Synttärisankari

tunnetila: ilo

ilo_selfie_bw

Minulla on tänään syntymäpäivä! Tänä vuonna hankin itselleni lahjan, josta on iloa koko vuodeksi. Tilasin nimittäin meille kodinhoitajan, ja buukkasin hänet kerralla koko vuodeksi!

Vaikka sanotaan, että ikä on vain numeroita, ja olen itsekin taipuvainen uskomaan siihen, niin on pakko myöntää, että vanhuus (tai raihnaisuus) ei tule yksin.

Lähes 8kk jatkuvasta käsikivusta ja ajoittaisista selkävaivoista kärsineenä ajattelin vihdoin päästää itseni (ja mieheni) helpommalla, ja tilata ammattilaisen hoitamaan meille kotiaskareita.

Meillä on aina kohtuullisen siistiä, eli tavarat ovat pääosin omilla paikoillaan, mutta imurointi, lattioiden puhdistus ja kylppärin kaakeleiden saumojen jynssäys ovat asioita, joita en kipeällä kädellä ja selällä tätä nykyä oikein kärsi tehdä.

Siispä teen hyvän teon itselleni, ja samalla työllistän ihmisiä tilaamalla palvelun kotimaiselta toimijalta.

Käytin ensimmäisen kerran Stella Kotipalvelun siivouspalvelua* puolitoista vuotta sitten, kun selkäni kramppasi pahemman kerran. Olin tuolloin niin tyytyväinen siistijän tekemään lopputulokseen, että päätin jatkaa siivouspalvelun käyttöä. Nyt teen siitä kuitenkin entistä säännöllisempää ja suunnitelmallisempaa.

En keksi mitään muuta lahjaa, mikä ilahduttaisi minua näin paljon!

Nyt suuntaan syntymäpäivän viettoon kaupungille. Tiedossa on aamiainen kivassa kahvilassa, aleshoppailua, lounas, museokierros, leffa ja ystäviä. Niistä on tämä syntymäpäiväni tehty. Ja mikä parasta, illalla tulen puhtaaseen kotiin!

16

(24) Kommentit

 1. Hyvää syntymäpäivää! Loistava syntymäpäivälahja!
  Iloa koko vuodeksi!

  1. Kiitos Tuula! Olen lahjasta valtavan iloinen ja tyytyväinen!

 2. koshka says:

  Onnittelut synttärisankarille! 🙂 Päivän ohjelma kuulostaa rentouttavalta! Kuin myös tuo siivouspalvelu – ja siitä saat vieläpä nauttia koko vuoden:)

  1. Kiitos koshka! Eilinen synttäripäivä oli ihana! 🙂 Ja koko vuoden kestävä lahja se vasta ihana onkin. 😀 😀

 3. Paljon onnea! Ihana loistava lahja, josta on iloa koko vuodeksi, helpottaa arkea aivan mahdottoman paljon.

  1. Kiitos JonnaH! <3 Olen kyllä huippuiloinen, että keksin hankkia tuon lahjan. Siistijä oli eilisellä käynnillään putsannut jopa kaikki ilmanvaihtoventtiilit, joten jopa sisäilma on heti raikkaampi. Voi ihanaa!

 4. Tarja says:

  Onnea Nina! <3 Vanhuus ei valitettavasti tule ihan yksin (niskajumi täällä…), mutta toisaalta useimmiten voi kuitenkin todeta, että ikä todellakin on VAIN numeroita ja se on niin mahtavaa 🙂 Elämä vain paranee iän myötä.
  Todella mahtava lahja! Tuota voisin toivoa itsellenikin!
  Mahtavaa ja nautinnollista synttäripäivää sinulle!!

  1. Kiitos Tarja! <3 Voih, pikaista niskajumista toipumista. Tiedän todella millaista on kun pää ei käänny ja kipu viiltää. Yäk! 🙁 Olen jo nyt kiitollinen itselleni tästä lahjasta. Tiedän, että koko vuoteni tulee olemaan sen ansiosta vähän helpompi.

 5. Sydämellisesti onnea Nina! Todella hyvä lahja itsellesi ja kropallesi :). Toivon myös alavireisyyden katoamista, sinulle ja minulle. Valon puute vaikuttaa, ainakin omalla kohdallani, käsittämättömän paljon. Huomaa heti jos aurinko aamulla pilkahtaa että koko päivä alkaa mukavammissa merkeissä.

  1. Kiitos saara! <3 Tuntuu että käsikipu helpotti heti, kun stressi siivoamattomuudesta katosi. 😀 Psyykkistä, sanoisi joku... 😉

   Toivon aurinkoisia ja valoisia talvipäiviä meille molemmille!

 6. Merja says:

  Sylintäysi Onnea Sinulle Nina ?❤️????
  Veera on tulossa lomalle kotiin ja minulla on kakku leivottuna ja riiripiirakat uunissa. Juna taitaa olla juuri nyt lähikaupungin asemalla ja isä on lastaan vastassa ?
  Meillä on tänään joulu ja uusi vuosi. Korkkaamme illalla kuohuvaa syntymäpäiväsi kunniaksi ?

  1. Voi ihana Merja, kiitos onnitteluista ja ajatuksesta! Viettäkää te oikein mukava ja leppoisa perhejoulu, sekä sädehtivä uusivuosi!!!

 7. Paljon onnea Nina! Mietin juuri hiljattain, olenko nähnyt sinua sen yhden syntymäpäivän jälkeen jolloin kävimme lasillisella merkkipäivän kunniaksi. Siitä on jo sen verran aikaa että en edes muista oliko kyseessä sinun vai minun päiväni… 🙂

  1. Kiitos Ilona! Voi apua, ne oli just mun synttärit ja siitä on kyllä monta, liian monta vuotta! Asiaan on tultava muutos! 🙂

   1. Se olis kiva 🙂 Mä olen nyt alkuvuodesta yleensä keskiviikkoisin stadissa, ja sen ympärillä ehkä muita sekalaisia päiviä. Mikähän päivä sulle voisi sopia, jos vaikka jotain lähiviikkoja tutkailisi sillä silmällä..?

    1. Treffit tänään! 🙂

 8. pauliina says:

  paljon paljon onnea!! ihanan lahjan kyllä keksit. mulla synttärit kanssa tässä kuussa mutta enpä taida raaskia samanlaista lahjaa hankkia. joutuisi tekemään niin paljon etukäteisvalmistelujakin ennen kuin tänne ketään siistijää voisi päästää! 🙂
  vietä ihana ilta!

  1. Kiitos pauliina! Mitäs me tammikuun tytöt?! 🙂 Minäkin ajattelin, että täytyy ensin siivota ennen siivoojan tuloa, mutta onneksi meillä on muuten aika perussiistiä, joten tänne mahtuu hyvin siivoamaan. Stellasta kävi meillä ensin henkilä, joka kartoitti siivoustarpeen ja jonka kanssa teimme sopimuksen. Hänkin sanoi, että kotimme on siivousvalmis. Se vähän helpotti. 🙂 Aika hintavaahan tuo on, mutta nyt 1.1.2017 lähtien maksuista on mahdollista vähentää verovähennyksenä 50%. Helpottaa maksutaakkaa valtavasti!

 9. Onneksi olkoon! Ja aivan mahtava lahjaidea, jolla on vieläpä työllistävä vaikutus 🙂

  1. Kiitos Salka! Mietin ensin, että tilaan siistäjän meille vain nyt kerran, synttäreiden kunniaksi, mutta sitten päätin että tämä on nyt väärä paikka miettiä rahan menoa. Säästyy oma terveys ja tuo työllistävä vaikutus tsemppasi entisestään tekemään ratkaisun.

 10. h_eidi says:

  Paljon onnea! 🙂

  1. Kiitos h_eidi! 🙂

 11. Olen joskus pohtinut, jos ostaisin keväisen ikkunanpesun ostopalveluna. Huokaus pääsee jo kun taas ajattelenkin niitä ”viittäsataakuutta” ikkunaa…

  Paljon onnea syntymäpäiväsi johdosta! Aivan ihanalta kuulosti juhlapäivän ohjelmasi ja varmasti sitä olikin.

  1. Kiitos Kaisu! Ja kyllä, suosittelen todellakin siivousapua vaikka ikkunanpesun muodossa. Olin eilen menossa aamu yhdeksästä iltaan asti, kotona vasta puoli yhdentoista maissa. Oli niin ihana tulla kotiin, kun vastassa oli siisti koti ja puhdas tuoksu. Oih ja voih!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.