Vuoden ensimmäinen hiushaaste

tunnetila: toiveikas

plantur1

Ohentuneiden hiusten shampoo check, pois pestävä hoitoaine check, päänahkaan hierottava hoitoneste check, sisäisesti vaikuttavat kapselit check!

Otin viime viikolla käyttöön taas uuden hiustenhoitosarjan jonka toivon auttavan minua edelleen vaivaavaan, todella ahdistavaan hiustenlähtöön. Olen aiemmin testannut Kérastaselta Densifique -sarjaa* ampullikuureineen ja Nioxinilta pari paketillista kolmen tuotteen hoitosettejä*, sekä näihin liittyviä erikoistuotteita päänahalle. Kävin myös testaamassa kampaamo a.k.a Luovassa Nioxin -hoitoa*, joten kaikenlaista hiusten lähtöön liittyvää helpotusta on tullut viime vuosia yritettyä.

Olen saanut hyviä tuloksia aikaan molemmilla testaamillani sarjoilla. Kérastasen ampulleiden avulla uutta hiusta alkoi puskea kovaa vauhtia, ja jos hiukseni olisivat lyhyet, olisin huomannut hiusten tuuhentumisen varmasti vielä selkeämmin. Nioxinin tuotteilla sain jo lähes kaljuksi muuttuneisiin ohimolla oleviin jakauksen kohtiin hiukset kasvamaan takaisin, joten olen hyvin tyytyväinen molempiin testaamiini sarjoihin.

plantur3plantur2

Tällä kertaa sain testattavakseni saksalaisen hittisarjan, Plantur 39:n* tuotteita. Plantur 39:n tuoteperheessä on samankaltaisia tuotteita kuin aikaisemmin testaamissani sarjoissa, mutta lisänä sarjaan kuuluu vitamiineja, hivenaineita ja viinirypäleen siemenuutetta sisältävät ravintolisäkapselit. Sain mielestäni hyviä tuloksia aikaan syömällä muutaman vuoden säännöllisesti biotiinia, joten nyt toiveet on korkealla myös tämän tuotteen suhteen.

Kun minulta kysyttiin haluanko testata Planturin tuotteita kysyjä korosti, ettei paketin kyljessä lukevaa ”hiuksille 40 ikävuodesta lähtien” -lausetta kannata säikähtää. Tuotetta voi käyttää missä iässä tahansa, vaikka se on suunniteltu erityisesti vaihdevuosien mukanaan tuomaan hiustenkasvun vähenemiseen. Täytyy myöntää että tuo vuosikymmen kuulosti vähän kauhistuttavalta, mutta mikäs siinä, tulevaan varautuminen on vain järkevää. Ja jos tuote auttaa alle nelikymppistäkin, niin mikäs sen parempi. Testiin vaan!

Aiempien testien myötä on pakko todeta, että hiustenlähtöön suunnitellut tuotteet kyllä toimivat. Pidänkin nyt peukkuja pystyssä ja toivon, että nämä tuotteet ovat yhtä hyviä, ellei parempiakin kuin edeltäjänsä. Raporttia seuraa muutaman kuukauden kuluttua! Ainakin tuotteiden tuoksu on ensikosketuksen jälkeen hyvin miellyttävä, ei lainkaan niin ärtsyn kemiallinen mitä vaikkapa Nioxinissa.

Oletteko Te testanneet hiustenlähtöön vaikuttavia hiustenhoitotuotteita, vai oletteko niin onnekkaita, että hiuksenne kukoistavat ilman sen kummempia kommervenkkejä?

0

(5) Kommentit

 1. Tarja says:

  Minulla on ollut aina paksut hiukset ja kun lasten imetysten myötä alkoi sulkasato, niin olihan se identiteettikriisin paikka! Tukka on niin tärkeä osa minäkuvaani syystä, että olen siihen tyytyväinen (jos se on leikattu hyvin – onneksi minulla on ollut viimeisen 10 vuotta ihana kampaajaystävä, joka osaa hommansa). Hiuksia lähti joka puolelta, mutta erityisesti ohimoilta. Onneksi hiukset kasvoivat takaisin ja tukkaa riittää taas, huh. Se osa minuudesta siis kunnossa 😀
  Mitään erityisiä hiustenkasvua edistäviä aineita en tuolloin käyttänyt, vaan hiukset kasvoivat takaisin ihan luonnostaan. Viimeisten kuukausien aikana olen syönyt biotiinia lähinnä kynsien lohkeilun takia ja se onkin auttanut kynsiin, mutta olettaisin auttaneen myös hiuksiin, sillä ne tuntuvat tuuheammilta. Jatkan biotiinin kanssa. Ja mielenkiinnolla kuulen kokemuksiasi noista Planturin tuotteista; tiedä milloin itsellekin tulee noille tarvetta, kun se 40:n rajapyykkikin on jo ylitetty 😀 Lohdutuksena tuosta asiasta: 40:n jälkeen se elämä vasta alkaakin maistua herkulliselta ;D

  Mukavaa viikonloppua!

  1. Nina says:

   Voi sinä onnekas paksuhiuksinen! Olen niin katkera etten ole syntynyt paksukutrisena. 🙁

   Ihana kommentti tuosta iästä. Lohduttaa uutta vuosikymmentä odottelevaa. 🙂

   Kivaa viikonloppua sinullekin Tarja!

 2. pauliina says:

  en muista olenko aikaisempiin hiuspostauksiisi jo kommentoinut mutta kommentoinpa varmuuden vuoksi nyt. minua ei ole siunattu ihanan paksuilla hiuksilla ja tukkakateus onkin aina taattu, kun näkee oikein superpaksut ja elinvoimaiset hiukset. (kotoisina esimerkkeinä vaikka bloggaajat stella harasek ja eeva kolu.)
  vuonna 2013 elin todellisia epätoivon hetkiä, kun hiuskato oli silmiinpistävää. jakaukset leveni levenemistään ja pelkäsin jo kaljuuntuvani. erilaisia tukkatabuja tuli popsittua ilman näkyvää hyötyä. ainakin hair volumea ja mitä niitä onkaan.
  muistin sitten ostaneeni edellisen vuoden muotikauneusterveys….-messuilta (en muista oliko ne jo iloveme -nimellä silloin) tricoderm-kuorinta-ainetta hiuspohjalle. ja muistaakseni jonkun shampoon samalta merkiltä. olin ollut tyytyväinen tuotteisiin ja niinpä lokakuussa 2013 sitten tilasin täältä http://www.tricoderm.com/#!/Prodotti koko setin hiustenlähtöön tarkoitettuja tuotteita. siinä setissä oli samainen kuorinta, shampoo, hoitonaamio ja päänahkaan jätettävät ampullit. ja mielestäni nämä auttoivat selvästi. 2014 vuoden alkupuolella huomasin jo paljon uutta hiusta ja tilanne oli aivan erilainen kuin edellisenä vuonna. voi sitä riemua ja helpotusta!
  viime vuoden tukka pysyikin päässä, ihan normaalia hiustenlähtöä tietysti aina on. tricodermien loputtua olen käyttänyt paljon mm. simin tuotteita http://sim.fi/fi-biobotanical-shampoo ja kokenut ne hyviksi.
  nyt pääsin ilokseni livboxin kautta testaamaan uutta hiusravinnetta 4 kk ajaksi. onkin jo ollut taukoa tukkatablettien popsimisessa että kuuri lienee jo paikallaan. näissä tabuissa on biotiinia ja moni on kokenut biotiinin tehokkaaksi. itsekin olen biotiinia aina joskus apteekista ostanut. viime vuonna söin sitä aika pitkäänkin yhtäjaksoisesti. liekö sekin auttanut, että hiukset on pysyneet päässä.

  p.s. mikä muuten se ripsari on mistä Facebookissa mainitsit? postaus tulossa? onhan? joo!

  p.p.s.s. ei sekään kamalaa ole, kun ikä alkaa vitosella… 😉

  1. Nina says:

   Vau pauliina, ihana kuulla että olet löytänyt hiushelpotusta Tricodermin tuotteista, ja että nyt pääsit testaamaan uutta hiusravinnetta. Kerrothan sitten toimiko. 🙂 Laitan ehdottomasti Tricoderm brändin ylös ja testaan sitä jossain vaiheessa jos/kun tarve tulee. Selailin juuri vanhoja kuvia hiuksistani ja olin purskahtaa itkuun. Vielä muutama vuosi sitten hiukseni olivat täysin toista maata kuin nykyään. Eivät kovin paksut, mutta niitä sentään oli, ja ne olivat ihan eri näköiset kuin nykyään. Oikein sydänalaa vihloo kun kuvia katselee. Lopetan siis kuvien katselun ja keskityn nykyhetkeen. 🙂

   Stellan hiukset on kyllä niin upeat ettei toisia ole. Ihan täydelliset ja hiuskateus siihen suuntaan on kyllä kova. :/

   Ps. Ripsaripostausta tulossa! 😉 (Vitsit että olen ilkeä kun näin vihjailen. :))

   1. Nina says:

    Ja niin, on ihan sama minkä ikäinen on jos vain on elämään oikea asenne! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.