Hyvinvointilomalla talven ihmemaassa

tunnetila: ilo

Kaupallinen yhteistyö Lohja Spa & Resort

Terveiset Karjalohjalta! Kuudes vuosi yhteistyötä Lohja Spa & Resortin kanssa lähti käyntiin, ja edelleen iloitsen joka kerta tuossa kylpylähotellissa käynnistäni yhtä paljon.

Teemme ystäväni ja vaikuttajakollegani Iinan kanssa pitkäaikaista yhteistyötä ilolla, sillä Lohja Spa tarjoaa kävijälleen joka kerta jotain uutta.

Tällä kertaa pääsimme testaamaan hoitolan puolella uutta ja ylellistä Duo kedonyrttikylpyä. Runsaasti vaahtoava, aineenvaihduntaa kiihdyttävä kylpy toimi tehokkaasti ja tuntui kropassa hyvältä.

Toinen hoitolan puolen uutuuksista oli Gua Sha -kasvohoito. Olen itse käyttänyt Gua Sha -lastaa jonkin verran itsenäisesti, mutta seuraavalla Lohja Spa vierailulla aion käydä testaamassa miltä Gua Sha tuntuu ammattilaisen tekemänä. Opin varmasti hoidon aikana jotain uutta ja voin tuoda opit mukaan myös kotihoitoon.

Tällä kertaa saimme myös viikonlopun iloksi maahan paksun lumipeitteen,  joten otimme talvisista olosuhteista kaiken irti. Ulkoilimme pitkään lumisateessa ja saunoimme rantasaunassa pulahtamalla samalla myös avantoon. Niin rentouttavaa!

toppa-anorakki R-Collection, toppahousut äidin vanhat, laukku Johanna Gullichsen, pipo NOSH*, kashmirkaulahuivi H&M*, kengät Pomar*

Vaikka jokaisella käynnillä löydämme Lohja Spasta jotain uutta, niin ihanaa on myös se, että vanhat hyvät asiat eivät muutu. Esimerkiksi ruoka on Lohja Spassa joka kerta taivaallista! Syöt sitten lounasta tai illallista buffasta, tai tilaat ruoan ala carte- tai pizzalistalta, ruoka on aina ihan uskomattoman maukasta!

Buffetin raikkaat ja tuoreet salaatit, herkulliset kalat ja muut lisukkeet vievät aina kielen mennessään. Tiedän ihmisiä, jotka ajavat Helsingistä asti Lohja Span ravintolaan lounaalle, enkä yhtään ihmettele miksi. Toki he saattavat samalla käydä myös kylpylän puolella, mutta kyllä hyvä ruoka on yksi tärkeimmistä syistä, miksi itse suosittelen Lohja Spata kaikille.

Lomailu useita kertoja samassa paikassa saattaa kuulostaa joidenkin mielestä tylsältä, mutta itse tykkään sen tuomasta tuttuuden tunteesta. On ihana kun kohteessa saa rentoutua ihan kunnolla, eikä koko ajan tarvitse suorittaa tai yrittää kokea kaikkea yhden viikonlopun aikana.

Tällä kertaa kylpylä oli täynnä hiihtolomalaisia, joten ajattelimme jo jossain vaiheessa skipata kylpylässä käynnin kokonaan. Olemmehan käyneet siellä jo tosi monta kertaa. Kylpylä on kuitenkin kiva ja monipuolinen, joten onneksi muistimme, että perjantai- ja lauantai-iltaisin kylpylä on vain aikuisten asiakkaiden käytössä klo 19.30-22. Ikäraja on tuolloin 18v ja kylpylässä on silloin yleensä väljempää.

Asuimme tämän viikonlopun rantatalossa ja pääsimme siitä kätevästi rantasaunaan ja uimaan. Rantatalon lisäksi toinen kiva paikka yöpyä Lohja Spassa on rinnetalot. Rinnetalon asunnoissa on omat parvekkeet. Kesäisin omalla parvekkeella istuskelu pitkälle yöhön on ihanaa.

Tällä kertaa nautimme Karjalohjalla lumesta ja avannosta. Seuraavalla kerralla luulen, että vuorossa on taas kesäaktiviteetit suppailusta melontaan. Ja niin, myös se Gua Sha -kasvohoito täytyy testata. Sitä ei sovi unohtaa.

Hyvinvointiviikonloppumme Lohja Spassa oli jälleen kerran todella onnistunut. Jos reissu Karjalohjalle kiinnostaa ja haluat lukea aikaisempia postauksiani Lohja Spasta (entinen Päiväkumppu), hakusanoilla Lohja Spa ja Päiväkumpu löytyy blogista useita postauksia vuosien takaa.

Tunnetilan Instagramissa on myös oma kohokohtapalluransa, jonne olen koonnut stooreja Lohja Span reissuiltamme. Voit myös ottaa seurantaan Lohja Span Instagram-tilin, jota päivitämme aina Iinan kanssa Lohja Spassa vieraillessamme.

Ajan ottaminen itselle on paras sijoitus minkä voi tehdä! Kun pääsee oikein kunnolla rentoutumaan ja liikkumaan, ja sen johdosta voi itse hyvin, voi olla paljon paremmin läsnä ja tukena myös muille arjessa.

Lämmin suositus hyvinvointiviikonlopuille, sisältävät ne Teille minkälaisia asioita tahansa!

Kuvat minusta: Iina / MouMou

6

(3) Kommentit

  1. Voi kun spa-loma tekisi nyt hyvää! En ole vuosiin ollut missään hoidossakaan. Laitetaan sitten korvan taakse, että näin lähellä pääkaupunkiseutua on hieno ja kohtuuhintainen spa-hotelli.

    1. Just näin Nadine! Lohja Spahan on autolla Helsingistä noin tunnin matka, mutta yöpymisen hinta on silti todella kohtuullinen. Eli tämä on kyllä tosi hyvä vaihtoehto jos haluaa mutkatonta ja kivaa menoa. Luksuskylpylät jotka tarjoilevat fine diningia ovat sitten erikseen, mutta niin ovat niiden hinnatkin.

  2. […] sitä taas kerran päädyttiin pitkäaikaisen matkakumppanini Ninan kanssa. Kun pääkoppa alkaa kaivata irtiottoa ja ajatuksissa pyörivät Lohja Spa & Resortin […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.