aarteita! Toki määrä vaihtelee sen mukaan, mitä ihmiset tuovat tavaraa myyntiin, mutta tuotteiden laatu on tosi hyvä. Mietin aina siellä käydessäni, että kylläpä tamperelaiset pukeutuvat kivasti! 🙂 Ja siis itse löysin lähes käyttämättömänä tuon Almada Labelin neuletakin. What?! <3

  3. Jenni says:

    Mielassa käyty, kiitos suosituksesta! <3 Sehän oli ihan valtavan kokoinen liike ja Tampereen paraatipaikalla! Miten voi olla mahdollista, että Helsingissä ei ole mitään samanlaista liikettä, joka möisi vain kotimaisia tuotteita? Nudgekin lopetti, tosin siellä myytiin vastuullisia juttuja muualtakin kuin kotimaisilta valmistajilta.

    1. Hei ihanaa että löysit Mielaan! Miela on ihan mun lempiliikkeeni koko Suomessa. (Ja siis on ollut jo sen avaamisesta asti, ennen kun aloitettiin minkäänlaista yhteistyötä.) PUF Turussa on aika vastaava, ihana paikka sekin, mutta nyt kun sanoit, niin Helsingissä ei tällaista muuten taida olla lainkaan. Nordic Designers Pop Up on aina silloin tällöin ehkä lähimpänä samanlaista, mutta juuri nyt sitäkään ei taida olla. Mutta syksyllä se taas avataan jossain kauppakeskuksista. Mutta onneksi on Miela, Tampere ja Mielan verkkokauppa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.